Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Тридесет и осма среща на Форум "Граничарите на България", Ваклинова чука 2023

Започната от Ивайло Христов, 13.07.2023 г., 15:50 ч.

« назад - напред »

Ивайло Христов

Заглавието на темата е работно. Ако се напълни със смислено съдържание, ще се оформи като съответен под-раздел и т.н.

Не това е най-важното обаче. Имало ли е среща, няма ло ли е? Паметниците стоят ли си, не си ли стоят? Има ли свежи цветя на тях, няма ли? И не ми се слуша за разните групи в Клюкарника и за техническите трудности за качване на снимки от телефон тук... Това са оправдания. Нали помните лафа за проблемите и за граничаря?!

Аз още преди време се дръпнах от националните срещи и обясних защо – не ми понасят децибелите в ресторанта. С умиление си спомням за първите срещи, когато бяхме една шепа народ пълни с ентусиазъм и нямаше DJ...

И какво излиза? Niki_vd (първият организатор на големите срещи, от четвъртата натам) се дръпна от форума, аз се дръпнах от големите срещи, velko се дръпна, anton се дръпна и нямаше кой да отвори една тема за записвания, друга за впечатления и снимки от срещата?! Все едно, че е нямало среща. Пък знам ли, може и да е нямало, защото аз не следя ФБ. Ползвам го за друго и даже ако не беше това другото, след като дръпнах шалтера на втория си профил, нямаше да правя трети.
От браздата започва Родината!

uestli1

Цитат на: Ивайло Христов - 13.07.2023 г., 15:50 ч.
...anton се дръпна....
Тонито никога не се е дърпал!Доколкото знам му е пушело главата по лични причини и ич не му е било до Дъбраш! И все пак пича ни е запазил места(аз не присъствах по субективни причини)! И за благодарност от присъстващите ни вест ,ни кост от срещата !  Очаквах поне  едно Благодарим ти Тони за организацията !Майната му! :(

монката

Пет човека сте ръководство/лошо говори за вас/да няма кой да организира. Дайте насока как ще процедираме за в бъдеще.На един му пречат децибелите ,на друг жените, на трети децата ,ако ще оставаме само на едно опело и спомени от преди девети...благодаря...Лека и безотговорна нощ на всички :) :) :)

Jordan

Като се сетя, на една от срещите преди десетина години, Йол ме чакаше на летището и ме докара право в Кривото...   ;D

Йол 5ГЗ 2ГО-56 530

dobrev621

Еми аз като ви казах,че тука останахме саде шушлеци не ми вярвате!Постоянно има нови регистрации,но не се коментира нищо.Тука пишат само няколко човека,някорко четат-всичко друго кериз перде.Ще добавя,че и админите имат малко вина,ние също.Политика да няма,това да няма,друго да няма-е докъде я докарахме.И аз мислех да дръпна шалтера отдавна,ама си викам може нещо да се промени-няма как да стане всички сме различни макар и да се служили по границине на България...
GSM-0887655071

MLADEN

Цитат на: dobrev621 - 14.07.2023 г., 09:29 ч.
Еми аз като ви казах,че тука останахме саде шушлеци не ми вярвате!Постоянно има нови регистрации,но не се коментира нищо.Тука пишат само няколко човека,някорко четат-всичко друго кериз перде.Ще добавя,че и админите имат малко вина,ние също.Политика да няма,това да няма,друго да няма-е докъде я докарахме.И аз мислех да дръпна шалтера отдавна,ама си викам може нещо да се промени-няма как да стане всички сме различни макар и да се служили по границине на България...

Благо много добро попадение ? Докато не се коментираше политика нещата във форума си бяха много добре !
Започна се конфронтация между няколко групички  съфорумци и форума си загуби първоначалния облик ... :(
И няма бури ,  няма  вражи  сили  моща  на  ГРАНИЧАРЯ  да  сломят !!!

0898 78 43 58

красимир_ванков

100 % , и аз като теб. Но всяко начало си има и край. Освен кренвирша, дето има два края, ама нема начало.
Нямах шушлек, имах мушама, за по-така...... едни хора и викаха пелерина..... Мушама та дрънка, питай майора.
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

dobrev621

Цитат на: красимир_ванков - 14.07.2023 г., 13:10 ч.

100 % , и аз като теб. Но всяко начало си има и край. Освен кренвирша, дето има два края, ама нема начало.
Нямах шушлек, имах мушама, за по-така...... едни хора и викаха пелерина..... Мушама та дрънка, питай майора.
И аз имам полковни,дума се плащ пелерина-гумирана,мека с два отвора отстрани за ръцете при нужда!От стъргалото ми останаха-дори една пратих къде ямболско ама не на Тенев.Един млад колега го обърудвах изцяло-латно,зимно бойно,пуловер,шапки,емблеми,пагони,ризи и каквото друго се полагаше без кубинки,че ги раздадах на приятели ловци.
GSM-0887655071

петков

Цитат на: dobrev621 - 14.07.2023 г., 14:36 ч.
... пратих къде ямболско ама не на Тенев.Един млад колега го обърудвах изцяло-латно,зимно бойно,пуловер,шапки,емблеми,пагони,ризи и каквото друго се полагаше без кубинки,че ги раздадах на приятели ловци.

:o :o :o богата държава, ей, давала, давала, и още дава, и то тъй, че да има и кво да се раздава!  ;D ;D ;D :P
,,обича да слуша и да се учи от батковците граничари!
Щото само те и единствено те са ВЕЛИКИ!"

гущер

Мусков72

chekur/Барбов/

Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

dobrev621

Цитат на: петков - 14.07.2023 г., 14:53 ч.
Цитат на: dobrev621 - 14.07.2023 г., 14:36 ч.
... пратих къде ямболско ама не на Тенев.Един млад колега го обърудвах изцяло-латно,зимно бойно,пуловер,шапки,емблеми,пагони,ризи и каквото друго се полагаше без кубинки,че ги раздадах на приятели ловци.

:o :o :o богата държава, ей, давала, давала, и още дава, и то тъй, че да има и кво да се раздава!  ;D ;D ;D :P
Еее,да си станал служител!Нема ко завиждаш ръийш...
GSM-0887655071

dobrev621

Цитат на: гущер - 15.07.2023 г., 09:25 ч.
За едни майка,за други мащеха...
Оставиго белгиеца,те тъй ди говорят! ;) :) Ама я го питай за военните що такова утупаха,аз съм имал някой парцал-ами раздал съм го...

GSM-0887655071

Статистика

Members
Total Members: 4725
Latest: Иван Атанасов
New This Month: 1
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 510381
Total Topics: 1915
Most Online Today: 29