Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

11 ГЗ "Ниса" / 9 ГЗ "Казак", с. Желязково (сега Момина църква), 6 ГО Елхово

Започната от кондров, 03.03.2010 г., 13:16 ч.

« назад - напред »

майор ТЕНЕВ

Цитат на: kosmos - 06.09.2017 г., 00:09 ч.
За съжаление най-великия посерко на 6ГО....ако не и в ГВ.
Съжалявам много, но Минев си беше много точен. А посерковци много-и в 6 ГрО и ГВ.
В 6 ГрО има и изгубени пистолети и убити граничари, катастрофи.... но на виновните за това им се размина, че имаха "вуйчо владика".
Е, по-късно не им се размина, дават отчет на създателя, а Минев си е жив и здрав.

Donadoni

kosmos

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 06.09.2017 г., 11:00 ч.
Цитат на: kosmos - 06.09.2017 г., 00:09 ч.
За съжаление най-великия посерко на 6ГО....ако не и в ГВ.
Съжалявам много, но Минев си беше много точен. А посерковци много-и в 6 ГрО и ГВ.
В 6 ГрО има и изгубени пистолети и убити граничари, катастрофи.... но на виновните за това им се размина, че имаха "вуйчо владика".
Е, по-късно не им се размина, дават отчет на създателя, а Минев си е жив и здрав.
Разбира се. Той ти е колега. Освен това човек може да претърпи еволюция и катарзис. Няма лошо. Що се относя за посерковците , за  които пишеш си прав. К-н Минев ''лекичко се докосна'' до тия неща но за радост със щастлив край. Иначе е '' точен '' посерко.  И то голям. Това съм го видял- и хората от селото и личния състав и 320 и ЗКСЧ (особенно последния).Оценките ги дават подчинените. Няма смисъл. Това е минало. Да бъде жив и здрав дълги години. Да не се отърва от здраве! Ако го видя ще го почерпя с добро.

vasilam

stanyanev

С. Янев

vasilam

fierce

Цитат на: vasilam - 02.09.2026 г., 17:32 ч.Сега трябва да е ОК
И сега не е ОК, ама карай, така като гледам скоро форума няма да го има във виртуалното пространство!
105 на ,,Чавдар"
Живея за тези, на които съм нужен, приятел съм само с тези, в които съм уверен, общувам с тези, които са ми приятни, и съм благодарен на тези, които ме ценят!

stanyanev

Сега върви. Всичко е наред. ....., но и както по другите "яки" застави , всичко е потънало в забрава и разруха.
Хайде и със здраве !
С. Янев

Статистика

Members
Total Members: 4733
Latest: Ivo Stojanov
New This Month: 2
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 510875
Total Topics: 1916