Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Записване за участие в срещата Сарабурун (31.03-01.04.2023 г.)

Започната от velko, 08.02.2023 г., 18:22 ч.

« назад - напред »

jivodar___66

Ами Калин.Жалко,че спря да влиза тука.Ами Яким с неговите къдрици гони 75 хиляди гледания.Ами Пешо от Полски Тръмбеш с неговата разкошна песен за Таню.И ние сме дали нещо.....Жалко,че от ден на ден все повече се смарангясваме! :(
Живко Христов Христов

цапар

Цитат на: jivodar___66 - 11.04.2023 г., 08:41 ч.
Ами Калин.Жалко,че спря да влиза тука.Ами Яким с неговите къдрици гони 75 хиляди гледания.Ами Пешо от Полски Тръмбеш с неговата разкошна песен за Таню.И ние сме дали нещо.....Жалко,че от ден на ден все повече се смарангясваме! :(
:( Те това е проблемът при нас във форума - бавно и полека един по един окапваме. Фейсбук не е причина, и СОСЗР не е виновен за "бягството" от тук на хора, които са сред създателите на форумните традиции. За мен причините са основно две:
1. политическите таралежения по всичките нашенски и световни проблеми, при което сме такива върли експерти, че политическите, икономическите, военните, историческите, културните, спортните и всякакви капацитети требе немедлено да си фърлят дипломите и научните степени там, де хора не минават. От 60 до 75 % от писаните мнения са с такава идейно-политическа украска, че се чудя аз кат ЗКПЧ имам ли или не принос в таз връла ориентираност. А пък темата за войната е върхът на администрирането и нагледно помагало за създаване на конфликти и разединение. Защото ако изключим активните представители/поддръжници на противопоставящи се позиции болшинството четящи щем не щем трябва да вземем страна, което просто няма как да не променя нас и отношението ни към даден съфорумец или група такива. Все се питам, ако бяхме религиозен форум и почнем да се таралянкаме Исус или Мохамед примерно, по е Бог ква щеше леш да е, ама а де?!
2. уседналост, обръгналост и бягство от нашите си проблеми. Новоорегистрираните в повечето случаи четат темите, които излизат при влизане в сайта. И какво четат? - доде се ориентират в съдържанието на форума така или иначе отварят и четат последните активни теми. Ми, ако преди години не се бяха появявали редовно граничарските теми в основния прозорец и трябваше да чета само хумор, скандали, искам да кажа, бетам влака, какво правя и т.н. знаете ли кога щях да пропиша? Спомням си дори, че няколко месеца след като се регистрирах питах модераторите не е ли възможно в основния прозорец да се появяват отгоре само 4 последно активни теми, а под тях последно активните граничарски теми, пък ако ще в тях да е писано последно преди два месеца.. - нямало как, ок... Тези, които редовно влизаме така сме свикнали с всичко, че просто не си даваме сметка как новодошлите виждат и оценяват форума. /мож да пресилвам нещата ама и аз кат Видол ще река дек не стита, че ме е яд, ами ми е и бесно/.
Наясно съм, че това мое мнение няма как да е напълно вярно, убеден съм, че и точно обратното съдържа истина, съгласен съм и с тези, които ще кажат: - Ааа, тази и тази причина са основните.
Е, арно, ще изброим десетина причини и веднага ще се сджавкаме коя причина е по по. А всеки опит за намиране решение и алтернативно противодействие на която и да е от изказаните причини неминуемо ще се сблъска с якия отпор на 1, 2 или 3-ма съфорумци и... утече Маца в каца.
Защо така ли? - ами в едни спорове винаги има арбитър. Компетентен и безпристрастен. А тук такъв липсва.
Казвам всичко това, защото ми додея от собственото ми мълчание и взиране в публикациите за да открия нещо бодро и рационално. А инак си знам колко търпелив слушател съм, пък и да мълча мога. :(
Child in Time

красимир_ванков

Аз съм един от хората, към които се обърна Павел Станев. Прати ми на e-mail програмата на Гоце-Делчевския събор с молба да го кача в темите на Форума. Получих текста. Не го качих. Защото..... не съм агент за влияние на  СОСЗР. Моето решение отдавна съм го споделил тук със вас. Мястото ми е във форума. Казах и така ще бъде. От кумова срама има вероятност от името на ИФ да присъствам / не да участвам / на мероприятието в Гоце делчев. Не последно. 50:50. Има време до тогава. Ако се намери попътен транспорт за Дъбраш..... нещата отиват на 51:49. Измежду СОСЗР-тата имам и съученици, и другари .... многото мина, малкото остана. Бих обменил няколко "течни мисли" с неколцина от тях. От ниските чинове. Ама и на Дъбраш ми се идва, при истинското. Дали-или. Има време. Ще знаете решението ми.
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

chekur/Барбов/

Цитат на: jivodar___66 - 11.04.2023 г., 08:41 ч.
Сега, дето са вика -да пийм по едно и да разсъждаваме трезво 8)
Аз по една случайност се набърках между споменатите хора благодарение на Живко и Росен! И когато някакъв си оспори авторството за една песен и даже ме обвини в плагиатство се ядосах и по тази причина регистрирах въпросната песен в Музикавтор Там като автори присъстват Живко, Росен и аз!
Като човек владеещ три акорда на китара и певец за маса нямам никакви, ама никакви претенции към когото и да било.
Споменатите приятели са професионалисти, аз мога само да им се възхищавам!
Уважавам Калин като музикант! За съжаление той ме отписа от приятелите си понеже в едни писаници във фейса не харесах Русия  и т.н! Бях обявен за натовец и неглижиран :o С Яким сме приятели, чакам август на Кошуте да изкара "къдриците" и аз с пиянски глас да пригласям.....!
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

chekur/Барбов/

Цитат на: красимир_ванков - 11.04.2023 г., 13:41 ч.
Аз съм един от хората, към които се обърна Павел Станев. Прати ми на e-mail програмата на Гоце-Делчевския събор с молба да го кача в темите на Форума. Получих текста. Не го качих. Защото..... не съм агент за влияние на  СОСЗР. Моето решение отдавна съм го споделил тук със вас. Мястото ми е във форума. Казах и така ще бъде. От кумова срама има вероятност от името на ИФ да присъствам / не да участвам / на мероприятието в Гоце делчев. Не последно. 50:50. Има време до тогава. Ако се намери попътен транспорт за Дъбраш..... нещата отиват на 51:49. Измежду СОСЗР-тата имам и съученици, и другари .... многото мина, малкото остана. Бих обменил няколко "течни мисли" с неколцина от тях. От ниските чинове. Ама и на Дъбраш ми се идва, при истинското. Дали-или. Има време. Ще знаете решението ми.
Ванков, ти уважаваш войската затова и ние те уважаваме.
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

красимир_ванков

Цитат на: chekur/Барбов/ - 11.04.2023 г., 14:12 ч.
Цитат на: красимир_ванков - 11.04.2023 г., 13:41 ч.
Ванков, ти уважаваш войската затова и ние те уважаваме.

Сполай ти за добрата дума, Бачка. В сушилнята е по-весело от колкото в партийния кабинет. И най-важното. Може да си най-великия командир, ама като си без войници си точно никой. Във войника е силата. На върха на войнишкия щик  е спотаена победата.
0988 869 514

uestli1

Цитат на: красимир_ванков - 11.04.2023 г., 14:35 ч.

Сполай ти за добрата дума, Бачка. В сушилнята е по-весело от колкото в партийния кабинет. И най-важното. Може да си най-великия командир, ама като си без войници си точно никой. Във войника е силата. На върха на войнишкия щик  е спотаена победата.
Защо си мисля че с писаното   си се метнал на полк.Дрангов ,светла му памет?"Не нам, господа офицери, не Вам, Ваше Величество, а на обикновения български войник се дължат чутовните победи." Жив и здрав ,Командире! :)

красимир_ванков

Цитат на: uestli1 - 11.04.2023 г., 21:14 ч.

Защо си мисля че с писаното   си се метнал на полк. Дрангов ,светла му памет?"Не нам, господа офицери, не Вам, Ваше Величество, а на обикновения български войник се дължат чутовните победи." Жив и здрав ,Командире! :)

Полковник Борис Дрангов е моя духовен наставник и учител през всичките ми офицерски години. Добавям няколко снимки от тазгодишното честване на рождената му дата. Познаваш Човека дето е до мен. Жената с кафявото палто в първата редица е неговата внучка - Райна - дъщеря на сина му  Кирил. Отвори, прочети. Не приятно, но е факт. Който обяснява едни други неща.
0988 869 514

Kremenski

Цитат на: красимир_ванков - 11.04.2023 г., 23:26 ч.

Защо си мисля че с писаното   си се метнал на полк. Дрангов ,светла му памет?"Не нам, господа офицери, не Вам, Ваше Величество, а на обикновения български войник се дължат чутовните победи." Жив и здрав ,Командире! :)

Полковник Борис Дрангов е моя духовен наставник и учител през всичките ми офицерски години. Добавям няколко снимки от тазгодишното честване на рождената му дата. Познаваш Човека дето е до мен. Жената с кафявото палто в първата редица е неговата внучка - Райна - дъщеря на сина му  Кирил. Отвори, прочети. Не приятно, но е факт. Който обяснява едни други неща.

Втората снимка във Военната академия ли е?
Каня се да я посетя ВА

красимир_ванков

Цитат на: Kremenski - 14.04.2023 г., 10:18 ч.
Цитат на: красимир_ванков - 11.04.2023 г., 23:26 ч.

Втората снимка във Военната академия ли е?
Каня се да я посетя ВА
Да, там е / и двете снимки са от там / В парка, в обществено достъпната зона.
0988 869 514

Rishko

ЦитатФейсбук не е причина, и СОСЗР не е виновен за "бягството" от тук на хора, които са сред създателите на форумните традиции. За мен причините са основно две:

Тема:  Записване за участие в срещата Сарабурун (31.03-01.04.2023 г.)

А в последната страница на тази тема, няма нито едно изказване свързано с нея. Дори няма да си направя труда да проверя предните страници.

Не виждам смисъл да коментирам. Има достатъчно "офтопик". А и не очаквам отговор.
СВЕТЪТ Е ДАДЕН НА ТЕБЕ, НО НИЩО ОТ НЕГО НЕ ТИ ПРИНАДЛЕЖИ -  Светът не е твой! Не го употребявай, а ползвай нужното ти от него и му позволи той да се ползва от тебе.
НИЩО, КОЕТО ВЪРШИШ НА ТОЗИ СВЯТ, НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА ДРУГИТЕ - Върши всичко както трябва! Никое от делата ти не е за теб!

Статистика

Members
Total Members: 4711
Latest: Данаил Младенов
New This Month: 5
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 509701
Total Topics: 1912
Most Online Today: 273
Most Online Ever: 6823