Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

УГВ/НСГВ/НСГП и батальона за обслужване в София

Започната от geryv, 21.11.2011 г., 21:29 ч.

« назад - напред »

йордан димитров

Jimmy стрелецът  на бързите елени!!!

валентин60

Не го зная генерала , но полковник Хрисимов го познавам лично и е много добър човек.Някога през 79-80 година когато ми беше НЩ вкарваше доста офицери в правият път.Беше страшен за войската но винаги вярваше в нас и ни подкрепяше.Честити награди и на двамата.
На пук на Халата папрята е мой приоритет

velko

И ген.Ангелов, и полк. Хрисимов (Патрон)са добри и харизматични човеци, а общуването с тях е привилегия и голямо удоволствие. Да са живи и здрави и да са им честити отличията !
Дано скоро  обстановката позволи организирането на нормална , не-пандемична среща на Ваклинова чука, в която да участват и приятелите ит СОСЗР.
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

монката

И двамата ми бяха командири .Да са живи и здрави и скоро да се видим.

Антон Макавеев

Служих в БОО 1981-1982 г. като командир на свързочна рота.Ще се радвам ако има хора от това време!Тогава бях ст.лейтенант Макавеев.

стателов

Простете невежеството ми , но какво е БОО?

красимир_ванков

Цитат на: стателов - 15.06.2023 г., 20:05 ч.
Простете невежеството ми , но какво е БОО?

"Батальон за обслужване и осигуряване". Детската гадина за наши деца на ГВ. Хем в казармата, хем в къщи. Знаеш как е. Нека някой способен да извади списъците на граничарите носили славните зелени пагони навсред София.
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

Антон Макавеев

Все трябва да си навсякъде и информиран!Имаше и много свястни момчета без да са   някои!Засрами се  за някои мнения ,които граничат със злоба!

Kremenski

Цитат на: Антон Макавеев - 15.06.2023 г., 19:46 ч.
Служих в БОО 1981-1982 г. като командир на свързочна рота.Ще се радвам ако има хора от това време!Тогава бях ст.лейтенант Макавеев.

Поздрави от Враца др. ст. л-т.Служихме заедно в Ивайловград от 1979 - 81г. Аз бях мл. с-т в ротата на ст. л-т Вене Ангелов и взводен ст. л.-т Харизан Петров.После бях в ОР шофьор на джипа 02926.За кратко бях и във вашата 4-та  рота и вашия взвод дори  към 1-2-ва месеца , като ме преместиха от автовзвода при Вас  да довърша обучението  на мястото на мл. с-т ............не си спомням името му.За употреба на алкохол го разжалваха и изпратиха на заставата в Драбишна, един висок с голям мустак и мен ме прехвърлиха да довършим обучението на школниците.Това е било зимната школа на 1980г.

Антон Макавеев

Много се радвам! Аз се пенсионирах и сега съм в Пловдив!Има много коментари в -школите -има само за Ивайловград!Жив и здрав да си!

Статистика

Members
Total Members: 4690
Latest: Виктор Ненков
New This Month: 2
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 508011
Total Topics: 1906
Most Online Today: 724
Most Online Ever: 819