Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Проверка на наряда

Започната от chekur/Барбов/, 22.09.2018 г., 12:36 ч.

« назад - напред »

chekur/Барбов/

Не знам къв е бил ама да прави проверки през нощта бая "гюле" трябва да е имал в главата :o
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

валентин60

Видоле, и при нас само нощем се правеха проверките, Лаврони ти все на такива попадаш, да не споменавам и един наш общт познат, Даракчиев
На пук на Халата папрята е мой приоритет

майор ТЕНЕВ

chekur/Барбов/

Цитат на: валентин60 - 22.09.2018 г., 14:06 ч.
Видоле, и при нас само нощем се правеха проверките, Лаврони ти все на такива попадаш, да не споменавам и един наш общт познат, Даракчиев
Мен никой не ме е проверявал още по-малко през нощта! Кучето ми вървеше без повод, кой и къде ще се скрие да ме гледа дали съм на проверка :o
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

gorog

Цитат на: chekur/Барбов/ - 22.09.2018 г., 20:05 ч.
Мен никой не ме е проверявал още по-малко през нощта! Кучето ми вървеше без повод, кой и къде ще се скрие да ме гледа дали съм на проверка :o
Веднъж ме провериха, и кучо щеше да изяде командира!
От тогава кучо беше на повод,поне докат се скриех в гората, но пък и никой не ме е проверявал!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

uestli1

Цитат на: gorog - 23.09.2018 г., 07:06 ч.
От тогава кучо беше на повод,поне докат се скриех в гората, но пък и никой не ме е проверявал!
С нарочна заповед от отряда бяха забранени нощните проверки на нарядите след като 125-то на съседната Войвода яде оловото от приятелски (наряден) огън. :) Стой,кой ,парола,свой,мой щеше да стане сакатлъка.Малкия дявол!

dobrev621

И аз кучето не го пусках, че хапеше-но нощни проверки сме имали-и на пикета,и по кльона.
GSM-0887655071

Donadoni

Цитат на: uestli1 - 23.09.2018 г., 15:25 ч.
Цитат на: gorog - 23.09.2018 г., 07:06 ч.
С нарочна заповед от отряда бяха забранени нощните проверки на нарядите след като 125-то на съседната Войвода яде оловото от приятелски (наряден) огън. :) Стой,кой ,парола,свой,мой щеше да стане сакатлъка.Малкия дявол!
Ники , тоз твой лав е направо за раздел "хумор"! Имахме задължение 2/3 от проверките които правим ,да са нощни! И като ни проверяваха и това по отчет в Гр Книга!и ако не са -наказание! Тези които идваха командировка на ГЗ ,като Краси трябваше да дават служба ,но това бе проверка на някой ГН, рядко имаше колеги да кажат- планирай ме утре с някой пекан боец да проверим......! Ставало е!
Куче ми е посягало само веднъж ,на Маказа (ск Вежен) в състава на ТГ! Бягах непосредствено зад ИСК в един дъжд ,аз облечен в пелерина и кучето се обърна и захапа пелерината! Може би му е напомнила за тренировъчния плащ?!Това бе на 6/7 ДФ , той Неев знае за какво става дума на този фланг!

uestli1

За теб ,,хумор,,за мен истина! Имали сте задължения ама след този случай при нас отпаднаха нощните проверки.Продължиха ,но през светлата част на денонощието.

Donadoni

Не знам, 18години по това правило! Така е било и за моите заместници  и СГЗ! Така е по ИОДГ(ГЗ)!
Като чета някои писаници , се питам "това истина ли е?" Само ние от 5ГО ли сме били устава?! :o

uestli1

Радвай се ,че сте се отървали без мазало и сакатлък.Щот наистина можеше да се случи в тия тъмни доби  от натягане по служба.

майор ТЕНЕВ

Цитат на: uestli1 - 23.09.2018 г., 22:10 ч.
За теб ,,хумор,,за мен истина! Имали сте задължения ама след този случай при нас отпаднаха нощните проверки.Продължиха ,но през светлата част на денонощието.
Сънувал си го някъде.
Баш Петко Корделски да издаде такъв команд!!!!

uestli1

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 23.09.2018 г., 22:31 ч.
Цитат на: uestli1 - 23.09.2018 г., 22:10 ч.
Сънувал си го някъде.
Баш Петко Корделски да издаде такъв команд!!!!
Ти познаваше ли го(лека му пръст)?
Изхлузи се като мокра връв.Затова ще ти отговоря така.Сън ти е бил полк.Корделски по мое време ,както и ДГ-то.

Donadoni

Е , Ники, кой не познава полк. Петко Корделски?

uestli1

Питам майор Тенев ,не теб.

Статистика

Members
Total Members: 4722
Latest: dimi_07
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 510150
Total Topics: 1915