Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Искам да кажа ......

Започната от стателов, 22.03.2016 г., 23:51 ч.

« назад - напред »

vera

...... Който казва,  той доказва......  ;D ;D ;D ;)

wwall

Когато всеки  бизнесмен си каже процента на печалба,според счетоводните документи,веднага става ясно,кой е изряден данъкоплатец, или казва че е такъв,но има добър счетоводител ;) Добре,че вече счетоводителите отговарят наравно със собствениците и управители на фирми за укриване на данъци.

ilia2003

Цитат на: Валентин Стефчев - 23.03.2016 г., 20:58 ч.
А ти поиска ли си :o

Исках да кажа, подлежа на корупция ;) 8)
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

ефрейтор Атанас Колев

От извесно време работния ми ден започва с    продаване на цигари. и др .Повярвайте ми  отвратителна работа с никаква печалба.Много пари се влагат за угода на клиентите.Но има такива които си купуват само цигари като нашия Ицо .   Ице поговори с търговеца  и не постъпвай така както те съветва Велко.
Атанас Колев

ilia2003

Цитат на: ефрейтор Атанас Колев - 23.03.2016 г., 21:11 ч.
    От извесно време работния ми ден започва с    продаване на цигари. и др .Повярвайте ми  отвратителна работа с никаква печалба.Много пари се влагат за угода на клиентите.Но има такива които си купуват само цигари като нашия Ицо .   Ице поговори с търговеца  и не постъпвай така както те съветва Велко.

Христо, на бандерола има цена! Говори където трябва и си търси правата!! Никой не кара, търговеца, зорлен да продава тютюнови изделия, това си е негов избор! Като му не отърва, да затваря дюкяна!!! Ако не знае как, да пита Тенев!!!!
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

velko

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 23.03.2016 г., 20:43 ч.
Байгън от "изрядни" бизнесмени. :)

ще позволя да ти отговори Майор Тенев:

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 17.08.2013 г., 06:38 ч.
.... не съди за другите по себе си!...

:) :) :) :)

Ако ги нямаше изрядните данъкоплатци - ти все още щеше да трамбоваш отсечката "Кукорево-Елхово", и да дремеш в някоя "Дежурна стая".
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

chekur/Барбов/

В Мадрид цигари се продаваха само в специализирани магазини и на автомати тук-там по баровете. В никакъв друг магазин не видях! ......има и контрабанда :o....купувахме от един българин ;D .После го фанаха и го тикнаха в зандана >:(
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

майор ТЕНЕВ

Байгън от """"изрядни""" бизнесмени.
Щом един счетоводител е добър за бизнесмена, ясно е какво прави.
В Ямбол има един безнесмен, Айрянов, който има десетина счетоводители. За какво ли им дава заплати?

dido_ss

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 24.03.2016 г., 07:39 ч.
В Ямбол има един безнесмен, Айрянов, който има десетина счетоводители. За какво ли им дава заплати?
Г-н майор, не карай по презумпция! Когато един счетоводител е добър, той си е добър без значение дали е за бизнесмена или не! Ако използва вратички в закона, кой е виновен? Счетоводителят ли?

майор ТЕНЕВ

Не е той разбира се, но счетоводителят знае вратичките и порталите в законите.
Аз не ги зная.

ефрейтор Атанас Колев

Интересно,забелязвам че жена ми,водейки счетоводството на няколко фирми исползва  цифри като кодирани наименования на някой операции.Също като цифровите наименования на командира ,старшината и др.в ГВ.Защо е въведено това в счетоводството ?Може би да бъде демострирано по загадъчно и важно и мн. необходимо като дейност за такива като мен.Или за секретност? ???
Атанас Колев

velko

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 24.03.2016 г., 07:39 ч.
И тази област е ти е "тъмна Индия"   :) ::)
Ти зъбите сам ли си ги поправяш или  отиваш на зъболекар?
А плочките в банята сам ли си ги нелепи,  или извика майстор?
И счетоводството е така -  прави се от специалисти,  а "самолечението"  е опасно -  води до бездействие.  :)  :)

ефрейтор Атанас Колев

Велко зъболекъра ми прави зъбите,майстора ми прави банята  а счетоводителя ме ,,нахулва" ,да храня др. търтеи .Най малко с заплата.С исключение на жена ми разбира се.
Атанас Колев

velko

Училищата, болниците,  полицаите,  пенсионерите също имат нужда от "изххранване" -  така функционират държавите. 14,5 или 15 % от печалбата не е толкова голямо "бреме ",  за това,  те да продължат да съществуват.

майор ТЕНЕВ

Цитат на: ефрейтор Атанас Колев - 24.03.2016 г., 08:31 ч.
      Велко зъболекъра ми прави зъбите,майстора ми прави банята  а счетоводителя ме ,,нахулва" ,да храня др. търтеи .Най малко с заплата.С исключение на жена ми разбира се.
Наско, не му обръщай внимание на """изрядния""". Самият образец  :o :o :o :o
Ако се зарови в сметките му някой неподкупен данъчен, може би ще извади цял гардероб кирливи дрехи.

Статистика

Members
Total Members: 4737
Latest: Боньо
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 1
Stats
Total Posts: 511080
Total Topics: 1917
Most Online Today: 520
Most Online Ever: 8646