Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

ПРАЗНИЦИ

Започната от Милчо Цоков, 17.04.2014 г., 13:02 ч.

« назад - напред »

гринго

Цитат на: gorog - 06.08.2026 г., 06:04 ч.Преображение Господне!

Честит празник!

Що ме уточниняваш в какво се е преобразил тоя господ.....може да го срещнеш и да се разминете без да си разбрал  :D  ;D
13ГО 10 ГЗ М.Козлов с.К.Андреево
0893971450

gorog

Цитат на: гринго - 07.08.2026 г., 07:26 ч.

Честит празник!

Що ме уточниняваш в какво се е преобразил тоя господ.....може да го срещнеш и да се разминете без да си разбрал  :D  ;D

Важното е Той да те ареса!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

гринго

Цитат на: gorog - 07.08.2026 г., 07:34 ч.
Цитат на: гринго - 07.08.2026 г., 07:26 ч.

Честит празник!
[/quote

Важното е Той да те ареса!

То е ясно че мее аресал, Бадева не ми праща разни честитки....като например февруарската,...още ходя с ластичен чорап  ;D  ;D  ;D

Поздрави на майка му
0893971450

gorog

Тоше, не си пожелавай майка Му, за да не те пожелае Той!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

гринго

Цитат на: gorog - 07.08.2026 г., 17:39 ч.Тоше, не си пожелавай майка Му, за да не те пожелае Той!

От тук нататък Сичко може
И тати може и бати може, ама тя ...козата.....си иска пръч ;D  >:(  ;D
0893971450

gorog

гринго

Цитат на: gorog - 09.08.2026 г., 05:42 ч.Хубава дата за нас

https://fakti.bg/bulgaria/804660-9-avgust-681-g-vizantia-priznava-han-asparuh-i-balgaria

Признали са държавата ни щот са оцелели при разгрома
0893971450

gorog

Честит празник на всички!

Имен ден празнуват кръстените с имената Мара, Мария, Марийка, Мари, Марин, Мариян, Марияна, Мариана, Мариан, Маша, Мика, Мира, Мариета, Мариела, Марио, Преслав и Преслава.

uestli1

Честито Успение Богородично! Бъдете живи и здрави и нека Бог да е с нас!

gorog

Цитат на: uestli1 - 15.08.2026 г., 08:46 ч.Честито Успение Богородично! Бъдете живи и здрави и нека Бог да е с нас!
Вчера в Кюстендил се празнуваше Панагия! Както казват тук-Въздигането на хляба! Патриарха е бил тук!
Пък ние с жената и малкия син, ходихме в селската черква, и дядо Дуро-клисаря, ни пусна, пак, в старата част на църквата, с фреските от 16 век!  Там запалихме свещички! След това към 10,15, дойде да си изпие кафето в магазина и си подумахме още! Срамното е, че за деня-до 10 ч, в черквата са влезли само 15-16 човека и то само жени! Гога, никой не идва в черквата, освен на велигден и по погребения!
Веселяк и добряк е той, бай Васил-Дуро,! Харесвам го! Един ден ми дума-Гога ний комунистите сме всестранно развити личности! Ей на, аз от партиен секретар, станах църковен служител! Попа в Плиска и той е бил партиен секретар!

ефрейтор Атанас Колев

Честит празник граничари!
Атанас Колев

gorog

Честит имен ден на Анастасовците!

Днес е Секновение! БПЦ отбелязва обезглавяването на Йоан Кръстител!

gorog

gorog

Честит празник!
Кръстов ден е!

gorog

Честит празник!

Вяра, Надежда, Любов и майка им София!

Верче, да илядиш! Здраве и берекет!

Статистика

Members
Total Members: 4733
Latest: Ivo Stojanov
New This Month: 2
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 510874
Total Topics: 1916
Most Online Today: 243
Most Online Ever: 8646