Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Re: Тридесет и осма среща на Форум "Граничарите на България", Ваклинова чука 2023

Започната от iakim, 21.05.2024 г., 15:27 ч.

« назад - напред »

morski

gorog

Цитат на: morski - 26.05.2024 г., 09:16 ч.
   "Преди да се обединим, нека се разграничим " !!!
точно така!
това го научих, когато бях на 26, и бях станал....всъщност, това няма никакво знчение, какво сам бил! това е минало, което не мога да върна! както казват китайците, перефразирам-не се ядосвам, за минали неща, щото не мога да ги променя!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

красимир_ванков

Цитат на: anton - 25.05.2024 г., 21:46 ч.
Те и приграма имат, речи,. Нищо е всяка година ги повтарят. . Автобуси. Организация. Не са като нас. ;D ;D
Бил съм на няколко техни неща. Там нещата са застинали на  епохата "Другарю генерал, ваш'та терца бие  мойто петдесе...." Още им кънти в ушите залпа на крайцера Аврора.... И си вярват на 100% По линия на СОСЗР автобусите ин ги отпуска министъра на отбраната..... вярност за вярност. И членски внос!
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

gorog

Цитат на: красимир_ванков - 26.05.2024 г., 18:57 ч.
Цитат на: anton - 25.05.2024 г., 21:46 ч.
Те и приграма имат, речи,. Нищо е всяка година ги повтарят. . Автобуси. Организация. Не са като нас. ;D ;D
Бил съм на няколко техни неща. Там нещата са застинали на  епохата "Другарю генерал, ваш'та терца бие  мойто петдесе...." Още им кънти в ушите залпа на крайцера Аврора.... И си вярват на 100% По линия на СОСЗР автобусите ин ги отпуска министъра на отбраната..... вярност за вярност. И членски внос!
да си живуркат, Краси, както си го разбират! нашто място не е там, НО ако вишегласието реши, няма грижи! все ще оживея!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

Norr

Който където и да си е уредил нощувките, каквото и да става с кувертите, програмата за най-важните събития от  от 41-та среща е следната:

28 юни 2024 г. (петък): 10.00 ч. - среща във Ваклиново за поднасяне на цветя на паметника на Вергил и Вихър.

29 юни 2024 г. (събота): 10.00 ч. - събиране на участниците в центъра на с. Бръщен, 11.00 ч. - поклонение на Ваклинова чука, после и на Римския мост.

красимир_ванков

Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

Статистика

Members
Total Members: 4711
Latest: Данаил Младенов
New This Month: 5
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 509701
Total Topics: 1912
Most Online Today: 273