Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Командване на граничните отряди

Започната от Kremenski, 07.08.2016 г., 21:27 ч.

« назад - напред »

Неев

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 07.08.2016 г., 22:35 ч.
Съгласен, просто 'пъхнах' структурата на един отряд.
Защото ти набута и МГ-то в командването.
Абе за къде е отряд без МГ бря  не н изключвайте. ;D
Елба  Маказа  МГто.
0898 253 ...

fierce

Цитат на: jivodar___66 - 07.08.2016 г., 22:37 ч.
1984 8-ми ГО Бургас
КГО п-к Дамян Милушев-Тато
ЗКПЧ п-к Кънев
Нач.Щаб п-Червеняков
Зам НЧ под.п-к Спасов
РО п-к Калоянов
ВКР под.п-к Стайков
Нач.тил м-р Матев
зам.ЗКПЧ к-н Йорданов-Фишерски
ком.МГ к-н Вангелов-Джоко
ЗКПЧ МГ к-н Ерменков
свъзки к-н Хайтов
АТС к-н Господинов
АВ кап.Данчев
сапьори под.п-к Нейчев
За Фотев,Куртев и Деянов бат Пейо или бат Данчо да помагат.

77-ма хайтов беше в смолянския
105 на ,,Чавдар"

красимир_ванков

Цитат на: Георги Христов Неев - 07.08.2016 г., 22:41 ч.

Графа "Щабни подразделения " , барабар със сап.рота , свър.рота , автотрансвзвод  и група артисти
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

петков

Цитат на: красимир_ванков - 07.08.2016 г., 22:48 ч.
Цитат на: Георги Христов Неев - 07.08.2016 г., 22:41 ч.

Графа "Щабни подразделения " , барабар със сап.рота , свър.рота , автотрансвзвод  и група онанисти на свободна практика
;D ;D ;D ;D
,,обича да слуша и да се учи от батковците граничари!
Щото само те и единствено те са ВЕЛИКИ!"

фишерски

Колеги мойте адмирации з а създаване в нашия сайт история ГО с командването им до 1998 г след това се извършиха най различни преобразуване и реформи.След този период с е създадогаСЕКТОР И почити със същия ръководен състав после РГС със ГПУ И ГрПпУ.и последно РДГП.Конкретно за ръководството на ГО.
КГО -НЩ-НПО ЗКР.-Н-к ТИЛ или ЗКС.към всеки имаще отделения и служби най много бяха към НЩ и Н-к ТИЛ
Във форума доколкото чета има колеги които са били по щабове и комендатури и такива като Теню който беше до последно преди РГС ДА СЕ ПРЕИМЕНУВА в РДГП и ГВ в ГП.освен това виждам че Краси е е преминал през всички промени и навярно ако нещо съм пропуснал можи да ме поправи и да допълни.През моята  служба съм бил в 6ГО 13ГО и 8ГО най дълго и съм участвал в реформите за който започнаха след 1995 при полк.Тетереков като КГВ.Повреме на службата си съм сменил 11 командири на оряди сектори РГС иСЛЕД МЕН СА ГИ ПРЕИМЕНУВАЛИ НА рдгп.

фишерски

живодаре  много си ги разводнил  тук става реч за командване  или въководство на ГО тези които си ги изписал сме към всеки от състава на командването  за които някъде поясних.Важните решения се вземат именно от онези  петимата ръководен състав всички други сме изпълнители.Някой прибавят и ВКР към тях но те са  към ОДП И НЕ СА НА ДОВОЛСТВИЕ къмГО.

jivodar___66

Цитат на: фишерски - 07.08.2016 г., 23:25 ч.
живодаре  много си ги разводнил  тук става реч за командване  или въководство на ГО тези които си ги изписал сме към всеки от състава на командването  за които някъде поясних.Важните решения се вземат именно от онези  петимата ръководен състав всички други сме изпълнители.Някой прибавят и ВКР към тях но те са  към ОДП И НЕ СА НА ДОВОЛСТВИЕ къмГО.
Ами туй помня след 30 и кусур години.Пък и полза има -виж русенския ЗКПЧ как позна Хайтов.
Живко Христов Христов

dido_ss

В тоя ред на мисли АВ-службата /или както там е точното наименование/ на кое ниво точно се намира?

майор ТЕНЕВ

Цитат на: dido_ss - 08.08.2016 г., 08:07 ч.
В тоя ред на мисли АВ-службата /или както там е точното наименование/ на кое ниво точно се намира?
Снощи осъзнах, че съм пропуснал АВ. АВ служба би трябвало да е към тила/МТО-материално-техническо осигуряване/.

ефрейтор Атанас Колев

Колко много излишни служби и длъжности е имало ,според мен ! Горката ни Родина и искривените ни родители дето си заминаха отрудени невидели нищо. :'(
Атанас Колев

майор ТЕНЕВ

Цитат на: ефрейтор Атанас Колев - 08.08.2016 г., 08:50 ч.
       Колко много излишни служби и длъжности е имало ,според мен ! Горката ни Родина и искривените ни родители дето си заминаха отрудени невидели нищо. :'(
Е защо да са излишни?
Всяка една длъжност си има предназначение.
Нещо като конвейер-всеки монтира някакъв чарк, за да работи машината накрая.
И в предприятията е така.

красимир_ванков

Излишни бяха само и единствено ПО и сите политики . Като у форума . Кат' нема политика , дан'сЪ гътна Форумето ?
0988 869 514

майор ТЕНЕВ

Цитат на: красимир_ванков - 08.08.2016 г., 09:36 ч.

Излишни бяха само и единствено ПО и сите политики . Като у форума . Кат' нема политика , дан'сЪ гътна Форумето ?
Значи.....и на това не съм съгласен.
Преди тях е имало полкови поп. Ние и така се бъзикахме със ЗКПЧ, като сме ги отъждествявали с полковия поп. Трябва да има някой, който да се занимава и с душата на войника. Такива елементи съществуват и сега на много места под различна форма.
А у форума за политика не сме приказвали, освен един-два пъти като 'формирахме' правителство. :)
Разисквахме неща от ежедневните реалности, но на едни хора не им харесваше и дръпнаха шалтера.

красимир_ванков

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 08.08.2016 г., 09:45 ч.

Значи.....и на това не съм съгласен.
Преди тях е имало полкови поп. Ние и така се бъзикахме със ЗКПЧ, като сме ги отъждествявали с полковия поп. Трябва да има някой, който да се занимава и с душата на войника. Такива елементи съществуват и сега на много места под различна форма.
А у форума за политика не сме приказвали, освен един-два пъти като 'формирахме' правителство. :)
Разисквахме неща от ежедневните реалности, но на едни хора не им харесваше и дръпнаха шалтера.

100% съм "за" във войсковите колективи да има психолози . 100% . Близо до командира от ниво застава / рота  нагоре . Близо до войника . Да познава нещата , да предупреждава за суицидни нагласи , да умее да усеща кога требе да се свали напрежението , кой веднага требе да се изгони в отпуск , кой е за диктор , кой е за хапче кой е за шамари . Но политики не . Един спец по повдигане на духа , от типа на , бог да го прости Петко Йотов, млад вариант , поп ако имам , то и ходжа ше ми потребе , и равин , и " брат Доминго ",  и шаман , и Пагане , и Заратустра , и на Далай Лама некой си служител , и....... колко бойци - толку божии служители . 
0988 869 514

fierce

баси, краси, аз да си ходя ли? :o
105 на ,,Чавдар"

Статистика

Members
Total Members: 4722
Latest: dimi_07
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 510150
Total Topics: 1915