Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Re: Тема за празни приказки(Или къде да си чешем езиците за щяло и нещяло)

Започната от zmiori, 10.09.2020 г., 21:08 ч.

« назад - напред »

gorog

Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

gorog

"Лошо, Седларов, лошо!"
Друго си е да си в "сайта" на фейсбуито, както казва един "наш" съфорумник, а не в "сайта" на форума!
Що мъльчите, бре! Още ли мислите? Досега трябваше да сте го измислили, мисленето! Шльокавицата няма кой да я замести! Кво толкоз мислите? Ракия и ланска туршия и толкоз, " аз паднах, друг ще ме смени", "какво тук значи някаква си личност?"!
До кукане!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

гринго

Цитат на: gorog - 18.04.2026 г., 07:09 ч.Добро утро!

Почивате си, а? Мислейки почивайте! И аз кЪт съм сЪ замислил, че чак ми пушат ушаците!
Айде лек ви мисловен процес,  без да имате и милимунда файда!

Ваш приятел верен, весел Патиланчо! :P

Внуците май ти действат деструктивно.
Оставете баба Цоцолана да живне малко....все мента..мента....айде малко липов цвят
13ГО 10 ГЗ М.Козлов с.К.Андреево
0893971450

гринго

Апва мезва ,илачита и щот тъй ;D
Предстои да премине в СНП
Който ма намери... ;D черпи едно малко двойно на крак чи бързам
Три пъти куцук един подскок
13ГО 10 ГЗ М.Козлов с.К.Андреево
0893971450

гущер

fierce

105 на ,,Чавдар"

Kremenski

Цитат на: гущер - 18.04.2026 г., 21:02 ч.Натварих багажа и сабахлем беж до дойчландия  8)
И какви ги вършиш там?
Да не слагаш каменна вата от търговишката?

гущер

Добро утро  :) Отивам да видя какви нови ВЕИ-та са измислили  :o

gorog

Цитат на: гущер - 19.04.2026 г., 04:08 ч.Добро утро  :) Отивам да видя какви нови ВЕИ-та са измислили  :o
Нови, какви други да са?!

Ша крадеш чужда интелектуална собственост!

gorog

Цитат на: гринго - 18.04.2026 г., 19:29 ч.
Цитат на: gorog - 18.04.2026 г., 07:09 ч.Добро утро!

Почивате си, а? Мислейки почивайте! И аз кЪт съм сЪ замислил, че чак ми пушат ушаците!
Айде лек ви мисловен процес,  без да имате и милимунда файда!

Ваш приятел верен, весел Патиланчо! :P

Внуците май ти действат деструктивно.
Оставете баба Цоцолана да живне малко....все мента..мента....айде малко липов цвят

Мина им времето за баба Цоцолана!

gorog

Добро утро, драгинковци!

След малко ще ходим да гласуваме, неправилно! Пък после ще си мързелувам, правилно и с удовлетворение!

Лек ден и умната, русата е лесна, може да почака!

gorog

До всички любители и почитатели на художниците, ви съобщавам с голямо удоволствие, че от 24 априлий до 6 септемврий
в галерията "Любен Гайдаров" в града на винкело, ще бъдат изложени 300/триста/ картини на великият художник-хедонист, и мой любимец Салвадор Дали!

https://impressio.dir.bg/atelie/triumf-na-vaobrazhenieto-nad-300-tvorbi-na-salvador-dali-shte-badat-pokazani-v-pernik

гущер

Цитат на: gorog - 19.04.2026 г., 06:36 ч.
Цитат на: гущер - 19.04.2026 г., 04:08 ч.Добро утро  :) Отивам да видя какви нови ВЕИ-та са измислили  :o

Купувам бе  ::) Допълзях до Бърно,сега търся пивницата  8)

gorog

Цитат на: гущер - 19.04.2026 г., 19:21 ч.
Цитат на: gorog - 19.04.2026 г., 06:36 ч.

Купувам бе  ::) Допълзях до Бърно,сега търся пивницата  8)

Ти по кръчми ли тръгна, или по работа!

Статистика

Members
Total Members: 4711
Latest: Данаил Младенов
New This Month: 5
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 509700
Total Topics: 1912
Most Online Today: 273
Most Online Ever: 6823