Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Малко литература.

Започната от skitnik32, 27.02.2016 г., 21:46 ч.

« назад - напред »

Неев

Цитат на: chekur/Барбов/ - 27.02.2016 г., 23:15 ч.
Цитат на: skitnik32 - 27.02.2016 г., 22:37 ч.
надявам се ти харесва?
Харесало ми е много отдавна, преди да го напише писателката!!! Още повече, че бях ИСК и тази история ми бърка доста дълбоко в .......даже и сърцето!.......много повече от колкото можеш да си представиш!
[/q
Елба  Маказа  МГто.
0898 253 ...

uestli1

Цитат на: Георги Христов Неев - 27.02.2016 г., 23:21 ч.

Харесва ми не съм чел оригинала ,но  съм ЗА да остане
Прочети и тогава пиши ЗА.Аз съм да се изтрие.

ilia2003

Харесвате ми момци, Форумът е жив!!!!
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

йордан димитров

Ама и на нас угодия няма.Като го копират не сме доволни.Като го преразкаже някой пак не сме съгласни.В училище като правихме преразказ да не сме искали разрешение от автора.
Jimmy стрелецът  на бързите елени!!!

uestli1

Цитат на: йордан димитров - 27.02.2016 г., 23:37 ч.
Ама и на нас угодия няма.Като го копират не сме доволни.Като го преразкаже някой пак не сме съгласни.В училище като правихме преразказ да не сме искали разрешение от автора.
В училище не си го публикувал в обществен Форум.Има разлика.Ами автора ако не е съгласен?Кво праим?

chekur/Барбов/

Няма лошо, само да се каже автора и готово 8) Казахме го, няма проблем...освен туй си е тук , във форума 8) Яд ме е когато вземат от тук и се правят на автори >:(
Ма аз нашата песен сега  с ноти ще я запиша и за авторски права ще платя >:(
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

Неев

Цитат на: uestli1 - 27.02.2016 г., 23:25 ч.
Цитат на: Георги Христов Неев - 27.02.2016 г., 23:21 ч.

Харесва ми не съм чел оригинала ,но  съм ЗА да остане
Прочети и тогава пиши ЗА.Аз съм да се изтрие.
Изтрих си коментара ,изтрий и ти твоя за да няма следи.
Елба  Маказа  МГто.
0898 253 ...

uestli1

Защо да го трия?.Изразявам мнение.

chekur/Барбов/

Айде спокойно, всичко е наред! От името на "кучетата" го казвам ;D
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

ilia2003

Момци, всичко е наред!!! Отбой!!! ;)
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

skitnik32

Цитат на: uestli1 - 27.02.2016 г., 23:44 ч.
В училище не си го публикувал в обществен Форум.Има разлика.Ами автора ако не е съгласен?Кво праим?

абе пич, понеже го даваш адвокат-закрилник, хайде кажи с какво е обиден колегата ни? историята е прекрасна. аз лично плаках когато я прочетох. споделих я с приятелка. тя също плака. или смяташ че относно СК само определени хора имат право на чувства?
0896607170

uestli1

Цитат на: skitnik32 - 28.02.2016 г., 00:02 ч.
Цитат на: uestli1 - 27.02.2016 г., 23:44 ч.

абе пич, понеже го даваш адвокат-закрилник, хайде кажи с какво е обиден колегата ни? историята е прекрасна. аз лично плаках когато я прочетох. споделих я с приятелка. тя също плака. или смяташ че относно СК само определени хора имат право на чувства?
Нито съм адвокат нито закрилник.Просто искам да ви предпазя от съд.Не ви плаша но има и такива случаи.Прочети Закона за авторските права и тогава го удряй на емоциии.

chekur/Барбов/

ЕЕЕЕЕ, спокойно де ;D Тук сме си във форума, не излиза навън! ....... 8) 8) 8) 8)

uestli1

Цитат на: ilia2003 - 27.02.2016 г., 23:58 ч.
Момци, всичко е наред!!! Отбой!!! ;)
Наистина всичко е наред.С Боби (skitnik 32)си полафихме по тел.и даже станахме  приятели. :) Наздраве Боби!!! ;D

skitnik32

абе губи ми се емотикончето с чашата ама важното е че тя истинската /чаша де/ си е до мен... наздраве
0896607170

Статистика

Members
Total Members: 4722
Latest: dimi_07
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 510150
Total Topics: 1915
Most Online Today: 189