Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Школа за подготовка на командири на отделения в Ивайловград (1977г. - 1990г.)

Започната от jivko-slavov, 09.04.2009 г., 20:12 ч.

« назад - напред »

gorog

Цитат на: Ив.Петров - 11.01.2024 г., 08:50 ч.
Не ме разбра от ония думи, надали сега ще разбереш. Филми се заснемат на сто места и се сглобяват.
На кой филм пише къде е заснет?
Пише коя компания го е произвела.
Пише ли някъде къде е заснет ''филма'' "Граница"?
е, сега вече те разбрах! и на мен понякога трябва да ми се обяснявя бавно и с картинки, и то цветни! ;D ;)
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

Ив.Петров

Дръпни си уШото, да не идвам аз да го дърпам.  ;)
Има няколко филма от типа на "Недосегаемите", снимани в България.
Снимки на центъра на София, пред Двореца, снимки на Белоградчишки скали и морски снимки.
Но според филма, всичко е на едно място.
Даже и "Механикът" с Долф Лундгрен е сниман тук, но според филма действието е в Русия.
И може да се повярва, ако не е един автобус с жълт номер, Варненски.
Който не знае какво да прави със свободата, никога няма да я оцени. Особено, ако му е подарена.

gorog

Цитат на: Ив.Петров - 11.01.2024 г., 09:18 ч.
Дръпни си уШото, да не идвам аз да го дърпам.  ;)
Има няколко филма от типа на "Недосегаемите", снимани в България.
Снимки на центъра на София, пред Двореца, снимки на Белоградчишки скали и морски снимки.
Но според филма, всичко е на едно място.
Даже и "Механикът" с Долф Лундгрен е сниман тук, но според филма действието е в Русия.
И може да се повярва, ако не е един автобус с жълт номер, Варненски.
знам, знам! преди години-десетина може би, пред синагогата в софия се здрависах и поговорих с антонио бандерас! там снимаха някакъв филм! разхождаше се човека, спокойно, с агента си! спрях го! подадох ръка, представих се, казах му добре дошъл у нас, и завързахме кратък разтовор! земен човек, нищо, че е холивудска звезда! такива ми ти работи! а ухото вече се зачерви! ;D
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

zmiori

Цитат на: Sisko68 - 10.01.2024 г., 22:59 ч.
Аз също карах в тоя период,ни бях в 4 рота клюнист.За бягането и марша на,скок то и ние оравихме.Старшина Грудев беше топ викахме му Генерала...с вишките стройсе..при нас имахме сержант Петров_Пешо хронометъра..а зводния ни беше мл.л_т От Врачанско..гонеше ни с един трабант на бягането също и мл с_т Гергуев ~Гецата от Разград беше културист..много як и готин пич..като заспивахме в кабинета по специална подготовка..ну вадеха на физзарядка с металните сандъци по 27 кг аки не се лъжа да се,събудим..Ех славни времена бяха..Станахме мъже и хора..Ако има някой от моите..аз после бях в Любимец мл.с-т Савов,обучавах набор 69 и застава,Косовски.В наряд отиват славни граничари...Това е за цял живот  призвание...

Служили сме по едно време, ама аз бях в кашимерията втора рота.
А Гецата кат си тръгвахме си го взехме с нас в Малко Търново. Стана шеф а "стройтелната бригада" на отряда.
В момента живее в Разград и доколкото знам има фитнес зала.
Пак си е същия грамаден и як.
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

Christof

.....
Даже и "Механикът" с Долф Лундгрен .............
....................
Само да отбележа "Механикът" е с Джейсън Стейтъм !

георги зарков

Цитат на: Christof - 11.01.2024 г., 18:01 ч.
.....
....................
Ай ся,подробности ;D
И Долф Лундгрен става за механик ;D

гущер

fierce

Цитат на: гущер - 11.01.2024 г., 21:35 ч.
Една глава разлика,нищо работа  ;D
баш
105 на ,,Чавдар"

красимир_ванков

Цитат на: fierce - 11.01.2024 г., 21:45 ч.
Цитат на: гущер - 11.01.2024 г., 21:35 ч.
Една глава разлика,нищо работа  ;D
баш

На баш-разбирача Ив.ПетроФФ нИмой противоречи, знай ги той раУтити..... да са свети имИто МУ.....
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

Ив.Петров

Цитат на: Christof - 11.01.2024 г., 18:01 ч.
.....
....................
Щом казваш.....
Има 5-6 филма с таквоз заглавийце.
Ей ти го въпросния, от 2005г, с бгаудио. И с участие на български актьори.
https://www.videoclip.bg/watch/949313_mehanikut-the-mechanik-2005-bg-audio-visoko-kachestvo-chast-1

А този с Джейсън е от 2011г и надали е сниман в България.
https://filmifen.com/5644-the-mechanic-mehanikt-2011-bg-audio.html

Има и доста филми с име 'Снайперист'-различни продукции.

не е нужно да се бъзикате, просто трябва да имате повече информация.
Който не знае какво да прави със свободата, никога няма да я оцени. Особено, ако му е подарена.

Kremenski

Честит празник,
Утре ще напиша в темата как паднаха спалните на стария корпус откъм бункера на тази дата, през 1980г
Беше направен изкоп за новия корпус, Събота,празник.Събуждане навреме,Господ ни спаси.
Вишките бяха станали по 20 см

zmiori

"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

ефрейтор Атанас Колев

Атанас Колев

Статистика

Members
Total Members: 4716
Latest: слави
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509906
Total Topics: 1913