Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

На този ден - преди години ...

Започната от jivko-slavov, 14.01.2012 г., 22:19 ч.

« назад - напред »

Стария

При нас си беше строго разпределено.Всичкия труд и чанч за новобранците а старото си отмаря спи или играе шах и карти.И при пиенето имаше сегрегация ;Dмного рядко старите ше ти дадат да им пийнеш от ракията.А ние като новобранци си пиехме тайно от старите и като усетят се почват крясъци;Новобранци ше ви побъркам утре ше видите кво ше стане.А най си патеха младсержантите да разберат че старото редник е наместник на Дедо Боже на заставата ;DКато орехме каеспето пак си има ред ;стария фингер  оре а новобранката води коня.Кой е водил кон като оре знае къв чанч е да подтичваш пред него ;)

Имаше един мартенец като се уволниха старите и  той  ;D ни стана новобранец що дърва нацепи докато дойдат гъбите отровни и той мигом стана старо куче и ги юркаше наравно с нас.

А дойде некъв фазан голема шматка;влиза в сушилната а един му грабва шапката а друг отваря печката и я хвърля вътре.И той бърка с ръце да я вади мани мани .

dobrev621

Що си биете готвача бе докторе.
GSM-0887655071

нешо

Наистина що го биете, не знете ли, че ако старшината е майката на ротата, то готвачът е дойката. ;)
"Ние, силните, сме длъжни да понасяме немощите на слабите и не на себе си да угаждаме: всеки от нас е длъжен да угажда на ближния в доброто, за назидание."

Послание към римляните 15:1-2

майор ТЕНЕВ

Цитат на: нешо - 21.01.2012 г., 16:21 ч.
Наистина що го биете, не знете ли, че ако старшината е майката на ротата, то готвачът е дойката. ;)
Ми като е без мляко или с вкиснато, ебати и дойката ;D

jivko-slavov

По това време тръгваха първите отпускари от стария набор , имаше изготвен график разпределен до май -  юни , един по един си изчаквахме реда . През батальона 84 , поради преименуването нямаше традиционните новогодишни новобрански отпуски , всичко по заставите и там в графика '' един стар и един млад '' . Като се върнеше стария отпускар голямо ръмжене беше , големи ревове в сушилнята . Беше длъжен да разкаже за цивилизацията , какво е видял и това даваше кураж за уволнението . Оставяше в храстите и някоя бутилка за достоверност на историите си . Гъзарите си оставяха отпуската по назад за морето и се връщаха с тен .....
мл. с-т Желязков - СЗ

доктора

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 21.01.2012 г., 17:24 ч.
Цитат на: нешо - 21.01.2012 г., 16:21 ч.
Ми като е без мляко или с вкиснато, ебати и дойката ;D
Той по принцип не беше лошо момче от Смолянско беше ама вечер си угаждаше с храната,сега се сетих една случка как сам се прекара,бехме вече стари някъде лятото на 89г. и докарали нектар от круши ама истински а не като днешните и си вземам от артелната две шишета и  единият артелчик Кунчев от Дегето ми вика Докторе внимавай с нектара,че аз изпих един на екс и ме разхлаби и чак тогава прочетох на етикета,че има разхлабващо действие и се препоръчва при запек и в следващият момент гледам Мидилев идва от към тоалетните ама едвам ходи един такъв измъчен и питам:_ ами на Минди к'во му е?Три нектара от круши,т'ва му е! ;D ;D ;D ;D
,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

dobrev621

Докторе сигурно е оцапал калците,толкова нектар.
GSM-0887655071

доктора

Цитат на: dobrev621 - 08.02.2012 г., 14:21 ч.
Докторе сигурно е оцапал калците,толкова нектар.
Ухаааа,изцеди го,дееба и нектара ! ;D ;D ;D
,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

Stenli_63

Ама поне се е прочистил добре.  ;D ;D ;D

нешо

Като чета каква са я свършили доктора и готвача, се сещам за Георгиев ВСК- Гарон (беше ми стар), та той чететеше "Време разделно" и така се беше впечатлил, че по време на наряд ми цитираше откъси от нея. Също ми разказваше за това колко са били изобретателни турците в изтезанията. Но някак ми се е набило в съзнанието следното мъчение: "Хващат някой, натъпкват му през ануса 1,2 кила цели орехи, след това му дават да изпие 1 литър зехтин и го карат да клечи над бакърена тава. По някое време се разнасяло звук подобен на картеч- ррррррррр, а седящите от страни бейове поглаждали  доволно бради, отпивали от филджана с гъсто турско кафе и благославяли с Машаалах...  ;)
"Ние, силните, сме длъжни да понасяме немощите на слабите и не на себе си да угаждаме: всеки от нас е длъжен да угажда на ближния в доброто, за назидание."

Послание към римляните 15:1-2

dobrev621

Пичове а някои пробвал ли е с пепел от коркова тапа,ефектът е невероятен-лично с готвача ни Енчо Златинов го пробвахме.
GSM-0887655071

майор ТЕНЕВ

Цитат на: dobrev621 - 09.02.2012 г., 17:53 ч.
Пичове а някои пробвал ли е с пепел от коркова тапа,ефектът е невероятен-лично с готвача ни Енчо Златинов го пробвахме.
Корка гори много трудно, как го горихте?

Стоян

Корка не се гори...стрива се.
Ефекта е поразителен!!
Дори при отваряне на бутилка вино,малки парчета/подобни на пепел/,имат същия ефект.

chekur/Барбов/

Цитат на: Стоян - 09.02.2012 г., 20:01 ч.
Корка не се гори...стрива се.
Ефекта е поразителен!!
Дори при отваряне на бутилка вино,малки парчета/подобни на пепел/,имат същия ефект.
Това за кво е,за олабване на алката ли.Щото има и други методи :'(
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

ilia2003

За кои методи става въпрос? ;D ;D ;D
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

Статистика

Members
Total Members: 4722
Latest: dimi_07
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 510150
Total Topics: 1915
Most Online Today: 189
Most Online Ever: 8646