Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Паметникът на Митю Митев и Костадин Веселинов в Беласица

Започната от кльони, 27.05.2012 г., 14:00 ч.

« назад - напред »

гущер

Цитат на: velko - 17.05.2019 г., 20:01 ч.
Много ме кефят такива репортажи!
А малкия нарядаджия е върхът! И не така пазехме пикета понякога :) :) :)
Абе сладура е кат баща си , тя крушата .... ;D Всички сте готини  :)

vesonp1

Димо, пише ти 320 на Весо  :D. Крушата е в женски род, значи на мен прилича  ;D, стягай се за Дъбраш, като се видим ще те черпя
Длъжности:Ефрейтор-кльонист,ТГ,Нарядаджия,ДЗ

гущер

Цитат на: vesonp1 - 17.05.2019 г., 22:10 ч.
Димо, пише ти 320 на Весо  :D. Крушата е в женски род, значи на мен прилича  ;D, стягай се за Дъбраш, като се видим ще те черпя
Извинете , за недоразумението госпожо  320 :-[  П.П. Стягам се , надявам се да се видим   :)

velko

320 на Весо, да ви е жив и здрав сладурът!
(Сега видях, че в предишния ми пост вместо "ние" съм написал "не" - това малко е променило смисъла, ама карай, да върви :) :)  )
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

петков

Димо, пише ти 320 на Весо  ..

Въх , ами по навреме ги казвайте тия неща де, щото като се знам , току съм изплющял някоя простотия!
Ей тъй стават недоразуменията и от там белите!  :)
,,обича да слуша и да се учи от батковците граничари!
Щото само те и единствено те са ВЕЛИКИ!"

цапар

Димо, пише ти 320 на Весо :D. Крушата е в женски род, значи на мен прилича  ;D, стягай се за Дъбраш, като се видим ще те черпя
320 на Весо , я  ::) къв хубав ник става :o :o, а Никола е и той прекрасен! :-*
Child in Time

uestli1

stanyanev

С. Янев

georginankov

БРАВО!!!
Ето така през годините, трябваше да се отбелязва всяка една наша среща и инициатива!
,,Последният бандит непременно трябва да се залови жив! Другите може с автомати и гранати да се унищожат..."

йордан димитров

Браво родолюбци-ентусиасти,много вълнуващо видео! Поздрави!
Jimmy стрелецът  на бързите елени!!!

vmitrov56

Здравейте колеги, към 12 юли посетих хижа Конгуро в планина Беласица. Питам хижарката това бивша застава ли е, а тя ми смънка през зъби , че не било,а по отдолу някакви руини било застава. По всички атрибути наоколо си е застатава, двуетажна сграда, плац, пилон и знаме. Та до пилона има пространство на паметник с постамент ограден с вериги боядисани в бяло, зелено и червено, но възпоменателна плоча няма. Та питам който има информация на кой е този паметни и защо е махната възпоменателната плоча. Чие е това дело на хижари, на вандали или на комшиите, че те обичат да бутат плочи.
Благодаря.

Ив.Петров

Който не знае какво да прави със свободата, никога няма да я оцени. Особено, ако му е подарена.

Статистика

Members
Total Members: 4733
Latest: Ivo Stojanov
New This Month: 2
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 510873
Total Topics: 1916
Most Online Today: 243
Most Online Ever: 8646