Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Ще има ли среща на ,,Доспат",тази година ?

Започната от георги зарков, 21.05.2012 г., 23:01 ч.

« назад - напред »

tocian

Там сме - кой на график кой на друго а който има желание - а мен определено ми е нещо повече от среща така че края на този месец да го решиме

ngemedjiev

Бройте ме и мен с две места - от петък до неделя. Навивам един стар на Антон да идва с мен, засега неуспешно, но пък знае ли човек ... :)

chekur/Барбов/

Бе то хубаво........ама кой ще ни брои........... :'(
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

майор ТЕНЕВ

Цитат на: ngemedjiev - 30.05.2012 г., 15:50 ч.
Бройте ме и мен с две места - от петък до неделя. Навивам един стар на Антон да идва с мен, засега неуспешно, но пък знае ли човек ... :)
няма какво да го 'навиваш'.
Връчваш му съдебно разпореждане, де ще иде?Доспат или Оризаре ;D

георги зарков

Не че е по темата,ама да сведа до знанието на колегите от форума, полк.Ковальов отпътува за Русия оставайки с най добри впечатления от България  и от наша милост граничарите на  ... А сега да си продължим с оформяне на детската градина на граничарите на  ...

Статистика

Members
Total Members: 4711
Latest: Данаил Младенов
New This Month: 5
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 509701
Total Topics: 1912
Most Online Today: 273
Most Online Ever: 6823