Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Имам проблем с цитирането във форума

Започната от Ивайло Христов, 24.10.2019 г., 11:09 ч.

« назад - напред »

ilia2003

Цитат на: Ивайло Христов - 24.10.2019 г., 21:33 ч.
Като натисна бутона Цитат, маркерът ми слиза долу в полето за бърз отговор, което обаче е празно. При вас така ли е? Мога да копирам желаното за цитиране и да ползвам иконата Вмъкни цитат, но тогава цитатът няма автор, дата, час и т.н. Това ми е проблема, ако правилно съм се изразил.

Да, така е!
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

Ивайло Христов

Я да видим сега колко цитират използвайки само бутона Цитат и колко правят други магии (и какви точно, ама обяснено стъпка по стъпка като за американци)? Ако може обясненията да са стъпка по стъпка със снимки от екрана и стрелкички върху тях, още по-добре, както аз съм обяснявал неща неведнъж.
От браздата започва Родината!

ilia2003

Цитат на: Ивайло Христов - 24.10.2019 г., 21:56 ч.
Я да видим сега колко цитират използвайки само бутона Цитат и колко правят други магии (и какви точно, ама обяснено стъпка по стъпка като за американци)? Ако може обясненията да са стъпка по стъпка със снимки от екрана и стрелкички върху тях, още по-добре, както аз съм обяснявал неща неведнъж.

Иво, отваряш два прозореца с Форума. Единият в който пишеш и друг от който копираш цитатите.
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

uestli1

Цитат на: ilia2003 - 24.10.2019 г., 21:58 ч.

Иво, отваряш два прозореца с Форума. Единият в който пишеш и друг от който копираш цитатите.
Oтварял съм и по 3-4 прозореца за да цитирам отговори. :) Търкаш ,бришеш, бая играчка е и винаги предварителен преглед да не стане уть. ;)

Неев

Долу в ляво ми излиза  : изчаква се разрешение от хоста...
При публикувай .
Бави ме 4-5-6 и повече секунди преди да го  качи .
Това е от 3-4 месеца може и моя комп да е остарял вече.
Елба  Маказа  МГто.
0898 253 ...

velko

Иво, аз кликвам върху "Цитат" и ми отваря прозореца с текста на цитата.
В края му има "[/quоte]" - пиша под него и натискам "Публикувай".
Това е.
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

ilia2003

Цитат на: velko - 24.10.2019 г., 23:13 ч.

Иво, аз кликвам върху "Цитат" и ми отваря прозореца с текста на цитата.
В края му има "[/quоte]" - пиша под него и натискам "Публикувай".
Това е.

Под полето в което пишеш има 10 бързи цитата, те не работят!!!!

Ивайло Христов

Хора, как да ви го обясня по друг начин какво става при натискането на бутона Цитат?
Става ето това - нищо, празно поле с мигащ вътре маркер.

vesonp1

Цитат на: Ивайло Христов - 24.10.2019 г., 21:33 ч.
................Мога да копирам желаното за цитиране и да ползвам иконата Вмъкни цитат, но тогава цитатът няма автор, дата, час и т.н. Това ми е проблема, ако правилно съм се изразил.

Сигурно и при Живко е някакъв такъв проблема ,защото по едно време цитираше без да може да се разбере кой цитира и от кога  :)

А иначе при теб е някакъв съвсем нов проблем (за мен) , и при Жоро Неев е някво интересно  :)
Длъжности:Ефрейтор-кльонист,ТГ,Нарядаджия,ДЗ

Неев

И това горе в ляво. !  Няма защита.
Се появи по същото време.
Проблема може да е в моето устройство.
Но и на тел.ми излиза  тръгълния знак !пред граничар. орг.
Елба  Маказа  МГто.
0898 253 ...

Christof

И това е при мен :

валентин60

Цитат на: Неев - 25.10.2019 г., 20:41 ч.
И това горе в ляво. !  Няма защита.
Се появи по същото време.
Проблема може да е в моето устройство.
Но и на тел.ми излиза  тръгълния знак !пред граничар. орг.
При мен го няма това
На пук на Халата папрята е мой приоритет

Christof

За цитати използвам бутона "Цитат" и след последния ред си пиша и на края натискам "Публикувай"

Ивайло Христов

И аз мога да цитирам, като копна скрипта с името и темата на някой автор и после си играя половин час да натаманя числото накрая, което е шифира на година, дата и час, ама не е там работата. Аз питах за решение, като за американци.  ;D
Може платформата на форума да се нуждае от профилактика и каквито там чужди думички се ползват в случая...  ;D

fierce

при мен проблеми с цитиране няма, по-сложно е слагането на два и повече цитати!
105 на ,,Чавдар"
Живея за тези, на които съм нужен, приятел съм само с тези, в които съм уверен, общувам с тези, които са ми приятни, и съм благодарен на тези, които ме ценят!

Статистика

Members
Total Members: 4737
Latest: Боньо
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 511108
Total Topics: 1917
Most Online Today: 1825
Most Online Ever: 8646