Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Впечатления и снимки от срещата

Започната от ilia2003, 02.12.2011 г., 17:44 ч.

« назад - напред »

anton

Цитат на: доктора - 04.12.2011 г., 20:35 ч.
Еей мейджър,първо заслужавам адмирации,че познах,че това е ТТ-е второ,че е твоето и трето на Доспат ми каза,че твоето ТТ-е е китайско на НОРИНКО.Тогава бяхме пияни и може и аз да не съм дозел,че да не се окаже ,че и твоето е РУСКО като моето.
Още ми капе кръв на сърцето,че не можах да присъствам на срещата.Давам дума,че трябва да съм умрял за да на присъствам на срещата във Вълче поле.

За кръв дават 3 дни, а за умрел колко.... ;D ;D ;D

velko

Приятели, Б Л А Г О Д А Р Я на всички Вас и на всеки един/една от Вас за това, че бяхте на срещата, за невероятното настроение, което цареше там и за незабравимите спомени от там!!!
Вие сте УНИКАЛНИ - няма друга такава общност като граничарската!
Моят приятел - поетът Ефр. Валентин Стефчев го е казал най-точно - "СТРАТОСФЕРАТА!".
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

ilia2003

Само искам да уведомя уважаемите съфорумци, че Председателя на Народното събрание, г-жа Цецка Цачева беше гост на срещата и раздаде грамоти на някои от участниците в срещата. ;)
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

karata

доктора

Тонка,а да не дърпаме гявола за опашката!
,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

velko

Цитат на: ilia2003 - 04.12.2011 г., 20:52 ч.
Само искам да уведомя, уважаемите съфорумци, че Председателя на Народното събрание, г-жа Цецка Цачева беше гост на срещата и раздаде грамоти на някои от участниците в срещата. ;)
Раздаде и торба с подаръци.....

ilia2003

Аз пък я щракнах в малко деликатна поза ;D

...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

velko

Цитат на: ilia2003 - 04.12.2011 г., 21:06 ч.
Аз пък я щракнах в малко деликатна поза ;D

Убавото си е убаво - както и да го щракнеш - все си изглежда пЪрфектно :)

Ивайло Христов

Благодаря на всички, с които бяхме заедно на срещата!!!
Благодаря и на тези, които не успяха да дойдат, но съм сигурен, че мислено са били там с нас.

Този път се получи наистина уникална среща. Елементът с Граничарският Дядо Мраз и Граничарската Снежанка ми дойде като гръм от ясно небе...  ;D ;D ;D  Всичко беше на високо професионално ниво, макар че в ролите им бяха аматьори, а не професионални актьори. Бих казал, че пред спектакъла изнесен от нашите приятели, сегашните професионалисти ряпа да ядат или по-точно ямболска балкава и пастички за Елитни ефрейтори... Имаше много моменти, в които ми тръгваха сълзи от смях. Така не съм се смял отдавна...

И още нещо - когато в един момент някой каза в залата, че след като на срещата са дошли Граничарският Дядо Мраз и Граничарската Снежанка, то и от УГВ не са ни забравили. Каза, че отвън има един джип и шофьорът на командващия Гранични войски е дошъл да ни поднесе подаръци. За миг наистина възприех тези думи буквално, като напълно изключих, че сме 2012 г., че УГВ няма и т.н. Толкова се бях увлякъл от общото приповдигнато настроение... Щом аз, който нямах честта да служа като граничар съм се почувствал така, направете си сметка какво им е било на ГРАНИЧАРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ.
В крайна сметка ГРАНИЦА има, ГВ има, УГВ има и те са в сърцата на всички нас!

P.S. Започвам да се боря със снимките.
От браздата започва Родината!

ПЛАМЕН 68(Феникса)

Едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички, от цялото ми семейство за приятните преживявания на Воден камък.  :) :)
СТ.Л-Т ПЛАМЕН СТОЯНОВ

velko

Цитат на: ivailo_hr - 04.12.2011 г., 21:18 ч.
............и от УГВ не са ни забравили. Каза, че отвън има един джип и шофьорът на командващия Гранични войски е дошъл да ни поднесе подаръци. ..............
P.S. Започвам да се боря със снимките.
Една снимка, направена от Иво (докато се бори с останалите):

velko

Цитат на: VALENTIN STEFCHEV - 04.12.2011 г., 21:28 ч.
А кой ли е прегърнала снежанка, познай те от първия път ;) ;)
Ето как изглежда Елитен Ефрейтор, след прегръдка с Граничарска СНЕЖАНКА :)
Вижте какво прави и Снежанка, зад гърба на Дядо си Коледа :)
(Снимки: ivailo_hr )

kalin_n

Поздрав на всички! Аз също се радвам, че бяхме там и се видяхме! Дано не сме омръзнали с песните! До нови срещи, приятели!
с-т Найденов

border1961

Приятели,срещата беше уникална!Вече мисля и чакам средващата!С такива хора можем да се гордеем ,че сме били част от историята на славните ГВ.Благодаря на всички вас за прекрасните дни на този сбор!

ilia2003

На Пенев жокер му не требе, ни ултразвук, ни видеозон ;D

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674
Total Topics: 1911
Most Online Today: 266
Most Online Ever: 6823