Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Подготовка за срещата в Доспат 29 юни - 1 юли 2012 г.

Започната от Niki_vd, 31.05.2012 г., 12:39 ч.

« назад - напред »

Niki_vd

Нека започнем с преброяването за срещата.Тази година няма да е толкоз официална,няма да има чевермета и други екстри.Малко по скромно защото на година е годишнина и да е се отбележи по официално.Ще се нощува в хотел ,,Диамант" на цена 12,50лв.Петък е на свободна консумация а събота ще има куверт на стойност някъде около 20 лв.Групата на присъстващите ще раздели между себе си разходите по пребиваването на руският ни гост за времето на престоя му в Доспат.В петък РГ на ,,Чуката" и на ,,Римският мост",в събота сутринта поднасяне на венци и цветя пред паметниците,вечерта другарска среща.В неделя поднасяне на цветя пред паметника  с.Ваклиново.
След последният месец може много хора и да не им се идва защото бяха казани много обиди и определения...но срещата си е среща и беше замислена много преди скандалите.

efr_stanilov

Темата е за конкретната регистрация и координация на хората, които ще бъдат там в различните дни - брой участници, брой нощувки, брой куверти за вечерята.
Точно, поименно, ангажирано!

Долитащи и отлитащи за деня - факлоносци, знаменосци, цветарки, ръкопляскащи, снимащи се ... добре са дошли всички, по всяко време.

В тази тема - имена, дати, ангажимент за конкретна част от мероприятието.
И конкретни въпроси за неясноти по организацията, както и име на самопредложил се основен организатор и координатор(на когото ще се помага, разбира се).

Всичко друго ще се трие от тук!

ПЛАМЕН 68(Феникса)

СТ.Л-Т ПЛАМЕН СТОЯНОВ

доктора

Четирима + зета/не е сигурен за сега не,че нещоооо/ от петък.
,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

Rishko

бройте и от мен 2,5 броя  ;D за цялото мероприятие.
макар още да не сме решили, но обмисляме да изкараме повечко време там.
СВЕТЪТ Е ДАДЕН НА ТЕБЕ, НО НИЩО ОТ НЕГО НЕ ТИ ПРИНАДЛЕЖИ -  Светът не е твой! Не го употребявай, а ползвай нужното ти от него и му позволи той да се ползва от тебе.
НИЩО, КОЕТО ВЪРШИШ НА ТОЗИ СВЯТ, НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ ЗА ДРУГИТЕ - Върши всичко както трябва! Никое от делата ти не е за теб!

НакатаGSM

Ники, понеже организацията за доспатската среща  е пак в твои ръце, те моля да запазиш същото помещение в хотела за 2 нощувки на 4-ричленното ми семейство, за което предварително ти благодаря, а моите задължения от тук ще ги уточним по телефона! Поздрави!
Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

Norr

Аз идвам, както всяка година. Бройте ме за цялото време, сиреч с две нощувки - петък и събота (29 и 30 юни).

Бройте също за за две нощувки, за петък и събота, и Полина Атанасова. Правя заявката от нейно име и по нейна молба, тъй като в момента си има проблеми с нета и няма възможност сама да влезе във форума и да си заяви участието.

niki65

Niki vd,за мен резервация за 2човека за(събота)30.06.
ИСК "Гейзер" мл.с-т Николов

нешо

И за мен, резервация за 2 (двама), за събота 30. 06.
"Ние, силните, сме длъжни да понасяме немощите на слабите и не на себе си да угаждаме: всеки от нас е длъжен да угажда на ближния в доброто, за назидание."

Послание към римляните 15:1-2

Росен Давчев

Аз за сега съм сам.Жената е на график и няма как да е 2 вечери.Ако Живко Славов ще идва с жена му Румяна ,ще пътувам с него или в краен случай с niki65 от Хасково.Ние бяхме заедно миналата година.
Та, за сега един  да ме броят и най малко една нощувка,със сигурност.

niki65

Росене,нямам нищо против да пътуваш с мен до Доспат.Но аз няма да тръгвам от Хасково.
ИСК "Гейзер" мл.с-т Николов

красимир

Бройте ни и нас 3-ма за нощувка на 30(събота)

ngemedjiev

ngemedjiev

И още нещо - майната им на скандалите. Дайте да се държим както в казармата - викаме си, псуваме се, обиждаме се, после всичко минава и пак всички сме приятели.

Пак ще си взема фотото, надявам се да сте пак доволни :)

Изгарям от нетърпение да ви видя всичките пак! Ама всичките, всичките!

НакатаGSM

Цитат на: ngemedjiev - 12.06.2012 г., 19:44 ч.
И още нещо - майната им на скандалите. Дайте да се държим както в казармата - викаме си, псуваме се, обиждаме се, после всичко минава и пак всички сме приятели.

Пак ще си взема фотото, надявам се да сте пак доволни :)

Изгарям от нетърпение да ви видя всичките пак! Ама всичките, всичките!
10X за приказката ngemedjiev! М-у другото пътя Батак-Доспат се прави с пълна мощност и от тук ще бъде по-приятно пътуването ;)  До 2009г 3 пъти се отпускат пари за този път и те изчезваха, но сега се бачка яко!
Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

Статистика

Members
Total Members: 4711
Latest: Данаил Младенов
New This Month: 5
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 509700
Total Topics: 1912
Most Online Today: 273
Most Online Ever: 6823