Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

8 ГЗ "Залп", с. Гюешево, 11 ГО Кюстендил

Започната от emo76, 10.08.2010 г., 12:16 ч.

« назад - напред »

emo76

Здравейте момчета!! Аз съм служил на 8-ма от 01.1995 до 03.1996. Командир беше тато, ст лейтенант Лозанов и заместник Бахура. Много щуро време имаше и купон обаче и доста гърч главно от гореспоменатия господин. Имам много снимки ще ги сканирам и ще кача някои.

шоферу

Здравей Емо ,аз съм служил на съседната 9-Казак-1988-1990г.и при нас си беше купон. ;D

emkl

Цитат на: шоферу - 03.09.2010 г., 18:16 ч.
Здравей Емо ,аз съм служил на съседната 9-Казак-1988-1990г.и при нас си беше купон. ;D
Шофер, щом си служил 1988-90г. трябва да сме били в една рота в Кюстендил. Вие шофьорите бяхте 1-ви взвод. Аз бях в кашишкия трети взвод. После бях на 14- та Ст. Лисичково. Купона и при нас беше як.

Ivo Katsarov

Здравейте граничари, аз служих от сетпември 1991 до декември 1991 в Кюстенцил 56460, взводен ми беше л-т Лозанов, доста спомени имам от тогава. Януари 1992 ни качиха на 8 -ма застава, под.Залп, там служих до уволнението м.март 1993.

mitaka

Здравей Иво Кацаров аз съм р-к Димитър Козаров от София, служили сме заедно с взводен л-н Лозанов колко баири превзехме  в батальона а......После мен ме качиха на 19 Полтава след това ме свалиха за водач на служебно куче в  Кюстендил.След  това ме качиха на 18 Анибал с куче Нарус и от там се уволних през м.март 1993 г.Ще се радвам ако се сетим след толкова години кой  кое.Поздрав Митака.

Антон

Цитат на: mitaka - 22.09.2010 г., 21:26 ч.
служили сме заедно с взводен л-н Лозанов
Здравей, драго ми е като видя, че западната граница се увеличаваме. За Атанас Лозанов ли става въпрос?

Ivo Katsarov

ако те видя на снимка със сигурност ще си спомня  ;D за Мустака от Перник се сещам, ама той беше само в Кюстендил, не се е качвал на Залп

Ivo Katsarov

Спомняш ли си хълма зад поделението-бяха го кръстили Света Троица  ;D ;D ;D

mitaka

Здравей Иво Кацаров естествено че си спомням  Света Троица,радвам се че си се сетил и за Мустака от Перник да той наистина ни беше само отдельонен командир в батальона.А ти сещаш ли се как тичахме сутрин в 5часа и цинтовете ни светкаха по плаца.А как ни водеха на баня с песен .Поздрави .Димитър Козаров като си намеря снимки ще кача за сега чао.

mitaka

Г-да Граничари от 8 ГЗ ЗАЛП с.Гюешево спомняте ли си служебно куче Спартак ,дано не бъркам името на кучето но беше страхотен пес бяхме на школа за един месец в Кюстендил с командир к-н Кожушков тогава, голям началник беше. Е аз бях с друго куче от 18 ГЗ Анибал с име Нарос.Поздрави да сте живи и здрави р-к Козаров.

Антон

Аз съм служил 96-97 год.  Емил Кожушков беше ВКР, сега доколкото знам е пенсионер и живее в Благоевград. За СК Спартак не съм чул имаше застава Спартак - 12 ГрЗ.

Антон

по мое време имаше двама Лозанов - единия от Видин, другия от София доколкото знам. Единия ми е съсед, а другия мисля, че е член на форума, но се скътава :) ;).

minyorcho

Антон,а нещо за старшината на Залп Станчев,знаеш ли?Май беше кюстендилец.Идваше на заставата с "Белия Лебед",едно трабантче.

Антон

Цитат на: minyorcho - 28.09.2010 г., 23:54 ч.
Антон,а нещо за старшината на Залп Станчев,знаеш ли?Май беше кюстендилец.Идваше на заставата с "Белия Лебед",едно трабантче.
Граничен полицай е, но говореше нещо за пенсиониране.

Залп

Цитат на: Антон - 28.09.2010 г., 22:09 ч.
по мое време имаше двама Лозанов - единия от Видин, другия от София доколкото знам. Единия ми е съсед, а другия мисля, че е член на форума, но се скътава :) ;).

Приятелю, не си прав , че се скътавам, не ми е присъщо:)
Ако погледнеш публикациите ми във форума, ще видиш, че подробно съм описал къде и кога съм служил!:):)
Просто чаках да се появят хора от Залп!
И така, ЗДРАВЕЙТЕ!!!!!!!

Статистика

Members
Total Members: 4737
Latest: Боньо
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 1
Stats
Total Posts: 511080
Total Topics: 1917