Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Среща след години - водач и неговият четириног приятел

Започната от BMinchev, 09.08.2011 г., 13:10 ч.

« назад - напред »

velko

Цитат на: lavroni - 20.10.2011 г., 19:13 ч.
За съжаление не си го спомням....Мисля ,че беше от Перник.
Давай,  lavroni не се отказвай - ще се сетиш. Видя ли как се сети, че е от Перник. Не си ли спомняш неговите набори как му казваха?
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

lavroni

Абе,имам вариант .....този мл.серж.Любомиров който ,беше ИСК на Верни след моя набор ми е приятел до ден днешен.Мога да го питам дали си спомня тази случка.А иначе му казвахме Крум,Круме....ама първото име не го помня
ефр. МилкоМилов;16ГО Г.Делчев;6ГЗ"Нимфа"1984-1986г.с.Теплен

velko

майор ТЕНЕВ

Дай, дай-на прав път си!
Пий една ракия, наспи се и пак напъни 'малките сиви клетки'.. :)
То ще дойде...

BMinchev

Приятели, с много мъка успях да открия две стари снимки от 1987 год. на която съм се снимал именно със С/К Верни. Тогава като млад лейтенант тежах около 75 кг и бях висок 182 см. Така, че вижте колко голям беше Верни или Ган както му беше името по документи!/Както ми припомни ефр. Милов/!

майор ТЕНЕВ

Мдааа, солиден звер!
Събаря те на секундата.

lavroni

Абе поразрових се в нас и открих някои снимки.Ще видя скоро да ги кача.А и звярът Верни го има на доста от тях.Спомням си ,че Фърцов го наказа Крумов за това ,че кучето било много дебело.Беше стигнал 90 кила.Не мога да намеря една снимка от този период където ми се е метнал с предните лапи на мен и едва не ме събори.Абе намерих материал.
ефр. МилкоМилов;16ГО Г.Делчев;6ГЗ"Нимфа"1984-1986г.с.Теплен

tom

Цитат на: lavroni - 10.01.2012 г., 15:25 ч.
Абе поразрових се в нас и открих някои снимки.Ще видя скоро да ги кача.А и звярът Верни го има на доста от тях.Спомням си ,че Фърцов го наказа Крумов за това ,че кучето било много дебело.Беше стигнал 90 кила.Не мога да намеря една снимка от този период където ми се е метнал с предните лапи на мен и едва не ме събори.Абе намерих материал.
Ха- кой сега ще ми даде ,,жълтата,, фланелка?  ;D ;D ;D.

chekur/Барбов/

Хм.........борбата е твърде ожесточена........ ;D......ние с малките :'(даже и жълтото влакно не можем да спечелим :'(
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

anton

Предлагам следващите тениски да са ЖЪЛТИ.  ;D ;D ;D

chekur/Барбов/

Цитат на: anton - 10.01.2012 г., 19:51 ч.
Предлагам следващите тениски да са ЖЪЛТИ.  ;D ;D ;D
Тениските ще дойдат малки-направо ЖЪЛТИЯТ ХАЛАТ ;D
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

velko

Като сте се захванали с това "колко са тежали кучетата", спомняте ли си как ги претегляхте?
Нека някой разкаже на колко застави имаше кантари за кучета (защото аз не си спомням на "Калеев" да е имало такъв? Или ги мерехте "на око"? При нас имаше един малък кантар като онези, в бакалиите - бял, с ръчка и червени цифри, на който 320 мереше кашкавала.

Валсодар

За следовите кучета е важно качеството а не количеството!Моето СК Шарик не беше голямо но  следа рядко му се опираше!
ВСК р-к Р.Ничев

доктора

Цитат на: velko - 11.01.2012 г., 00:04 ч.
Като сте се захванали с това "колко са тежали кучетата", спомняте ли си как ги претегляхте?
Нека някой разкаже на колко застави имаше кантари за кучета (защото аз не си спомням на "Калеев" да е имало такъв? Или ги мерехте "на око"? При нас имаше един малък кантар като онези, в бакалиите - бял, с ръчка и червени цифри, на който 320 мереше кашкавала.
Аз през моята служба куче не съм мерил,иначе е лесно в селския магазин на големия кантар и го мериш,ако не иска да стои мирно се качва и водача му,мерят се и след това се мери само водача изваждаш и готово. ;D
,,НА ДЪРЖАВНАТА ГРАНИЦА-ДЪРЖАВЕН РЕД!"

майор ТЕНЕВ

Имаше при старшината в склада кантар-платформа 150 кг.
С него теглехме агнетата.

Статистика

Members
Total Members: 4722
Latest: dimi_07
New This Month: 3
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 510150
Total Topics: 1915
Most Online Today: 189