Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Спомени за времето когато бяхме бомбета

Започната от velko, 24.10.2014 г., 20:49 ч.

« назад - напред »

velko

Още малко бомбета - имате поне един познат сред тях :)
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

красимир_ванков

Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

красимир_ванков

Крайния в ляво от правостоящите ?
0988 869 514

velko

красимир_ванков

Предполагам ,че той е този който пита ?!
0988 869 514

красимир_ванков

0988 869 514

velko

красимир_ванков

0988 869 514

майор ТЕНЕВ

Левента галиба е Валери, на груповата за Илия май иде реч?!

петков

Като чета на Краси Ванков за каубойското му обучение, ми напомни за моето почти също приключение, само че с муле.Аз, като селско момче, бях яздил по поляните магарета и коне и се мислех за  голям ездач, ама не.Праща ме Яджика/125/ на проверка по границата.На заставата съм на 3-4 седмици служба.Моя милост,  решава че е голямо ходенето , а и не трябва да се хабиш когато има и по-лесен начин и за целта се отправих директно в катържийницата.Харесах си един катър, видя ми се кротък/муле Мичка ,мисля се казваше/, домакинеца ми го оборудва и айде бат`Вальо -моторизиран.Тръгнах към "Маркови ливади"и всичко си беше прекрасно, катъра си знаеше пътя, времето-хубаво, а бе -пей сърце.В един момент, хайванчето дали се изплаши от нещо, или просто така си беше наумило, но буквално откачи.Полетя в галоп ,а най лошото бе че не се подчиняваше на никакви команди от моя страна.Остана ми само да се държа за самара и да се моля да не ме хвърли по дерето.Да, обаче и самара ме предаде и дали не беше добре стегнат, но започна да се изхлузва на една страна.Не ми остана нищо друго, освен да стисна Юздечките и да опитам "меко кацане".Речено-сторено.Влачи ме 20-тина метра и спря.Завързах го за едно дърво, изпуших бая цигари докато се успокоим и двамата, направих поиск за да си намеря оръжието и радиостанцията и пак"По коням".Не му се дадох и оттам насетне имам стотици излизания с него, като имах само още едно подобно премеждие, но там имаше и намеса една мечка.
,,обича да слуша и да се учи от батковците граничари!
Щото само те и единствено те са ВЕЛИКИ!"

uestli1

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 26.10.2014 г., 04:22 ч.
Левента галиба е Валери, на груповата за Илия май иде реч?!
Амиииии.Всеки ден му гледам физиономията на това бомбе. ;) ;)  :) Не е той.А бе мяса ми на един пак с В,ама май не е той.

valdesidva63

Цитат на: velko - 26.10.2014 г., 00:45 ч.
Още малко бомбета - имате поне един познат сред тях :)

Абе имам съмнение за един/тоз дет си държи коляното/ ма ако му удебелят малко мустачките и му посребрят малко косите може и да е той. ;)
ВСффффффф ???
???

velko

uestli1

Наборе тука вече те познах. :) Ама ти си същия бре. :)

майор ТЕНЕВ

Цитат на: uestli1 - 26.10.2014 г., 12:25 ч.
Наборе тука вече те познах. :) Ама ти си същия бре. :)
Бомбе си е още бе! :) Но тая светкавица при преснемането пречи.

Статистика

Members
Total Members: 4722
Latest: dimi_07
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 510150
Total Topics: 1915
Most Online Today: 189
Most Online Ever: 8646