Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Хумор

Започната от plovdivchanets, 23.12.2009 г., 13:15 ч.

« назад - напред »

plovdivchanets

Една нощ българските граничари хващат млад мъж,
който се опитва да премине нашата граница в посока към Гърция.
- Къде си тръгнал? - пита началникът на патрула.
- За Съветския съюз - отговаря беглецът.
- Какъв Съветски съюз, бе, не виждаш ли, че това е границата на Гърция?
- Това е така, защото моята любов към Съветския съюз не признава никакви граници!
"Теория  на разбития прозорец" - обяснява хаоса в Бг

efr_stanilov

Съобщение към нарушителите, закачено на съоръжението:
"Считано от първи, тоя месец, за предупредителен ще се счита четвъртият пореден изстрел, а не първият, както беше досега..."  ;)

ranik56

"Равнис - мирно -  за ,   среща   по фронта  - отдай  чест ."

/Снимката не е моя  -  извинявам се на  фотографа ,че я ползвам без разрешение/

Бот 11ГЗ 56 570-Г.Делчев

Бот 11ГЗ 56 570-Г.Делчев

А такова нещо вижждали ли сте :o :o :o :o :ohttp://www.youtube.com/watch?v=qre7e9z055M

НакатаGSM

Няма да забравя като бях овчарче един слънчев ден, и овцете заспаха сладко под бориките,а и аз с тях :).събудих се и овце..няма....изпратиха ми един от старите ШУКРИ ЧЕРКЕЗЛИ(тесен местен специалист)та едва ги намерихме..а те тръгнали да емигрират..малко още им трябваше и гърците щяха лапат "авантакис"а аз сигурно щях да се сдухам от ПГП-та :) :) :)
Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

Jordan

Две баби в погранично забутано село седят на пейката до пътя на припек. Към тях се приближава военна колона. Спира.
   Едната баба казва:
   - Военни. Сега ще спрат, половин час ще разглеждат картите, после ще слязат да ни питат за пътя.

efr_stanilov

Ебати и оцъкления наряд ... :)
http://www.youtube.com/watch?v=QbO2vRlGb2A

chekur/Барбов/

Рапорт на готвача на въпрос "Каква е вечерята"----Бандитски върви с месо и КСП !          Често го ядехме това,има ли и други? Наборе за теб съм сигурен.
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

granitsa68

КГЗ пита млад боец с какви документи може да влезеш в гр.зона.Младия отвръща:Ами освен с паспорт ,открит лист, щемпел за зоната,може и със спестовна книжка др.майор.
Ефр. В.ГАНЕВ  11ГЗ"НИСА"с.РАКОВИЦА--ВД

granitsa68

Старшината изпраща ГН ПГР и казва:Да не ми спите по постовете.Ще мине някой,ще ви отрежат главите после има да се чудите какво да правите.

ranik56

Мани майтапа  ,ама  в Златоград  /комендатурата / имаше  един  старшина  - Симеонов   . Този , какви бисери  хвърляше -  ще паднете .   
" Ей ,момче -  ще те застрелям   и  ще  ме  вкарат  в затвора   -   А  ти , ще  си - умрял  " ;D

efr_stanilov

Военен, та дрънка ...
http://vbox7.com/play:3242fc0b

Абе, то си е за плач, ама ...
Министърът на отбраната Николай Младенов
и
Командващият Съвместното оперативно командване генерал–лейтенант Атанас Самандов.
Малииииии .......

ranik56

EТО  ,НЕЩО НА КОЕТО  МОЖЕ  ДА СЕ  ПОСМЕЕМЕ  ОТ СЪРЦЕ .
Снимката  е от  друг  сайт   ,но   смехът  си  е смях  -   оригинално .

granitsa68

Цитат на: ranik56 - 27.03.2010 г., 21:46 ч.
EТО  ,НЕЩО НА КОЕТО  МОЖЕ  ДА СЕ  ПОСМЕЕМЕ  ОТ СЪРЦЕ .
Снимката  е от  друг  сайт   ,но   смехът  си  е смях  -   оригинално .
Ей такава машина имахме преди години (комби) ;D, върви без проблем. Другия собственик все още я кара. Майтап си беше една зима , тоя-оня не могъл да запали колата сутринта , но Трабито пали --кюф,кюф, пушек и си готов ;DВървят навсякъде, мисля че бяха показали някъде нов модел на Трабант-лукс ;)

Статистика

Members
Total Members: 4716
Latest: слави
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509906
Total Topics: 1913
Most Online Today: 191