Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Днес да почерпят! - рожденици и именици

Започната от ranik56, 28.01.2010 г., 18:32 ч.

« назад - напред »

гринго

Честит имен ден на Васильовците
Живи и здрави
13ГО 10 ГЗ М.Козлов с.К.Андреево
0893971450

гущер

vigi

Благодаря за поздравите!
За много години! Живи и здрави!
Да градим България!
Да обичаме родния край!
Да отстояваме свещените граници!

gorog

Тодореееее, стига спа, бре!
Днес е празник! Конският Великден-Тодоровден!

Да илядиш Тодореееее!

Тодор, Тодора, Тодорка, Тодорин, Тодорина, Теодор, Теодора, Теомир, Теомира, Теодомир, Теодомира, Теослав, Теослава, Теодосий, Теодосия, Тодьо, Тода, Теди, Тошо, Тошка, Тотьо, Тото, Тотка, Тота, Божидар, Божидара, Божан, Божана, Дарин, Дарина, Дарко, Дарка, Дария, Дариян, Дарияна, Даримир, Даримира, Дарислав, Дарислава, Дарен, Дарена, Даро, Дара, Доро, Дора, Дорка, Дориан, Дориана, Дориян, Дорияна, Дорчо, Доротея и Доротей.
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

гущер

Честит празник другари носещи името Тодор  :)

Ив.Петров

Който не знае какво да прави със свободата, никога няма да я оцени. Особено, ако му е подарена.

gorog

Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

gorog

gorog

"Баба Марта бързала, мартенички вързала...."

Марта, Марти, Мартина и Мартин.  Те, тия убавци, да вземат да почерпят!

Честит празник на всички!

gorog

Бойна задача в мирно време:

Комисарю Ванков, бъди здрав и жив, и най важното изпълнявай онова възвратно - постъпателно движение овреме, че да не се получи някоя констипация и да търсим "дулколакс", че ще зацапаме свещите колективно!
Да илядиш!

Цунки, гунки и тра ла ла!

https://www.youtube.com/watch?v=t9g0HBEU30M

stanyanev

Краси , бъди жив и здрав !
Честит рожден ден !
С. Янев

гущер

Голям да пораснеш майоре (така си ги помня като млади) :)

красимир_ванков

Другари граничари, сърдечно благодаря на всички, които намериха време да ми честитят рождения ден. Благодаря и на всички други, които не ме поздравиха, защото различни причини са ги възпрепятствали. Успяхте да направите от понеделника един по-специален ден за мен. Благодаря ви за вниманието и за хубавите пожелания. Дори и една десета от тях да се сбъдне, бих бил най-честития човек по тоя шарен свят. Да пазим форума цял и неопетнен от дребни заяжданици. Няма нито смисъл, нито време за такива. Нито крачка назад. А след една напред  идат РГ-та, венци на признателност и мили срещи. В момента все-още е скандално рано, но в привечерен час Наздраве, другари граничари.
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

гринго

Аз такова на патерица ръйш да поздравя гражданина комисар/полковник Ванков,ако може(разбира се че може)!
-Ник'во порастване ръйж.....помъдряване ща да биде.
И да питамж : дан си забравил родния град......ако си дойдеш обозначи се
13ГО 10 ГЗ М.Козлов с.К.Андреево
0893971450

красимир_ванков

Цитат на: гринго - 24.03.2026 г., 21:58 ч.Аз такова на патерица ръйш да поздравя гражданина комисар/полковник Ванков,ако може(разбира се че може)!
-Ник'во порастване ръйж.....помъдряване ща да биде.
И да питамж : дан си забравил родния град......ако си дойдеш обозначи се

Да попитам Тук-там се прокрадва инфо, че са ви натресли малко пакистанци за отглеждане. Вярно ли е или е фейк? Относно честитката за ЧРД. Благодаря за вниманието. Относно обаждането, кога съм по махалата. Ако е вярно за тюрбанлиите, н'ЦЪ. Алергичен съм към пакистанци и ма тика на касаплък.
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509643
Total Topics: 1911
Most Online Today: 113