Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Още един граничар ни напусна

Започната от PATRON, 23.09.2013 г., 21:33 ч.

« назад - напред »

fierce

Лек да е пътят ти нагоре, приятелю!
105 на ,,Чавдар"
Живея за тези, на които съм нужен, приятел съм само с тези, в които съм уверен, общувам с тези, които са ми приятни, и съм благодарен на тези, които ме ценят!

ефрейтор Атанас Колев

Не се познавахме на живо,но споделяхме откровено  проблемите си от коварната ни болест . Останахме двама ! Чакай ни приятелю ! Лека ти пръст.
Атанас Колев

Kremenski

Цитат на: красимир_ванков - 16.06.2025 г., 20:08 ч.
Цитат на: stanyanev - 16.06.2025 г., 18:06 ч.
Бог да го прости....
Много ми е неприятно , когато се публикува в тази тема...

В УГВ почти четири години работихме заедно в отдела. Споделяхме една канцелария. И на мен не ми е приятно, но все-някой трябва да го направи. От древни времена лошите вестоносци не са били..... така. Сред нас има немалко граничари, които са служили под негово ръководство. Нека да се знае.

БП.Дали по мое време в УГО-то той не беше ЗКПЧ на ст.л-т Канев, на 2-ра рота

гущер

EmilTodorov

ЛюбомирВасилев61

Поклон. Бог да го прости.Съболезнования на близките.

петков

,,обича да слуша и да се учи от батковците граничари!
Щото само те и единствено те са ВЕЛИКИ!"

Ивайло Христов

Светла му памет на Георги Зарков!
Лек път по вечните нарядни пътеки, приятелю!
От браздата започва Родината!

красимир_ванков

Напусна ни офицер от запаса полковник Виктор Гецов. Дългогодишен служител на ГВ в 5 и 7 ГрО. Един от основоположниците на граничната охрана по река Дунав. Бог да го прости.
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

fierce

Лека му пръст на полковник Гецов, ще липсва на Русенската застава!

105 на ,,Чавдар"
Живея за тези, на които съм нужен, приятел съм само с тези, в които съм уверен, общувам с тези, които са ми приятни, и съм благодарен на тези, които ме ценят!

Rishko

Докато преглеждах темите и се сетих, че миналата седмица ми казаха, че член на форума е починал.
Пламен Маринов от Добрич.

Това е тема в която е писал за службата https://granichar.org/forum/index.php/topic,1705.msg330748.html#msg330748
СВЕТЪТ Е ДАДЕН НА ТЕБЕ, НО НИЩО ОТ НЕГО НЕ ТИ ПРИНАДЛЕЖИ -  Светът не е твой! Не го употребявай, а ползвай нужното ти от него и му позволи той да се ползва от тебе.
НИЩО, КОЕТО ВЪРШИШ НА ТОЗИ СВЯТ, НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА ДРУГИТЕ - Върши всичко както трябва! Никое от делата ти не е за теб!

gorog

Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

гринго

Лошо!
След последния кой ще затвори вратата
13ГО 10 ГЗ М.Козлов с.К.Андреево
0893971450

Статистика

Members
Total Members: 4733
Latest: Ivo Stojanov
New This Month: 2
New This Week: 1
New Today: 0