Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Граничар в беда - Зов за помощ!

Започната от vaklin.yurukov, 09.05.2014 г., 09:06 ч.

« назад - напред »

vaklin.yurukov

Колеги!
Граничар се нуждае от спешна помощ. Тихомир Георгиев Трифонов е водач на СК на Летище София. Бори се с коварен тумор в онкологичната болница в Дървеница. И аз не знам подробности, приятелка ме помоли за помощ. РДГП-Аерогара са организирали дарителска акция, прикачвам заповедта на комисар Кирил Димов. Има номер на сметката в нея. Ако някой колега е наблизо може да се свърже със съпругата Ралица Милева - **********. Да помогнем според възможностите!
0896798181

georginankov

Приятелю, разреши ми да го публикувам във Фейсбук?
,,Последният бандит непременно трябва да се залови жив! Другите може с автомати и гранати да се унищожат..."

vaklin.yurukov

Цвети, благодаря! Видях, че вече си го направила!  Благодаря и че си написала ясно сметката на човека!

IBAN: BG57TTBB94001521003883
Societe Generale Eкспресбанк
На името на ТИХОМИР ГЕОРГИЕВ ТРИФОНОВ
0896798181

2845 Светла

Цитат на: georginankov - 09.05.2014 г., 13:59 ч.
Приятелю, разреши ми да го публикувам във Фейсбук?

Приятели, благодаря за отзива. Ралица /съпругата на Тишо/ ми е съученичка.
Не знам дали няма да се притеснят още повече, ако се оповести и във фейса, не е редно и полицейска Заповед да бъде публикувана в цивилна мрежа, а и съм обещала Заповедта да не излиза в публичното пространство.  :(  Към момента има 37000 полицаи в страната, на чиято помощ също може да се разчита. Дано!
Светла

vaklin.yurukov

Цвети, искам да те помоля да махнем заповедта и номера на съпругата от публикациите във Фейсбук. Заповедта не следва явно да излиза в публичното пространство, а за телефона на жената има други притеснения. В този форум мисля, че няма проблем да останат. Моля да ме извиниш за причиненото неудобство!
0896798181

gorog

аз съм му съсед. през два блока. по инфо от приятели тихомир е с последен стадийна рак, разсейки по цялото тяло и т.н. положението е много лошо-безнадеждно.
Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

vaklin.yurukov

Приятели, в крайна сметка реших да премахна копието на заповедта и телефона на съпругата и от форума.  Цвети го направи във Фейсбук. Нека няма притеснения заради недоброжелатели!
0896798181

2845 Светла

Лекарите казали, че този рак добре се повиява от химиотерапията. Дано да я издържи, нищо, че има разсейки, дават надежди за ефикасно лечение. Нека помогнем според възможностите си
Светла

2845 Светла

:'(   Приятели, благодаря на всички, които се опитаха да помогнат и на тези, които имаха желание да го сторят.
Тишо си отиде.
Поклон!

djimar

Бог да го прости Тишо , дано отиде в един по-добър свят !

Тяната

Марин Д.Стоянов-
Пальо купата-Ивайловград-Резово
ЕСМ                                тел. 0886 123045

violetka

Поклон пред паметта на граничаря.

Стойков

Бог да прости и лека  му пръст.
мл. с-т 100йков "Стихия" /84-86г/ 4 ГО Смолян
Ст.Загора

vaklin.yurukov

Лека му пръст! Ужасно тъжно! Искрени съболезнования на близките! Светле, когато успееш да разговаряш с Ралица, предай и, че винаги може да разчита на нашата помощ.
0896798181

нешо

Бог да прости и този граничар!
"Ние, силните, сме длъжни да понасяме немощите на слабите и не на себе си да угаждаме: всеки от нас е длъжен да угажда на ближния в доброто, за назидание."

Послание към римляните 15:1-2

Статистика

Members
Total Members: 4737
Latest: Боньо
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 511107
Total Topics: 1917
Most Online Today: 1290