Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

17 ГЗ "Доростол", с. Дебочица, 11 ГО Кюстендил

Започната от нешо, 21.12.2012 г., 21:11 ч.

« назад - напред »

нешо

Тъй като не намирам тема, че създам тази. Целта е да кача две снимки на моя приятел Васил Бабеков. На снимките попаднах случайно. Качвайки снимките на братовчед ми Георги (служил на Чавдар- 4 ГО Смолян), попаднах на снимка на граничар с куче, на която пише "На Георги от Васил, село Дебочица..". Тъй като и двамата не са в България доста по- късно разбрах кой е този граничар (просто не го бях познал :-[). Сега ще се опитам да поправя грешката си и да кача снимките на правилното място, а ако Васил се включи ще бъда много доволен.
"Ние, силните, сме длъжни да понасяме немощите на слабите и не на себе си да угаждаме: всеки от нас е длъжен да угажда на ближния в доброто, за назидание."

Послание към римляните 15:1-2

нешо

На гърба на едната снимка пише: "Това е моят пес Екси.",а другата е надписана за Георги от Васил, има и дата- 15 ІІ 88г. с. Дебочица.
"Ние, силните, сме длъжни да понасяме немощите на слабите и не на себе си да угаждаме: всеки от нас е длъжен да угажда на ближния в доброто, за назидание."

djonev

С водача на 17 бяхме на обучение през септември 88г.Той се казваше Гълабов и е от село Гега.На кучето не помня името,но той или кучето бяха оперативни в отряда,дано не бъркам мина време.

нешо

Добре дошъл на истинския собственик на тази тема - Васил Бабеков! Дано откриеш много приятели от онова време и много приятни емоции във форума 8)!

васил бабеков

:) :'( ;)здравеѝе,другари по оъжие ;D все още не сам готов за обяната на спомени,но обещавам,август като се прибера в Балгария да намеря имената на другарите и  да почнем да общуваме.благодаря ти,уителю,НЕШО!

васил бабеков

нешо

васил бабеков

Джонев,кучето се казваше ЕКСИ,а Гълъбов го пое от мен.Беше голям мераклия и наистина станаха оперативни.

MIroslav_Lazarov

Здравейте, аз служих на 17 ГЗ Доростол, с. Дебочица, 1986-1988 г. водех куче Цезар. който ме помни да се обади. Поздрави! редник Мирослав Лазаров

gorog

Цитат на: MIroslav_Lazarov - 31.08.2026 г., 17:52 ч.Здравейте, аз служих на 17 ГЗ Доростол, с. Дебочица, 1986-1988 г. водех куче Цезар. който ме помни да се обади. Поздрави! редник Мирослав Лазаров
Служих много преди теб, приятелю, но в 7 отряд!
Добре дошъл! Малцина останахме, но бойци!
Пиши, не се притеснявай!
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

Статистика

Members
Total Members: 4733
Latest: Ivo Stojanov
New This Month: 2
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 510873
Total Topics: 1916
Most Online Today: 243
Most Online Ever: 8646