Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Проверка на наряда

Започната от chekur/Барбов/, 22.09.2018 г., 12:36 ч.

« назад - напред »

Kremenski

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 26.09.2018 г., 08:29 ч.
Цитат на: chekur/Барбов/ - 25.09.2018 г., 20:51 ч.
Цитат на: Donadoni - 24.09.2018 г., 21:28 ч.
Ха де? Сигурно някой по умен от нас е заповядал!
Че е бил умен спор няма :o
Но защо се налага да се правят проверки -нали войската е правилно натренирана, обучена, класова осъзната........от същите тези офицери които след това нямат доверие и тръгват по нощите да проверяват как се носи службата :o.....това не ми се вързва на мен :o :-\
За да се чанчи и командния състав.
Последните години/след 1992г/, останахме само 125 и 320.
Когато единият е почивка, другият върши и неговата работа.
Идва проверка от щаба и констатира-"Командният състав не извършва достатъчно проверки на ГН."
Веднага опонирам-"Мислите ли, че когато съм сам на заставата, извършената проверка ще има резултат на изненада?  Още като изляза и ДЗ ще предупреди ГН."
И друго-обаждат се от отряда и търсят 125. ДЗ отговаря-"Той е по границата/на проверка...и т.н." И следва отговор-"Не ме лъжи, той спи в жилището".
Щом не се обадиш-спиш, но не си някъде по служба.  Седиш си в заставата и си лежиш в канцеларията, на една ръка от телефона.
А в книгата през ден пишеш "проверки"
И всички са доволни.

"Не ме лъжи, той спи в жилището" - най-голямата грешка е да обвиниш невинен.

Donadoni

Кременски, лошото е че пишем в друга тема ,ама да ме извинят модераторите!
Истински пример! Обажда се коменданта на 1ГК Аврен подп.Жечев и ме търси!  ДЗ отговаря ,че 105 е в тоалетната на жилището! И почва едно звънене през 2 минути ! Айде ,обадих се и почна се едно конско от рода на " какво правиш толкова време?", "Защо не отговаряш веднага" и т.н.! След този разговор разпоредих на СГЗ и кльонистите да ми пуснат една тлф линия в тоалетната на жилището!
Един ден звъни пак коменданта и ДЗ прехвърля разговорът към мен ,а аз съм в тоалетната!!! Разговор: Къде си ? ; В тоалетната!;Каааак?! ; Ей така! То човек не може и да се насере от вас!;Каааак?! Ти как ми говориш ?!  ;  И
и след 15 минути кацва в ГЗ да провери и да ми се кара! Слиза от джипа и право в тоалетната на жилището. Гледа -тлф! :o Ама ти не си ме лъгал?! :o Че защо да лъжа , аз съм офицер! И повече неме проверява! После дойде Хари и .......!
И от тогава ,до смъртта му си останахме много добри приятели!

uestli1

Цитат на: Donadoni - 26.09.2018 г., 21:05 ч.
Кременски, лошото е че пишем в друга тема ,ама да ме извинят модераторите!
Истински пример! Обажда се коменданта на 1ГК Аврен подп.Жечев и ме търси!  ДЗ отговаря ,че 105 е в тоалетната на жилището! И почва едно звънене през 2 минути ! Айде ,обадих се и почна се едно конско от рода на " какво правиш толкова време?", "Защо не отговаряш веднага" и т.н.! След този разговор разпоредих на СГЗ и кльонистите да ми пуснат една тлф линия в тоалетната на жилището!
Един ден звъни пак коменданта и ДЗ прехвърля разговорът към мен ,а аз съм в тоалетната!!! Разговор: Къде си ? ; В тоалетната!;Каааак?! ; Ей така! То човек не може и да се насере от вас!;Каааак?! Ти как ми говориш ?!  ;  И
и след 15 минути кацва в ГЗ да провери и да ми се кара! Слиза от джипа и право в тоалетната на жилището. Гледа -тлф! :o Ама ти не си ме лъгал?! :o Че защо да лъжа , аз съм офицер! И повече неме проверява! После дойде Хари и .......!
И от тогава ,до смъртта му си останахме много добри приятели!
Бах мама му . :o Тя излиза и га сте се чифтосвали е нямало рахат. ;D ;D ;D

chekur/Барбов/

И друго излезе-Че само войниците лъжат ;D ;D ;D
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

Donadoni

Чекуре, офицерите ги беше страх! Голям страх ги тресеше!!! Да не ги махнат или да им направят нещо! И бяха послушковци на статуквото!

uestli1

Цитат на: Donadoni - 26.09.2018 г., 21:20 ч.
Чекуре, офицерите ги беше страх! Голям страх ги тресеше!!! Да не ги махнат или да им направят нещо! И бяха послушковци на статуквото!
И ние покрай страха ви патихме.Вярно ли казвам?

chekur/Барбов/

И какво ще им направят-ще ги разстрелят ли? Че нали сте офицери, смели, безстрашни кво от туй :o
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

Donadoni

Ами питайте тях! Те бяха членове и се пазеха , от какво?! От това ,че един става..... Мръсни питания! Не тук!

майор ТЕНЕВ

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Откъде ще ме махнат бе, от границата ли?
Ако тебе те е било страх, не го вменявай на другите.
За дълг нещо да си чувал?

chekur/Барбов/

Ми ща свалят в отряда, щи дадат апартамент там, жена ти ще има работа, децата ша ходят на забавачка и училище 8) От това по-голямо наказание на къде ;D ;D ;D

dobrev621

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 26.09.2018 г., 21:42 ч.
Той е от мафията бря майоре-при тях е камора. ;)
GSM-0887655071

Donadoni

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 26.09.2018 г., 21:42 ч.
Кой  ме пита?  Моляяяяяя?

Donadoni

От едната врата на управлението ви гонеха, влизахте през задната!  Тук не е място за такъв разговор!  Айде , лягай.....

velko

Тук можете да разисквате на воля тънкостите на проверките и начините за справяне с тях.
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

красимир_ванков

Дали ше ми повярвате - воля ваша.
Годината1996
място на случките - участъците на 3 и 11 Гр.О
Участват офицерите Владко Иванов , Иван Дженков и моя милост
нощем . Лопово . Портал . Караулка . Наряда спи . Кучето и то.
Шубе - преголямо
100%  нарушение на всички ИОДГ
! 100% копиране поведението  на НДГ
С ясното съзнание какво следва
100 метра в ляво от портала
шутове зверски и също такова драскане по стръмното нагоре .
Излязохме с г-н професора на прикриващия преди виетнамката с ПГи наряда с кучето .
скандал
Живко Георгиев =бесен, та бесен
Удар втори - над Петрич , заставата с кестените .
посред бял ден
ТГ без оръжие , по чехли..... няма команден състав , само един заставаджийски ст.ш-к.....
На другия ден същото и по Кюст земя .
Задачата поставена от 125 "Великан" въпреки  че.... имаше коментар в кабинета му
И до днеска  нося лоши спомени от тези дни.....
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

Статистика

Members
Total Members: 4722
Latest: dimi_07
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 510150
Total Topics: 1915
Most Online Today: 189