Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

''Спортните Скандали'' във Форума

Започната от hala_peta, 15.02.2012 г., 08:24 ч.

« назад - напред »

hala_peta

И аз както др. Тодор Живков.....Да ни е честита новата придобивка.Тази година Тема за ''скандали'' а догодина вече и боксови срещи от К-1.......... ;D.

hala_peta

само Левски  ;D ;D.щи избия зъбите  ;D 8)

майор ТЕНЕВ

Само Левски, долу ЦСКА!
Жица, виж статистиките кой с колко е бил другия!
Кво ще избиваш, те сами падат ;D

Валсодар

Тука ще има ли Рефер-модератор?
ВСК р-к Р.Ничев

Йол 5ГЗ 2ГО-56 530

Значи тука мое да се псуваме на воля,а? ;D

стомов

Ах,  къдемия войнижкия....... НОЖ

v.yot

Ей , жица ти ще спушташ няма да го вкарваш :P :P :P :P :P

майор ТЕНЕВ

Жица, това гледал ли си?
http://vbox7.com/play:558eeec2
Има и още.Друг аналог има ли?

нешо

Само Левски!

"Ние, силните, сме длъжни да понасяме немощите на слабите и не на себе си да угаждаме: всеки от нас е длъжен да угажда на ближния в доброто, за назидание."

Послание към римляните 15:1-2

v.yot

Гн. Тенев ,няма по велик футболист от Димитър Якимов, а да си чул за Кирил Ръкаров . Да си спомняш вратаря на Левски , Стайков и че Петър Жеков му и не само той му ги набиваше от халите. Гунди, да,велик беше . Но само толкоз. Вземи и намери интервюто с Димитър Якимов , прочети го , и после си върни истинския цвят на кръвта!

майор ТЕНЕВ

Без Ракаров съм ги гледал всички.Якимов си е Якимов, без кой знае какви постижения.
За издадената класация през 1994г, Гунди е футболист на 50-летието.
Петър Жеков умееше да вкарва голове, той беше 'гюмеджия', топка не можеше да води.
Казваш Гунди беше 'само' велик.....

нешо

Аз Якимов не съм гледал, но съм гледал Наско Сираков как вкарва 4 гола на Румен Ненов за 7 : 1 срещу чорбата  :P.А на Жеков съм чул, че са му викали "Торбата".  ;D  ;D  ;D
"Ние, силните, сме длъжни да понасяме немощите на слабите и не на себе си да угаждаме: всеки от нас е длъжен да угажда на ближния в доброто, за назидание."

MLADEN

Цитат на: жицата - 15.02.2012 г., 10:39 ч.
Вардете си бабите оти сам върл бабоеб! ;D

Ей Жица , направо ме кефиш ! Голяма си отварачка ...
Сигурно бабите , за които ужидаш са Гаражни и са стояли на сянка ?
Баби , ама Пички нали така старо куче ? :) ;) 8)

Младен  Димитров
И няма бури ,  няма  вражи  сили  моща  на  ГРАНИЧАРЯ  да  сломят !!!

0898 78 43 58

v.yot

Да ще ви отговоря и на двамата  : Тенев ти си от по старото поколение ,тогава се казваше кой ще е велик и кой не да вкараш гол всеки може но да го изработиш не.  Това е за Якимов просто до него не може да застане никой,това е футболиста завършил кариерата си само с един картон . А Ръкаров е просто не сравним той е легенда . И нещо  което се отнася за него и всички сте го слушали но малко Левскари си го признават. Това е от мача със Сърбия техният коментатор : Църно Бугарско копеле врата на трески мрежа на конци , докато дойде лопта "така викат на топката" да послушаме народна музика . Знаете ли че Левски е основан от каруцарите ,ваксаджийте  джебчийте  и цялата измет на София. И още малко просвета за Левскарите  Кирил Ръкаров е от Павликене и ако има някой Левскар от вас, от там трябва да се гордее с такъв велик футболист от ЦСКА , някога ЦДНА.  Хей  Левскари само да излагате България по света за друго не става те.

нешо

За Якимов наистина съм чувал от баща си, че е бил добър футболист, а този Ръкаров ли е къв е чувам за пръв път. Също Европа е чувала от сръпското "Радио Белград" как "Отборът на народа е победил този на власта". ФК Левски е създаден от група младежи и ученици и дори да е имало привърженици каруцари или ваксаджии няма нищо лошо след като са си изкарвали прехраната с честен труд. Колкото до "сраменето", по- позорен отбор в момента от ЦСКА няма, та те не си плащат дори сметките за вода и ги съди "куцо и сакато".

Аа, щях да забравя, нали си знаете Само ЦСКА;D 8) :P

Статистика

Members
Total Members: 4717
Latest: В.Зашев
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509946
Total Topics: 1913
Most Online Today: 292