Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

CD дискове за продажба с благотворителна цел.

Започната от красимир_ванков, 12.04.2017 г., 16:03 ч.

« назад - напред »

djimar

Тонка , един за мен на Доспат срещу десятка/10/лв

ilia2003

Такаааа...! Мислех да обявя цена от 10 лв, но другарите около мен ме разубедиха.- Нека да е 5 лв., но всеки да може да си купи.
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

jivodar___66

Днеска занесох един диск на Наско в Добрич.И той бърка и вади 10 лева.За малко да се скараме.Е после даде едно шише ВОДКА за певеца на ''8-ми ГО".Значи и той мисли като тебе бачо Илия.Абе колкото съберем все файда.Аз съм готов с поточната линия. ;)
Живко Христов Христов

ефрейтор Атанас Колев

Живко още веднъж благодаря за прекрасния диск.Но мисля че 5 лв са малко за тези  песни и затова  подарих водка ,,Финландия,, която струва 20 лв. на точния човек.
Атанас Колев

uestli1

Цитат на: jivodar___66 - 14.04.2017 г., 19:33 ч.
Днеска занесох един диск на Наско в Добрич.И той бърка и вади 10 лева.За малко да се скараме.Е после даде едно шише ВОДКА за певеца на ''8-ми ГО".Значи и той мисли като тебе бачо Илия.Абе колкото съберем все файда.Аз съм готов с поточната линия. ;)
Живко ,не се дърпай като магаре на лед.Хората ти думат включая и аз. Минимум 10 -ка.От там берекет версин (няма да го превеждам) за благу роду граничарски.

Божидар Банков

И за мен един за Доспатската - 10 лв + шише мускатова за Автора

brasna4a

Ст.матрос на боен пост 5.1.1

красимир_ванков

Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

Статистика

Members
Total Members: 4723
Latest: Bulat Abramoff
New This Month: 4
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 510198
Total Topics: 1915
Most Online Today: 206