Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Предколедна национална среща 2011 – 2-4 декември

Започната от anton, 14.09.2011 г., 22:21 ч.

« назад - напред »

Админ

Мисля, че проблема е отстранен - ако продължава, моля пишете! Благодаря за разбирането!

stanyanev

С. Янев

Божидар Банков

Здравейте Приятели , щом Вальо казва да натиснем бутона  ;D  да го натисна  ;D. Предлагам Ви хижа "Бачо Киро" - "Дряновския манастир". Със 75 места, стайте са чисти , санитарният възел е общ за етажа, има ресторантски комплекс, до самата хижа се стига с автомобил и влак, от гр. Дряново е на около час пеша и е в центъра на страната, информация може да се намери на "хижи", нощувката беше 15тина лв на човек, предполагам че ако резервираме цялата хижа ще има т.о., А и не забравяйте , че трябва да дадем време на новата реколта да мине бурна и тиха ферментация иначе боли глава  ;D  ;D  ;D

Ивайло Христов

Троянският Балкан също е вариант: Априлци, Орешак и т.н.
В Априлци повечето къщи ги дават нацяло и всеки се оправя сам с прехраната. А на нас точно това ни трябва.
Проблемът е, че сме повечко хора и една къща няма да стигне.

Някоя ведомствена станцийка/хижа - я на МВР, я на МО или на нещо подобно. Май това ни трябва.
От браздата започва Родината!

ilia2003

Цитат на: ivailo_hr - 15.09.2011 г., 20:20 ч.
В Априлци повечето къщи ги дават нацяло и всеки се оправя сам с прехраната. А на нас точно това ни трябва.

Някоя ведомствена станцийка/хижа - я на МВР, я на МО или на нещо подобно. Май това ни трябва.

Може и на УГВ ;D >:(
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

velko

Цитат на: ivailo_hr - 15.09.2011 г., 20:20 ч.

Познавам добре Априлци - много хубаво място - там има и няколко хотела, но се страхувам, че цените на нощувките там могат да са пречка за някои форумци да дойдат, а целта е да сме една голяяяяяяяяма готина компания - дори и да сме на някое не толкова "лъскаво" място.
Може би "Бачо Киро" е по-подходящото място от тази гледна точка - след като е хижа, там ще можем лесно да договорим не само по-ниски цени на нощувките, но и част от менюто да е "Panama Made" рибена чорба :) (а закъде среща без тях ?! )
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

майор ТЕНЕВ

chekur/Барбов/

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 15.09.2011 г., 21:23 ч.
А на 'Козя стена' при Йотовски?
Малко по-лесно отколкото на Кошуте ;D
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

Stefak

Декември месец  е зимен преход и в зависимост от снежната покривка може би ще се наложи изцяло билен преход което в Балкана зиме си е препятствие ако не си с нужната екипировка и подготовка,не че подценявам граничарската ви закалка от прекараните сурови зими по браздата,но Балкана как да го кажа е друга бира,иначе хижа "Козя Стена" е чудесно място за такъв род сбирки,още повече като знаем кой е хижаря.Но зимата за да се организира там масово мероприятие си е екшън ,ще има доста притеснения от сорта кой кога е тръгнал ,до къде е стигнал и т.н., просто не бива изобщо да се подценява зимата.Но нека Йотовски сам си каже мнението.В Рибарица има Военно почивен комплекс с доста удобства ,мисля дори че предлага и хотелски услуги за лица извън системата на МО.Някъде в началото на Рибарица има и учебен център на МВР който пак мисля че има крило за почивно дело но не съм сигурен.

karata

А,като падне снега,какво ще правим на Козя стена,май ще трябва хеликоптер да ни прибира,

НакатаGSM

Може на други да не им се нрави много,но на мен "Воден камък" -Хисаря ми хареса като цяло! Ще ми се да бъдем там пак, или в подобен хотел с такава база!Ако собственика на хижата има желание ,може по -от рано  да коригира проблема с водата!  Барбов ,ако искаш  виж дали има възможност да направи нещо по въпроса човека!
Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

karata

Добре е мястото на срещата,да бъде лесно достъпно,при лоши метероологични обстоятелства

ilia2003

Ами той (собственика)държи като заложници едни прибори на Ники, и ми каза че ще ги даде следващия път когато се съберем на Воден Камък. ;D Воден камък като резервен вариант е сигурен, дайте други предложения.
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

НакатаGSM

Цитат на: ilia2003 - 15.09.2011 г., 22:27 ч.
Ами той (собственика)държи като заложници едни прибори на Ники, и ми каза че ще ги даде следващия път когато се съберем на Воден Камък. ;D
Ще му се, ама нека да оправи забележките и сме там ;) А на Ники приборите може и  да  вземат,ама рецептата и похвата му за рибената чорбица, никой неще ги вземе!!!
Гледаш го - куче... мърляво , проскубано, а в очите - човек! Гледаш го - човек, наконтен, облечен, а в душата... в душата помияр...

georginankov

Стига да знам средно колко човека ще бъдем мога да проверя в района на Тетевен, Рибарица, Троян, Чифлик, Бели осъм, Орешака..... Там има затворени комплекси /знам един такъв/, които излизат около 20 лв. на човек. Имам пред вид комплекс с няколко къщи, като всяка една разполага с  три спални, дневна и кухня. Има барбекю и целогодишен топъл минерален басейн. Така че... :)
,,Последният бандит непременно трябва да се залови жив! Другите може с автомати и гранати да се унищожат..."

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674
Total Topics: 1911
Most Online Today: 266
Most Online Ever: 6823