Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Сайт на руската гранична служба - Погранец.ру - http://www.pogranec.ru/

Започната от Админ, 16.10.2011 г., 18:26 ч.

« назад - напред »

stely1971

Така е - Илия е чест посетител на форума на братушките! Но сигурно Ники води шифрована кореспонденция  :) с този полковника, как беше Vladimi - с цел изненадата /за тези които не са регистрирани в руския сайт/ в Доспат да бъде още по-голяма!!!!!!!!!!!  ;D  ;D  ;D

stanyanev

От скоро и аз чета с интерес Погранец.ру. Малко ми е трудно с писането и правописа , но явно момчетата всичко си разбират.
А що се отнася за събирането ни на Доспат , гледам ,че хората вече готвят визите за България.
С. Янев

stely1971

Честито stanyanev! Когато се регистрирах в техния сайт преди 2 години, бях единствения от България и доскоро само  четях написаното в техните теми, а най-интересно ми беше да разглеждам снимките в галерията! Сега вече сме над 10 човека и общуването с братушките става по-интересно!!!!

шотокан

Цитат на: stely1971 - 13.01.2012 г., 21:49 ч.
Честито stanyanev! Когато се регистрирах в техния сайт преди 2 години, бях единствения от България и доскоро само  четях написаното в техните теми, а най-интересно ми беше да разглеждам снимките в галерията! Сега вече сме над 10 човека и общуването с братушките става по-интересно!!!!
Мисля , че не си много прав - зависи къде търсиш.Аз освен в техния съм регистриран и в Украинския където даже ме накараха да направя отделна страница за България и моя роден град.  http://pogranec.com.ua/showthread.php?p=64665&posted=1#post64665  , а ето и техния сайт  http://pogranec.com.ua//showthread.php?t=2004

stely1971

ОК! Благодаря за инфото, но не разбрах от написаното за кое не съм прав :) - да не съм сгафил нещо.....? ;D

майор ТЕНЕВ

Цитат на: stely1971 - 24.01.2012 г., 23:18 ч.
ОК! Благодаря за инфото, но не разбрах от написаното за кое не съм прав :) - да не съм сгафил нещо.....? ;D
Че си бил единствения българин... ;)

шотокан

Нееее ,просто че може и да сме повече хора

stely1971

Цитат на: шотокан - 25.01.2012 г., 14:44 ч.
Нееее ,просто че може и да сме повече хора

Eeeeeeee - камък ми падна от сърцето :)  :)  :). Аз предположих над 10, но ако сме повече това е много добре.....  ;) А иначе наистина преди две години /поне по думите на админа на сайта - Викка - май че бях първия потребител от България/ и не се включвах много по темите - беше ми интересно да чета и да разглеждам галерията /а вие виждате че информацията е огромна/. Сега вече си общуваме с братушките и ако това което се заформя за лятото се осъществи /а то наистина ще стане/ ще е много вълнуващо. Но после /например през зимата/ ще трябва да им върнем визитата да кажем в Санкт Петербург.... :) ;)

stely1971

А сайта на украинските граничари го бях мярнал в нета миналата година, поразгледах това-онова, но още не съм се регистрирал. В най-скоро и това ще стане, още повече /както бях писал в по-преден пост/ имам приятел в Олександрия, който служи през 90-те на границата в Таджикистан /още по времето на СССР/ и чакаме някой ден съдбата да ни срещне на живо, че вече близо 30 години комуникираме само чрез писма, а отскоро и по скайп.... :) Ще ги прослушам украинците в скоро време!

шотокан

За издирване на стари приятели аз ползвам този сайт ,,Одноклассники.ру"

stely1971

Цитат на: шотокан - 27.01.2012 г., 13:05 ч.
За издирване на стари приятели аз ползвам този сайт ,,Одноклассники.ру"

Аха - нещо като нашия "ATOL.BG" :) . Вече се регнах в украинския сайт и виждам, че има доста интересни неща за четене..... :) Скоро мисля да се чуя с приятеля от Олександрия по скайпа и да му кажа за този сайт - може и да не го знае човека.... :)

шотокан

Аха - нещо като нашия "ATOL.BG" :) . Вече се регнах в украинския сайт и виждам, че има доста интересни неща за четене..... :) Скоро мисля да се чуя с приятеля от Олександрия по скайпа и да му кажа за този сайт - може и да не го знае човека.... :)
[/quote]  Радвам се ,че ти бях полезен с нещо.Ако мога с още нещо да помогна само попитай.

ranik56

Едно   клипче    за    Загинали   Граничари      -  почит  ,уважение     и    Памет   .
http://www.youtube.com/watch?v=ojvLzomGs5k&feature=related

шотокан

Днес е празник на братушките - нека ги поздравим :Привет с Болгарии. Поздравляем с Днем 23 февраля! А также с Днем училища МВПККУ и его юбилеем!

Статистика

Members
Total Members: 4722
Latest: dimi_07
New This Month: 3
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 510190
Total Topics: 1915
Most Online Today: 210
Most Online Ever: 8646