Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Да подпомогнем семейството на нашия починал колега и приятел - Петър Георгиев

Започната от granica, 05.07.2011 г., 03:46 ч.

« назад - напред »

granica

Ето сметката:

ВЕЛИЧКА БЛАГОЕВА ГЕОРГИЕВА

IBAN - BG63BPBI79264082921602

BIC   - BPBIBGSF

Пощенска банка

velko

Банката излиза и като "Юробанк И Еф Джи", но това е същата ("Пощенска") банка.
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

granica

Масово е позната като Пощенска банка и за да не стане объркване с това по-сложно име.

violetka

Здравейте ПРИЯТЕЛИ!Отдавна си мисля,че трябва да Ви БЛАГОДАРЯ за всичко което правите за нас,но не знам как да се изразя,с какви думи да го сторя.Всичко това което правите ,всичката обич  и уважение които показвате,значат много за нас.Искаме да изкажем НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СИ БЛАГОДАРНОСТИ за сумите които ни превеждате.Искам да споделя с всички, че съм  обещала пред гроба на Петър да използваме парите за обучението на момчетата.БЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ!!!

violetka

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ СЪС ЗЕЛЕНИ СЪРЦА!Гордея се,че съм една от Вас, че моето семейство е граничарско.Винаги съм вярвала,че който се е докоснал  веднъж до границата тя остава за винаги в сърцето му и по никакъв начин  и никога няма да забрави това.БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ СЪРЦЕ,благодаря ви от мое име и от името на моите деца. Това,което ВИЕ направихте без никой да Ви изисква или моли доказва колко сте благородни.Обещавам,че ще бъда достоен служител на зеления пагон и член на форум"ГРАНИЧАРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ".Благодарение на Вашето добросърдечие и събраните от вас средства стана възможно малкият ни син Деян да кандидатства за да продължи образованието си.Както писах в предния си пост обещах пред гроба на Петър парите събрани в сметката да използвам за образованието на синовете ни.В резултат на което Деян е приет в ТУ град Габрово-електроника,редовно обучение,а Ангел е четвърти курс в град СМОЛЯН във филияла  на Варненския свободен университет-строителство на сгради и съоръжения, задочно обучение.За да отиде на кандидатстудентски  изпит Деян,да се запише за студент и да кандидатства за общежитие,или три пъти до Габрово, както и Ангел да се яви на изпит за работа в МВР от сметката съм изтеглила 300 лева.Парите които събрахте и ни дадохте в Доспат използвах за плащанията по погребението на Петър. БЛАГОДАРЯ ВИ МИЛИ ПРИЯТЕЛИ СЪС ЗЕЛЕНИ СЪРЦА!!!БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И МНОГО КЪСМЕТ НА ВАС И ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА! ОБИЧАЙТЕ СЕ! НИЕ ВИ ОБИЧАМЕ.

velko

Уважаема Виолетка,
Онова, което можема да дадем на децата си са само три неща:
- Добро възпитание - така ще бъдат по-добре приети в обществото
- Добри навици - така ще се грижат по-добре за здравето си
- Добро образвание - така ще си осигурят по-голяма независимост и хляб
Останалото е суета, която не си заслужава усилията.
Много се радвам, че си решила да подпомогнеш образованието на синовете си!

MLADEN

Уважаеми  Съфорумци !  Наближава големият християнски  празник КОЛЕДА .
Коледа  ни прави  по-добри , щедри и  състрадателни . Моля ВИ да отделим
кой  колкото  може , и да подпомогнем  семейството  на  нашият  Другар
Петър Георгиев ! Нека  направим  така , че нашата Граничарска Коледа
бъде и в дома на Петьо ...  Предполагам , че сметката която беше открита
е актуална ? Поздрави на Всички носещи големи зелени сърца !!!

Младен  Димитров
И няма бури ,  няма  вражи  сили  моща  на  ГРАНИЧАРЯ  да  сломят !!!

0898 78 43 58

velko

Младен е прав - нека подпомогнем семейството на Петьо с каквото можем.

violetka

Благодаря ви приятели за помоща оказана на Деян за кандидатстването му във ВУЗ.
От днес той е дипломиран инжинер.

georginankov

,,Последният бандит непременно трябва да се залови жив! Другите може с автомати и гранати да се унищожат..."

velko

Браво на инженера! Много професионални успехи и лично щастие!

uestli1

красимир_ванков

Честито! Ииииии все-пак днес е .................. 8-ми дек.................. Весел купон, господин инженер....
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

Статистика

Members
Total Members: 4710
Latest: AlexaikuReno
New This Month: 4
New This Week: 0
New Today: 0
Stats
Total Posts: 509674
Total Topics: 1911
Most Online Today: 266