Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Впечатления и снимки от срещата: "Доспат 2012"

Започната от Илия Папазов, 29.06.2012 г., 20:07 ч.

« назад - напред »

нешо

"Ние, силните, сме длъжни да понасяме немощите на слабите и не на себе си да угаждаме: всеки от нас е длъжен да угажда на ближния в доброто, за назидание."

Послание към римляните 15:1-2

нешо

"Ние, силните, сме длъжни да понасяме немощите на слабите и не на себе си да угаждаме: всеки от нас е длъжен да угажда на ближния в доброто, за назидание."

нешо

Ето го и Жицата:
1. Раздава команди
2. Заканва се нещо и си мисли, че някой го взима на сериозно ::). Но пък си е довел бодигард, който гледа доста страшно зад гърба му..
3. Намерил си е още един защтитник
4. Тук пък раздаваше някакви бомби (тип Молотов), въртеше някакви далавери, въобще май намирисваше на черна борса ::)
5. "Нямам нито един кариес..", абе то май и зъби няма, ама май се гласи да ни глътне заедно с парцалите
6. "Руска- пляска"..

доктора

Цитат на: ranik56 - 02.07.2012 г., 21:01 ч.
Като   гледам    гримасата  на  Док    и  Синджира   в  чашата      ми  се    вижда 
някъде  около ...  57  градуса   . :o
Абе не я мерих ама беше бая яка,мотна ми главата и се почнаха едни скари едни стрелби.Ракията е на Йордан Тончев и верно беше много яка и хубава.
,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

anton

Цитат на: доктора - 03.07.2012 г., 10:31 ч.
Цитат на: ranik56 - 02.07.2012 г., 21:01 ч.
Като   гледам    гримасата  на  Док    и  Синджира   в  чашата      ми  се    вижда 
някъде  около ...  57  градуса   . :o
Абе не я мерих ама беше бая яка,мотна ми главата и се почнаха едни скари едни стрелби.Ракията е на Йордан Тончев и верно беше много яка и хубава.

Вчера и аз я опитах. Владимир ме черпи със самагончика и водичка с мед. Останах изненадан че синоси ракия  и мед от Москва но бързо ме поправи че е на Йордан, двойна преварка беше огън.

НакатаGSM

Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

ПЛАМЕН 68(Феникса)

СТ.Л-Т ПЛАМЕН СТОЯНОВ

майор ТЕНЕВ

Абе, полупроводник Зверински, бабето видя ли тия снимки/на Наката/???
И там има едни със снимки на гърдите на изгорялата застава :o
Тонка, да пазиш здраво и чисто знамето на заставата!

Росен Давчев

Скъпи приятели,поздравления за поредна прекрасната и несравнима по себе си среща в Доспат.Просто много се израдвах на впечатленията от снимките и постовете на колегите от форума.Аз също щях да дойда,ама а де,ходих кола да си купя,така се падна.Но нищо,вече ограничения в придвижването до сбирките на форума няма да имам.Дерзая. :) :) :)

Илия Папазов

Снимката пак не е моя :-[

Маркова бутилка "Сирена" за госта  ;)

ngemedjiev

До около час качвам моите снимки от срещата.
Ще бъдат качени във Фейсбука. Ще копирам линка тук.
Не бъдете критични, това е груба и почти механична обработка :)
Утре може би ще има по-специални и избрани снимки.

ngemedjiev

velko

Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

майор ТЕНЕВ

Цитат на: жицата - 03.07.2012 г., 19:59 ч.
Майоре, на Шипка всичко е спокойно! бабето би помислила ,че не сам у ред и сам болен ако не права щуротиите си!!! Завидаеш???!!!
Абе тя си те знае, не мой да те не е опухала с точилклата ;D ;D ;D ;D ;D!

ngemedjiev

Статистика

Members
Total Members: 4716
Latest: слави
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509906
Total Topics: 1913
Most Online Today: 152