Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Искам да кажа ......

Започната от стателов, 22.03.2016 г., 23:51 ч.

« назад - напред »

uestli1

Цитат на: fierce - 02.09.2026 г., 12:31 ч.Абе, като се говори за пари, какво стана с форумната сметка, колко пари има там, може ли да ги ползваме за таксата?!? От една година не се знае за състоянието на сметката, да не се е изнесла посока Сураттефтеря?!? Питам де, а кой ще отговори?!?🤔
Питай си!Фейсаджиите и по-скоро един от тях към когото е отправен въпроса отдавна не ни броят за живи респективно Форума!Аз лично отдавна съм ги отсвирил !Най -вероятно с чужда пита помен правят,най-малкото чистосърдечно от душа и аз съм дарявал!Майната му ,дано тез паралянги са похарчени според волята ни като дарители!

Ив.Петров

Цитат на: uestli1 - 02.09.2026 г., 20:31 ч.
Цитат на: fierce - 02.09.2026 г., 12:31 ч.Абе, като се говори за пари, какво стана с форумната сметка, колко пари има там, може ли да ги ползваме за таксата?!? От една година не се знае за състоянието на сметката, да не се е изнесла посока Сураттефтеря?!? Питам де, а кой ще отговори?!?🤔
Питай си!Фейсаджиите и по-скоро един от тях към когото е отправен въпроса отдавна не ни броят за живи респективно Форума!Аз лично отдавна съм ги отсвирил !Най -вероятно с чужда пита помен правят,най-малкото чистосърдечно от душа и аз съм дарявал!Майната му ,дано тез паралянги са похарчени според волята ни като дарители!
Има една стара максима-''Каквото и да ти приказват, знай, че става дума за пари''
Който не знае какво да прави със свободата, никога няма да я оцени. Особено, ако му е подарена.

гущер

Аз не вярвам форумната каса да е изчезнала,или употребена не по предназначение,но съм съгласен,че отчет трябва да има.

uestli1

Не се гаси (закрива)туй що не гасне! :)  Благодарности, Жоре! Насреща сме и сме с теб ,ти знаеш защо!

gorog

Цитат на: uestli1 - 11.09.2026 г., 10:23 ч.Не се гаси (закрива)туй що не гасне! :)  Благодарности, Жоре! Насреща сме и сме с теб ,ти знаеш защо!

За нищо, момчета! Трябваше да го направим!
Благодаря за подкрепата!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

gorog

За да е честно, това е част от плащането! От хартийката! останалата част е не толкова важна, но ще я публикувам!
Винаги съм казвал-между приятели, пари не трябва да застават!

Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

gorog

Втората част!

gorog

Цитат на: gorog - 11.09.2026 г., 11:50 ч.

За да е честно, това е част от плащането! От хартийката! останалата част е не толкова важна, но ще я публикувам!
Винаги съм казвал-между приятели, пари не трябва да застават!

gorog

gorog

fierce

105 на ,,Чавдар"
Живея за тези, на които съм нужен, приятел съм само с тези, в които съм уверен, общувам с тези, които са ми приятни, и съм благодарен на тези, които ме ценят!

uestli1

Цитат на: gorog - 11.09.2026 г., 11:54 ч.

Втората част!
Следва финална трета част!Айбан-а ти на лични!

gorog

Цитат на: fierce - 11.09.2026 г., 12:34 ч.а така?

Благодаря, Ицо!
Нещо зацапах свещите!?

gorog

Цитат на: uestli1 - 11.09.2026 г., 15:04 ч.
Цитат на: gorog - 11.09.2026 г., 11:54 ч.

Втората част!
Следва финална трета част!Айбан-а ти на лични!

Ще го пратя!
Нека всичко да е чисто!

gorog

Съобщението е пратено!

Статистика

Members
Total Members: 4733
Latest: Ivo Stojanov
New This Month: 2
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 510873
Total Topics: 1916
Most Online Today: 243
Most Online Ever: 8646