Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

3 ГЗ "Обстрел", 18 ГО / 15 ГЗ "Веслец", 5 ГО / 3 ГЗ "Войвода", 18 ГО, с. Бежанци

Започната от Стоян, 08.01.2012 г., 11:35 ч.

« назад - напред »

Стоян

Тук още има покрив.Преди три години като бяхме я подминах....добре че видях комина.
Иначе като гледам,и тази година ще се размина с посещение.
Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила.
Равенство може да се постигне,само ако всички сме еднакво гладни.

stanyanev

Плачков, тук има още покрив , ама обърни внимание, как са събрани керемидите на кубчета на този покрив - ще ги отнасят явно. Тогава офицерското жилище беше що годе поддържано - имаше една стая, която пчеларя я обгрижваше. Можеше да отседниш за една нощ..... Ама сега, като видиш снимките на Христозов - пълна разруха.
Хайде и със здраве !
С. Янев

Стоян

Теорията на "счупеният прозорец ".
Ясно е,че тази разруха е от разграбването на заставата от местните .Доста далече им идва,ма щом е аванта....Нищо чудно и гърците да са участвали в далаверата.
Войната е мир. Свободата е робство. Невежеството е сила.
Равенство може да се постигне,само ако всички сме еднакво гладни.

stanyanev

За гърците да са участвали ,не вярвам, ама местните, докато са сваляли дърва с джуганите, колко му е да пренасят и материали. От вътрешността на заставата бяха изкормени всички кабели, тръбопроводи и каквото се сетиш.
Миналата седмица се видях за малко с Христозов в Харманли, та той ми разказа , че в момента не можеш да достъпиш до развалините - всичко е обрасло в храсталаци, драки и растения от различен характер.
"Сградите" вече за нищо не стават.
Със здраве !
С. Янев

harigraniza

Здравейте, момчета!
          На една сграда прокапе ли покрива пиши я бегала. Вярно, че на снимките от 2010г се вижда, че някой е започнал да подготвя керемидите за сваляне, но не мога да допусна, че местните са ги свали нали селските къщи бяха покрити с каменни тикли. Предполагам, че кабелите и металите са ги окрали фирмите който са спечелили търговете за свалянето на системата.

stanyanev

С. Янев

harigraniza

Здравейте , момчета!
Снощи ми се обади Кръстю Тиолиеив , беше готвач , обадими се и  Христофор Иванчев о и на т Казанлък. Имам телефона на Стоян Желев от Ст Загора и на школника Янев. Събират се леко полеко .

harigraniza

harigraniza

stanyanev

С. Янев

harigraniza

Здравейте, момчета!
Остави това по-лошото е, че нямам снимка като действаща застава!

stanyanev

Забраняваха ни да снимаме. А и ни беше страх да не ни вземат апарата. Имам много снимки на пикета - там ни беше скрита Смяна 8М
С. Янев

harigraniza

stanyanev

Здравей Христозов !
Пратил съм ти на лични. Ако решиш, че стават за публичност, копирай линка и го постави тук.
Хайде и със здраве !
С. Янев

harigraniza

Здравейте, момчета!
  Честит национален празник! Вечна памет на героите паднали в бой за нашата свобода!
   Да живей България!                                         

Статистика

Members
Total Members: 4717
Latest: В.Зашев
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 509946
Total Topics: 1913
Most Online Today: 292