Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Re: Тема за празни приказки(Или къде да си чешем езиците за щяло и нещяло)

Започната от zmiori, 10.09.2020 г., 21:08 ч.

« назад - напред »

ефрейтор Атанас Колев

Отняколко дни ми идва на гости Йордан Хинев.Граничар от славната ГЗ ,,Сърпии от 8 ГО. Той е служил няколко години след мен.,,Командирован,, от Созопол след инцидент с войник който се обесил. Нашия е бил комсомолски секретар на заставата та затова. Разказа ми за последните години на П.п.к Радев/командира ни/Изоставен от командване,партията,семейството.Трагедия.Напикан,постояно пиян по чорапи пред строя.Всеки отказвал да му чисти стаята. Мръсниците от управлението на 8ГО Милушев и др.не забелязвали нищо.  Лека му пръст на ,,Джоко,,заминаал си  заблуден и отдаден в мизерия.
Атанас Колев

гринго

13ГО 10 ГЗ М.Козлов с.К.Андреево
0893971450

гринго

Днес заради една моя грешка....срещнах наш Стателов бря. ...ей тъй набързо пред Практикер.
Обелихме три лафа и половина и те така
0893971450

gorog

Аз, в момента, може би, съм най щастливия многоклетъчен екзампляр на всичките планети околовръст, барабар с банишора! Любимият квартал от любимият град! :P

Истината е следната: днес майка ми я оперираха тук, в софето! След 10 дни в кенефа шуменска болница, я доведох тук в петък с частна линейка! Леглото и се пазеше от сряда! Рязането е било само 20 мин! "Все сме виждали камъни, но такова чудо, много рядко!"! Утре имам среща с докторите, точно в 8 ч! Вероятно за следващите процедури, щото майка ми си е купила каменна кариера! Лечението и ще продължи поне още седмица! Всички показатели са се подобрили драстично след процедурата!
Ще я бъде! Господи, благодаря ти!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

Ив.Петров

Цитат на: гринго - 01.06.2026 г., 16:09 ч.Днес заради една моя грешка....срещнах наш Стателов бря. ...ей тъй набързо пред Практикер.
Ко прайш в Търголяс бре?
Който не знае какво да прави със свободата, никога няма да я оцени. Особено, ако му е подарена.

гущер

Цитат на: gorog - 01.06.2026 г., 19:11 ч.Аз, в момента, може би, съм най щастливия многоклетъчен екзампляр на всичките планети околовръст, барабар с банишора! Любимият квартал от любимият град! :P

Истината е следната: днес майка ми я оперираха тук, в софето! След 10 дни в кенефа шуменска болница, я доведох тук в петък с частна линейка! Леглото и се пазеше от сряда! Рязането е било само 20 мин! "Все сме виждали камъни, но такова чудо, много рядко!"! Утре имам среща с докторите, точно в 8 ч! Вероятно за следващите процедури, щото майка ми си е купила каменна кариера! Лечението и ще продължи поне още седмица! Всички показатели са се подобрили драстично след процедурата!
Ще я бъде! Господи, благодаря ти!
Добри новини,таман  баластрата,ще поеме масрафа  ;)

гущер

Цитат на: гринго - 01.06.2026 г., 16:09 ч.Днес заради една моя грешка....срещнах наш Стателов бря. ...ей тъй набързо пред Практикер.
Некви други грешки,други срещи ... 8)

гринго

Цитат на: гущер - 01.06.2026 г., 21:37 ч.
Некви други грешки,други срещи ... 8)

М да утре отивам да греша къдя Димитровград.....бягай работа че ида
0893971450

gorog

Ето каква находка намериха археолозите, пардон уролозите, в пикочния мехур на майка ми

Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

ефрейтор Атанас Колев

Това възможно ли е? Горката какво е изтеглила. На ,,Побитите камъни,,преди Варна има извор ,водата на който топи такива камъни. На мен като че ли ми помогна но ми падна и котления камък на зъбите и два броя отпред. Сложих ново чейне. Дъщеря ми /доктор/ казва че това са легенди. Сега се старая все да имам от тази вода у дома.
Атанас Колев

gorog

Цитат на: ефрейтор Атанас Колев - 02.06.2026 г., 11:44 ч.Това възможно ли е? Горката какво е изтеглила. На ,,Побитите камъни,,преди Варна има извор ,водата на който топи такива камъни. На мен като че ли ми помогна но ми падна и котления камък на зъбите и два броя отпред. Сложих ново чейне. Дъщеря ми /доктор/ казва че това са легенди. Сега се старая все да имам от тази вода у дома.

Знам го тоя извор, и като я прибера другата седмица в Плиска, ще отида и ще и напълня!

Ив.Петров

Цитат на: gorog - 02.06.2026 г., 11:04 ч.Ето каква находка намериха археолозите, пардон уролозите, в пикочния мехур на майка ми

Ба си, тва колкото яйце бре..... :o  :o  :o
Който не знае какво да прави със свободата, никога няма да я оцени. Особено, ако му е подарена.

gorog

Добро утро!

Лек и ползотворен ден! Лакърдиите, след като се върна от болницата!

Статистика

Members
Total Members: 4717
Latest: В.Зашев
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509946
Total Topics: 1913
Most Online Today: 292
Most Online Ever: 8646