Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Глупаво сигурно звучи ,но ме извинете

Започната от stamat, 03.11.2011 г., 09:53 ч.

« назад - напред »

stamat

Как да качвам снимки .
Предварително Ви благодаря
Стамат

anton

jivko-slavov

Може да звучи глупаво , но умолявам някой да ми сложи с фотошопа кацнал орел върху пирамидата , от години го обмислям , но не мога да направя естествена снимка , колкото по зрелищно по добре - с разперени крила . Примерно тука някъде .... на първите две снимки е Орлицата ( от Вейката ) , а на четвъртата се вижда Карталбунара .
мл. с-т Желязков - СЗ

jivko-slavov

намерих тези засега , поне да направим първоначален  опит , после може и плакат да се получи .
На мен ми се иска огледален образ на 4 орел на първите две пирамиди .
мл. с-т Желязков - СЗ

valdesidva63

Цитат на: jivko-slavov - 05.11.2011 г., 17:47 ч.
намерих тези засега , поне да направим първоначален  опит , после може и плакат да се получи .
На мен ми се иска огледален образ на 4 орел на първите две пирамиди .

Жика я виж тази снимка ще ти хареса ли

jivko-slavov

Да , да страхотно е - имам и оригиналите в повече пиксели . Може и връзка по скайп .
мл. с-т Желязков - СЗ

Jordan

Според мен, картинка с белоглав орел (символ на САЩ), кацнал на българска гранична пирамида, е абсолютен кич. Да не говорим, че е и смешно...

jivko-slavov

Да така е , засега само експерименти .
мл. с-т Желязков - СЗ

plovdivchanets

Цитат на: Jordan - 05.11.2011 г., 22:33 ч.
Според мен, картинка с белоглав орел (символ на САЩ), кацнал на българска гранична пирамида, е абсолютен кич. Да не говорим, че е и смешно...
Ако се добави това, от което се е облекчил орелът, ще стане добра карикатура!
"Теория  на разбития прозорец" - обяснява хаоса в Бг

Jordan

Махни тия снимки, че ще ни спукат от бъзик... Остави символиката, ами и от зоогеографска гледна точка. Все едно да туриш кенгуро да седи на фиорд...

Jordan

Абе сигурно ще стане, ама карикатури с национални символи е малко рисковано.
Предлагам конструктивна критика, без лоши чувства. Поздравления за усилията.

Йол 5ГЗ 2ГО-56 530

Да ама Живко иска кацнал върху пирамидата,а не до нея ;)Така че ако имаш желание кацни отгоре ;D

jivko-slavov

Йордан е прав , ама примерно ,, Ливърпул " си мачкат с фламингото на гърдите , англичаните си карат джагуарите и хич не им пука дали имат такива животни , а и българите не им пука имат ли лъвове ( за майтап ) , и накрая - пирамидите са от една дата , а орлите от друга , аз търсех родопски орел но никой не предложи всичко друго е експерименти както и татуировките ( пирамида с орел , но те не се трият с фотошоп ) Истината е че на пирамидите които предложих наистина живеят орли , но както казах не мога да ги снимам .
Ето го брадатия лешояд от източните родопи
мл. с-т Желязков - СЗ

Jordan

Ти също си прав, Живко. Но дали символите на англичаните не са от времена, когато ягуарите и фламингото са обитавали "английски територии"? Всъщност, не знам отговора. Лешоядът е прекрасна птица според мен, но не знам дали е подходяща за случая. Обикновеният мишелов например, се среща навсякъде в България и има много негови снимки.
Според мен не е необходимо да има някакво животно.

velko

Докато служих на "Калеев", татуирах раменете на поне 6-7 души с пирамида и кацнал върху нея орел (нещо средно между "ранна граничарска символика" и "куче-касичка, зайче-касичка" :) ).
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

Статистика

Members
Total Members: 4737
Latest: Боньо
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 511108
Total Topics: 1917
Most Online Today: 1825