Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Впечатления и снимки от срещата

Започната от ilia2003, 02.12.2011 г., 17:44 ч.

« назад - напред »

dobrev621

Браво бе пичове предварително подгрявате за утре вечер.
С мейджъра по внимателно,не го узорвайте.
GSM-0887655071

velko

Кратък курс по водене на служебен стол
ВСС (водач на служебен стол) Стефчев.
Според Валдес, обучаемият се справя перфектно!
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

velko

nas63

доктора

Ейййй т'ва ТТ-то е голема работа.Видоле,как Тенев си даде китаеца да стреляш с него?
,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

velko

Неочаквано вечерта се появиха Граничарският Дядо Коледа и Снежанка.
Какъв "стайлинг", само! Снежанка бе въплъщение на финеса!
За техните изяви ще бъде подготвен и публикуван специален репортаж.
ОЧАКВАЙТЕ ПРОДЪЛЖЕНИЕ...............

dobrev621

Стефчев край само да съм чул нещо за воденето на ред,вече си един от нас-ха,ха,ха-то не боляло.
GSM-0887655071

Dian Dianov

Много съжалявам , че не можах да присъствам на стрещата  приятели ! Виждам че граничарския дух е жив и славните традиции са запазени и никога няма да бъдат забравени , докато има живи граничари ! Сърдечни поздрави на всички присъствали и още веднъж съжалявам че не можах да бъда сред вас , достойните мъже на България !
дИАНОВ .

майор ТЕНЕВ

Цитат на: доктора - 04.12.2011 г., 02:22 ч.
Ейййй т'ва ТТ-то е голема работа.Видоле,как Тенев си даде китаеца да стреляш с него?
Видол е преминал курс за оръжейни майстори и има пълното право да експлоатира армейския боен, доказал се в битки и мир пищов!
Китаец си ти! >:(

майор ТЕНЕВ

От вчера Стефчев е на нова длъжност-Главен Директор на кучешките приюти в София.
Със зачисления му повод, той ще залавя бездомните кучета и ще ги води в приют.

stoqn

Честито на новия директор на  Еко равновесие. :) :) :) :)
мл.с. Кузманов
ТГЗ - с. Чорбаджийско

ilia2003

Стевчев, много бързо се изкачи в йерархията, за три команди на дърво-ДИРЕКТОР.  ;) Какви ли трябваше да са ИСК, след тяхното обучение ? ;D ;D ;D ;D ;D ;D
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

ilia2003

10 Гости, 15 Потребители ???  Много гости тази вечер :D ;)
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

майор ТЕНЕВ

Цитат на: Niki_vd - 04.12.2011 г., 19:17 ч.
Аз Николай Вергилов Илиев регистриран във форум ,,Граничарите на България" с ник Niki_vd най отговорно заявявам,че майор Тенев е пич и донесе на хижа ,,Воден камък" 4 тавички баклава.Понеже аз ценя приятелите си на първо място, им позволих да отупат набързо три от тях а последната си е хапнах аз блаженно преди броени минути след пристигането ми във Видин.
Ох на батяяяя!!!!
Сладичка ли беше???

доктора

Еей мейджър,първо заслужавам адмирации,че познах,че това е ТТ-е второ,че е твоето и трето на Доспат ми каза,че твоето ТТ-е е китайско на НОРИНКО.Тогава бяхме пияни и може и аз да не съм дозел,че да не се окаже ,че и твоето е РУСКО като моето.
Още ми капе кръв на сърцето,че не можах да присъствам на срещата.Давам дума,че трябва да съм умрял за да на присъствам на срещата във Вълче поле.
,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

Статистика

Members
Total Members: 4690
Latest: Виктор Ненков
New This Month: 2
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 508011
Total Topics: 1906
Most Online Today: 724