Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Re: Тридесет и осма среща на Форум "Граничарите на България", Ваклинова чука 2023

Започната от iakim, 21.05.2024 г., 15:27 ч.

« назад - напред »

красимир_ванков

Цитат на: йордан димитров - 22.05.2024 г., 19:59 ч.
Преди е имало правило 3 м  не влизаш във форума и си гост. Има и много колеги вече които са починали и профилите още им стоят. Нека са между нас но може да има някаква траурна лента за да се знае че не са между нас.
Разумно предложение. ТЕ завинаги остават в строя.
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

красимир_ванков

Цитат на: Christof - 22.05.2024 г., 20:18 ч.
Цитат на: iakim - 22.05.2024 г., 15:23 ч.
.................................. Анонимноста на срещите е ............................
Е за това иде реч, а можеше да е толкова простичко :

"Традиционната  хххххххх  среща на форум «Граничарите на България» ххххххххххххх за 2024 г. ще се проведе в хотел "ХХХХХХХ", гр.ХХХХХХХХХ , от ХХ.ХХ (ххххх) до ХХ.ХХ (хххххх) 2024 г.
Резервации на рецепцията на хотела. Тел.: хххххххххххх ".
Поздрави !

Разумно и логично .
0988 869 514

chekur/Барбов/

Аз пък ако искам да присъствам няма нужда някой да ме записва за каквото и да било. Зная датата, мятам се на колата и отивам! Ама нямало място в хотела! Е, имам спален чувал. Ако отида в петък все ще мога да си купя кора хляб в кръчмата, да се наспя в колата и в събота на обяд да отида до паметника. После на колата и у дома! Така мисля аз!
Но всеки си има различни очи.....не бих се затръшкал, че не съм записан в някакъв списък!
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

петков

Освен Стателов и Антон, не зная кой друг от изказващите мнение е организирал национална среща. Сега е момента да се проявите господа, щото от клавиатурата е лесно, а акъл да се дава - още по.  Единствената критика която бих си позволил към бившите организатори и към набедения за настоящ такъв - Мусков, Христо ( Christof) е изразил най-точно:

Цитат
"Традиционната  хххххххх  среща на форум «Граничарите на България» ххххххххххххх за 2024 г. ще се проведе в хотел "ХХХХХХХ", гр.ХХХХХХХХХ , от ХХ.ХХ (ххххх) до ХХ.ХХ (хххххх) 2024 г.
Резервации на рецепцията на хотела. Тел.: хххххххххххх ".
Поздрави !
,,обича да слуша и да се учи от батковците граничари!
Щото само те и единствено те са ВЕЛИКИ!"

gorog

критикувам, защото през последната година, всичко става във фейса! явно за определени хора! ако не ме лъже паметта, хората от форума, които са успели да присъстват на Коледното събиране, са били десетина! стана гюрултия, и кво, какъв е извода? извод няма! прави се по същият начин! за това, ако беше направено от мен, най малкото, щях да се махна от форума! срамно е! цял форум негодува, а на човека не му пука! това не е Национална среща, а сектантска среща!
винаги съм казвал тук, че старите срещи, са били на ниво, а Ицо "утрепа рибата"! Коледната среща в Ксилифор, за мен беше великолепие! Петков, ако си спомняш, седяхме едни срещу други! многократно благодарих на Христо за това, не по телефона, не на лични, а тук пред всички! за следващите срещи, няма да говоря, но поради това, че мястото на провеждане, не беше удобно за мен, като дестинация, затова и не идвах! благодаря на Тони, че на първата среща в хотел "плиска" край Варна, ми се обади, и каза-Жорка, ела, ще бъде готино! вземи самолета, ще ви взема от летището! но не можех да си позволя да го ангажирам в момента на най голяма работа по организирането на срещата, за да се занимава с мен! не дойдох! на следващата година пак там, и пак там, и...! заради това и не идвам!
след срещата в Ксилифор, жена ми каза, като се прибирахме,-пак ще дойдем! много ми хареса! много са готини момчетата!
това е историята!
няма как един човек, заел се да организира Национални срещи, да го прави във фейса, а не тук, пред и със всички! срам, срам, срам!
снощи ми казаха, че и срещата на софийската застава, за този месец се организира също там, у фейсо!
защо бе момци? ние дето нямаме и не искаме Фейс, да не сме прокажени, заразно болни или трета ръка хора?
срамим ли ви? какво се случва, и защо? ако е така, просто драснете два реда, тук и кажете-вие не ни харесвате, не ви искаме, и приключваме "любовта"! бъдете здрави!
между другото, като послеслов, кръчмата е на 500 метра от дома! но ако тук няма съобщение, няма да дойда!
не ви прави чест!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

Мусков72

Дойде и моят ред.Първо Не съм Организатор!Такива,дето идват само за"Масата", въобще не ми трябват!Това,че ви подсещам за срещи,не ме задължава с Нищо.Любо, Валдес,Наско, Манев, Борката,д-р Гаврилов,Димчо Секта ли са???Жалък си!Било е едно време.Свикнахте Тонката да ви слугува и да плаща чужди сметки.За обявяване на срещащите си има хора.Но и там "запиши ме -отпиши ме".Няма угодия.А за РГ няма да говоря,едни и същи сме.Миналата година,за Ваклиново останахме без цветя,по транспортни причинаи.И добре,че набеденият Организатор уреди нещата,за своя сметка.Само с драскане Тук не става,ама е най-лесно!!!И на Троян бяхме 75 човека, скандали не е имало бай Георги.Като нямате фейс Има Телефони!!!Ама Желание Няма.

uestli1

Цитат на: Мусков72 - 23.05.2024 г., 07:23 ч.
.....Такива,дето идват само за"Масата", въобще не ми трябват!.....А за РГ няма да говоря,едни и същи сме......
Чакай малко бе ,новобранка! Сред нас граничарите има болни ,сакати не дай си Боже ,възрастни които не стават за физически труд!И те кво?Нямат право да посещават национални срещи щото не могат да се трудят? Айде холан!Росене ,с твоите приятелски кръгове тоя може оня не може ,тоя бива оня не бива създаваш разединение на граничарската гилдия! Ееееее ,млади момко ,никой не е успял и ти няма да успееш! Айде със здраве!

gorog

Цитат на: Мусков72 - 23.05.2024 г., 07:23 ч.
Дойде и моят ред.Първо Не съм Организатор!Такива,дето идват само за"Масата", въобще не ми трябват!Това,че ви подсещам за срещи,не ме задължава с Нищо.Любо, Валдес,Наско, Манев, Борката,д-р Гаврилов,Димчо Секта ли са???Жалък си!Било е едно време.Свикнахте Тонката да ви слугува и да плаща чужди сметки.За обявяване на срещащите си има хора.Но и там "запиши ме -отпиши ме".Няма угодия.А за РГ няма да говоря,едни и същи сме.Миналата година,за Ваклиново останахме без цветя,по транспортни причинаи.И добре,че набеденият Организатор уреди нещата,за своя сметка.Само с драскане Тук не става,ама е най-лесно!!!И на Троян бяхме 75 човека, скандали не е имало бай Георги.Като нямате фейс Има Телефони!!!Ама Желание Няма.
"драги ми Смехурко,..."
да така е! и да проверим паметта ти! знаеш ли откъде е тоя израз? най вероятно, не! така започва всяко писмо на приятеля на Смехурко, от книжката "патиланско царство"! в тия писма момчето описва патилата си и на своите другари с баба Цоцолана!
да продължа нататък! за Организатор, както сам се обяви, няма да говоря! защо! по простата причина, че не ти познавам качествата, като организатор и не мога да говоря директно за тях, НО, преди и след Коледната среща, от панаира който се създаде от момчета, ми е ясно, и достатъчно! като прочетох тогава оправданията ти, че не можеш да правиш таблици, да рисуваш картинки, и т.н. подобни, не оправдават твоето неможене! картинките не са важни! важва е информацията във форума, за момчетата! мен не ме мисли! ходя там където искам, и където ми позволява здравето! Ники, ти го написа, ама ти не четеш! ти дори не си прочел добре, какво съм написал! само оправдания и нелепи обвинения, от твоя страна! Тони ни плащал сметките, старите времена минали, и дрън дрън простотии! моите сметки, никой и никога не е плащал! нова грешка, от твоя страна!
да, срещите ти са сектантски, и не се крий зад Валдеса и другите, защото доколкото се познаваме, те са свестни, и не ти прилича да се криеш и оправдаваш с тях! срамно е!
говориш за РГ-та! добре! чудесно! браво! винаги съм поздравявал такива неща и съм уважавал труда на момчетата! Факт! можеш да се върнеш, ако искаш назад във времето, и да прочетеш адмирациите! НО, там няма да ме видиш! защо? от заставата имам спомен-радикулит! туба от 10 л вода не смеех да вдигна! после инфаркт, сега радикулита е дископатия! и какво, да дойда да се подпирам на някоя лопата, и да имитирам активност! не е нужно никому!
за "масата"! аз не съм ходил, заради софрите, ходих за да се виждам с момчетата! ма и това не си прочел!
и последно, ще ти кажа два варианта на обръщението "бай":
според класиците на българската литература и народа ни "бай, байо, бачо" са признак на уважение, а не на подигравка, както ти се опитваш да ми се подиграваш! спомни си думите на Апостола Левски-перефразирам "хайде байо, да седнем да си кажем кривиците, и да продължим напред!" ама ти и това не щеш! защо?
и втори тротоарен вариант-"аз не бая, а чукам!"- това е инфо, а не закана или подигравка, спрямо теб!
не ти трябвали хора за маса! просто е-не ходи никъде и си стой у дома! весела част винаги е имало, има и ще има! това е положението, драги ми Мусков! не се дадох на комунистите, не се давам на псевдодемократите, и пред теб няма да наведа глава!
прави си каквото искаш, но не УНИЖАВАЙ, момчетата с организациите си! това е безплатен съвет! и още един- не се подигравай на по възрастните от теб, щото ни настъпваш по петине! след нас вървиш, и ти ще остарееш! не си мисли, че си героят на Мел Гибсън от филма "вечно млад", нито си безсмъртен като Конър Маклауд- шотландският боец!
бъди здрав, и смело напред!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

anton

За закриване е форума. То толкова НЕГАТИВИЗЪМ отдавна не бях чел. Изобщо не се усещате че в желанието си да сте Оригинални в коментарите отказвате и малкото наемсщи се с нещо. Смехурковци, секти, ноеобранки и какви ли не епитети. И за какво ги използвате. Какво ще постигнете освен писаници и осиране на всякскви теми.
Всичко се развива, всичко се променя. Форум, Фейс. Приемете го или оставате в миналото. Нищо ви не пречи и профил във фейса, ама всеки си решава дали ще крачи напред или ще се вайка за миналото. Поздрави на всички.

монката

Такива,дето идват само за"Масата", въобще не ми трябват!                                                                                                 

Ще бъдем на друга маса ,нямаш грижи...   ;) ;) ;)                                                   

gorog

Цитат на: anton - 23.05.2024 г., 11:28 ч.
За закриване е форума. То толкова НЕГАТИВИЗЪМ отдавна не бях чел. Изобщо не се усещате че в желанието си да сте Оригинални в коментарите отказвате и малкото наемсщи се с нещо. Смехурковци, секти, ноеобранки и какви ли не епитети. И за какво ги използвате. Какво ще постигнете освен писаници и осиране на всякскви теми.
Всичко се развива, всичко се променя. Форум, Фейс. Приемете го или оставате в миналото. Нищо ви не пречи и профил във фейса, ама всеки си решава дали ще крачи напред или ще се вайка за миналото. Поздрави на всички.
Тони, да има негативизъм! защо? обяснението е просто, форума е за момчетата от форума, не сме съгласни с нещата от последната година! и не се правим на "оригинални", а си казваме мнението! това, че не се зачита, чуждото мнение, е ясно на мнозина! и както е стария комунистически принцип-"като не си с нас си против нас!" защо, така, Тони? надали ще ми отговориш, но и не е нужно! всичко е видно от 1000 км!
не сме искали да вървим напред! защо мислиш така? да не би фейса да е напред, да е бъдещето?
писах вчера, че софтуера ни е като пробита кофа, и посках някой от вас модераторит да ми звънне! що не звъннахте, бре, момци? форума е толкоз скапан от към защита, и някой ще ни пробие, и ще ни направи за смях, както оня, убавец, дето не можете да му направите нищо! и понеже не желаете да говорите с мен за това, ще ти кажа една случка, пък момчетата да знаят и да внимават! какви данни публикуват тук!
говоря съсвсем сериозно! не съм бил по сериозен никога!
преди два месеца, лаптопа ми се бъгна, и понеже сина ми, беше и е много зает, за да го занимавам, отидох при наште "хакери" в службата! казах къкъв е проблема, и след половин час, ми го върнаха, здрав и читав!
колегата ми казва така-Жорка направил си си тука едни иконки за бърз достъп, до разни сайтове, но ми интересен, е те тоя, нашия форум! кажи батьовото, какво те интересува? попита кво, що, казах му накратко, и Мишката ми вика- бе Жорка, ма вий сте пробити от всякъде! -що бе Мишка? ми ето, на! за секунди, бръкна в софтуера, без потребител, парола, и казва- е те тука бате ще напиша една кратка команда, и сте в миналото!
веднага си изтрих телефони, създадох един мей заради личните съобщения, и чао! този мейл никога и за нищо друго няма да се ползва!
така че момци, трийте си личните данни, за да не берете ядове!
Тони, съвсем добронамерено те съветвам, ИЗТРИЙ сметката, от форума! защо? защото един палячо ни направи за смях, представям си, какво може да се случи, ако докопат сетката, лошите момчета!
бъди здрав! и запомни, това че имам собствено мнение, не значи, че съм ти враг, на теб и на другите момчета!

петков

Цитат на: anton - 23.05.2024 г., 11:28 ч.
....Изобщо не се усещате че в желанието си да сте Оригинални в коментарите отказвате и малкото наемсщи се с нещо. ...

точно, и в десятката!
,,обича да слуша и да се учи от батковците граничари!
Щото само те и единствено те са ВЕЛИКИ!"

chekur/Барбов/

Най-добре поименни покани, хайде стига сте ревали де, това да не е първа среща, знаят се датите, срещата кога е....
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

anton

Никой не  против мнението. Аз съм против Епитетите с които окичвсте и малкото наели се с дейност. Форума има Админ Ники. Той е човека и които плаща домейни. Права и т.н.
И да ти звънна нсй много да се чуем за здраве. Сметката е с 300 лв. Толкова има. 

красимир_ванков

Цитат на: gorog - 23.05.2024 г., 06:11 ч.
критикувам, защото.......
между другото, като послеслов, кръчмата е на 500 метра от дома! но ако тук няма съобщение, няма да дойда!
не ви прави чест!

Емил Тодоров
Водещ сътрудник
  · 7 май в 12:22  ·
Здравейте другари, на последната среща по предложение на Стоян Колев се взе единодушно решение, следващата среща да бъде в ресторант Сите българи заедно в Банишора на 31 05 2024.Моля заявете участие за да може да се запазят места.Благодаря!
0988 869 514

Статистика

Members
Total Members: 4725
Latest: Иван Атанасов
New This Month: 1
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 510381
Total Topics: 1915
Most Online Today: 112