Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Ще има ли среща на ,,Доспат",тази година ?

Започната от георги зарков, 21.05.2012 г., 23:01 ч.

« назад - напред »

георги зарков

Времето отминава,датата наближава,а никой нищо не споменава.Или,нещо пропускам ?

ПЛАМЕН 68(Феникса)

И аз това се питам, миналата година по това време вече вървеше подготовка.
СТ.Л-Т ПЛАМЕН СТОЯНОВ

ranik56

Във  връзка  с    това  за  ,което    става   дума    в  тази  тема:
Съобщение   от  .  админа    на  ПОГРАНЕЦ  РУ .

Создана пользователем: Vladimi
Дата создания: 17.05.2012 15:25

Дорогие друзья мои граничары, сегодня получил визу в Болгарию. Так что до встречи в конце июня, начале июля 2012 года в городах Доспате, Софии, Сливен, Балчуге. Привет ребятам граничарам Йордану, Георгию, Петру, Стелияну, Димитру,Niki vd и кого еще не знаю, но надеюсь на встречу и знакомство .

Norr

Разбира се, че ще има среща и аз съм убеден, че няма да сме само шестимата от първата среща през 2009 г. Трудности и сътресения е възможно да има и занапред, в реален свят живеем, но ние сме корави момчета. И да заровим томахавките, защото има неща, несравнимо по-важни от личните амбиции и накърненото самолюбие.

drach

Най-малко ще отида на Римския мост и Ваклинова чука с по едно цвете, и см сигурен, че няма да бъда сам.

нешо

"Ние, силните, сме длъжни да понасяме немощите на слабите и не на себе си да угаждаме: всеки от нас е длъжен да угажда на ближния в доброто, за назидание."

Послание към римляните 15:1-2

velko

Разбира се, че ще има среща на Доспат.
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

Niki_vd

Изпреварихте отговора ми с няколко часа...Звънях миналата седмица на собственичката на хотела но се оказа зад граница.Вчера през деня разговарях с нея за да резервирам местата но понеже току що се прибирам от работа нямаше как да го напиша.Хотела е резервиран за 29-30 юни(петък и събота).Тази година програмата ще е малко променена заради дните но това не е проблем.
Програмата ще се реши по нататък!

Дори някога и да няма форум срещи по тези свети за граничарите места ще има винаги!
Цитат на: drach - 22.05.2012 г., 03:37 ч.
    Най-малко ще отида на Римския мост и Ваклинова чука с по едно цвете, и съм сигурен, че няма да бъда сам.
Не приятелю никога няма да си сам....
Цитат на: Norr - 21.05.2012 г., 23:56 ч.
. И да заровим томахавките, защото има неща, несравнимо по-важни от личните амбиции и накърненото самолюбие.
Дори и древните гърци през времето на олимпийските игри са прекратявали всякакви войни за да се обединят около олимпийският огън.......А при нас няма война!

chekur/Барбов/

Значи няма да е събота и неделя,така ли?
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

майор ТЕНЕВ

Цитат на: chekur - 22.05.2012 г., 13:38 ч.
Ти пък-кво ще правиш в хотела в неделя вечер?

chekur/Барбов/

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 22.05.2012 г., 13:44 ч.
Ти пък-кво ще правиш в хотела в неделя вечер?
Добре-Събота срещу неделя-30 юни/1 юли,а в неделя вечерта ще спя!
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

Niki_vd

Петък и събота а в неделя си тръгваме,така е било винаги!

Niki_vd

Цитат на: жицата - 22.05.2012 г., 13:58 ч.
Е, успокоих се,че има донесения,че баба вида са е бил запнел да не идва на доспат!? ;D ;D ;D :P :P :P Язе най -ше са напиням най -после ники да ма признае!!! Дай боже да сме живи и здрави!!Успех , дружино!!
Пак се изказваш неподготвен като завит презглава ;D ;D ;D.Точно на 29 и 30 юни има  антитерористично учение с наше участие и всички отпуски са спрени.След 18 юни ще се знае със сигурност подробностите около него и това ще реши по нататъшните ми действия!Иначе точно тези дни съм на работа...Срещата и без мен ще си е има!

chekur/Барбов/

Цитат на: Niki_vd - 22.05.2012 г., 18:09 ч.
Петък и събота а в неделя си тръгваме,така е било винаги!
Разбрах,в първия момент помислих,че само петък вечер и в събота си ходим,та затова-заблудил съм се,няма лошо ;D ;D

niki65

Niki не може без теб да премине срещата,и аз съм като теб на график и се падам тогава на работа но ще направя всичко за да пресъствам.Няма не решими задачи!
ИСК "Гейзер" мл.с-т Николов

Статистика

Members
Total Members: 4711
Latest: Данаил Младенов
New This Month: 5
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 509700
Total Topics: 1912
Most Online Today: 273