Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Да помогнем на Kristo!

Започната от ilia2003, 28.02.2016 г., 19:44 ч.

« назад - напред »

velko

Благодаря Вальо!
Ще обмисля какво да му напиша.
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

georginankov

Цитат на: ilia2003 - 13.03.2016 г., 21:59 ч.
Христо ми се обади преди малко. С теб сме!!!

И на мен се обади! Много се развълнувах, а той просто... какво да кажа - ЕДНО СМЕ, ЗАЕДНО СМЕ И ВИНАГИ ЩЕ СЕ ПОДКРЕПЯМЕ!
,,Последният бандит непременно трябва да се залови жив! Другите може с автомати и гранати да се унищожат..."

gorog

Цитат на: velko - 13.03.2016 г., 22:04 ч.
Сега мисля как да издиря журналиста и да му напиша едно писмо от нас - ей така, да знае, че много ценим куража и професионлизма му.
браво, Велко, напълно подкрепям идеята ти. ти си витиеват ще се справиш най-добре от всички ни!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

dobrev621

Що си мисля,че са сгънали там едни пари-видяхте ли как Ицо с ръка троши фракцията-подложният материал. >:( Подкрепям го,с него съм.Ей както винаги търсят изкупителна жертва-мамка му няма държава. >:(
GSM-0887655071

Стоян Дамянов

Цитат на: velko - 13.03.2016 г., 22:04 ч.
Сега мисля как да издиря журналиста и да му напиша едно писмо от нас - ей така, да знае, че много ценим куража и професионлизма му.

https://www.facebook.com/m.kolow

Ето този линк или пишеш Марин Николов, ей така на български и излиза във фб.   

Поздрави!
Длъжности: Автоматчик, РПГ, фотограф, лавкаджия, радиовъзел.

доктора

Още от първия ден знаех,че Ицо е невинен!Бил съм свидетел на много грешки на ,,движенците" но никога не си признават,бил съм свидетел как се къса пломба на блокировка и след това всичко е наред и не фигурира в журнала!
,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

майор ТЕНЕВ

Цитат на: доктора - 14.03.2016 г., 20:50 ч.
Още от първия ден знаех,че Ицо е невинен!Бил съм свидетел на много грешки на ,,движенците" но никога не си признават,бил съм свидетел как се къса пломба на блокировка и след това всичко е наред и не фигурира в журнала!
Н'дей тъй бе Пешо.
Ти обърка теорията за "изрядната" документация.

Graf Monte Kristo

ЗДРАВЕЙТЕ.
ИСКАМ НАЙ СЪРДЕЧНО ДА БЛАГОДАРЯ НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС ЗА ПОДКРЕПАТА КОЯТО ПОЛУЧИХ АЗ И МОЕТО СЕМЕЙСТВО . КАКТО ФИНАНСОВО ТАКА И С ПРИЯТЕЛСКАТА ГРАНИЧАРСКА ПОДКРЕПА .
ДНЕС МИ СЪОБЩИХА,ЧЕ НА 25.04.2016 ГОДИНА ОТ 14 :00 Ч.  ЩЕ СЕ ГЛЕДА ДЕЛОТО МИ ПРЕД ПЛОВДИВСКИЯ АПЕЛАТИВЕН СЪД. МОЛЯ  ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ДОЙДАТ ЗА ДА МЕ ПОДКРЕПЯТ С ПРИСЪСТВИЕТО СИ !!! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С УНИФОРМИТЕ И ЗНАМЕНАТА !!!
Нека Винаги Бьдем Мьже На Честа

georginankov

Да го споделим, на всякъде където можем!
,,Последният бандит непременно трябва да се залови жив! Другите може с автомати и гранати да се унищожат..."

uestli1

Приятелю,аз ще съм там.Разчитай на моята подкрепа! Ако има желаещи от Хасково могат да разчитат на превоз.Засега съм сам.

dobrev621

Цитат на: uestli1 - 11.04.2016 г., 17:34 ч.
Приятелю,аз ще съм там.Разчитай на моята подкрепа! Ако има желаещи от Хасково могат да разчитат на превоз.Засега съм сам.
Подбирай и сърдиткото. :o
GSM-0887655071

vigi

Ще направя всичко възможно и аз да присъствам.
Да градим България!
Да обичаме родния край!
Да отстояваме свещените граници!

skitnik32

ако се съберем няколко човека от бургас и аз ще доида
0896607170

доктора

,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

цапар

Не помня в коя тема има клипче от видеокамера с момента на дерайлирането, около 4 мин. е. Всъщност, намерих го в нета. http://offnews.bg/news/Intcidenti_6/Izteche-novo-video-ot-vlakovata-katastrofa-kraj-Kaloianovetc_550340.html
Гледах и прави впечатление, че от дясната страна  на преобърнатия локомотив излиза човек, оглежда около локомотива, наднича откъм лявата страна, тича обратно, влиза, излиза...въобще - прави нещо. В същото време на около 15-на метра вляво и назад се разпалва огън в сухи треви, а от вагоните излизат пътници с торби в ръце и офейкват нейде на дясно от катастрофиралия влак. Един не видях да тръгне да гаси огъня, а е видно, че вятърът е в посока мотрисите и навява пушека в тях. Камо ли пък да погледнат за пострадали в другите вагони или да окажат помощ. Гадна картинка. Зарад тях не проследих действията на човека от локомотива. А втори път не го пуснах за да не ми изтрещи съвсем кръвното. - Дано адвокатите на колегата си вършат пълноценно и отговорно работата. А и ако има и обществена подкрепа ще бъде добре.
Child in Time

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674
Total Topics: 1911
Most Online Today: 266