Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

12 ГЗ "Спартак", с. Ветрен, 11 ГО Кюстендил

Започната от muskalmuskal, 27.08.2013 г., 22:27 ч.

« назад - напред »

muskalmuskal

Търся наборници от заставата. Георги Ценов - 0884120903

tom

Добре дошъл  ;D. Поразгледай и другите теми. Аз съм тук от две години и чак сега се намери един мой набор. Пожелавам успех.

Антон

Добре дошъл!
Най-близо е sacho58 - 1976-1978г.
Аз съм по-големият син на Ангел Теодосиев.
Тези теми може би ще са ти интерсни: http://granichar.org/forum/index.php/topic,41.0.html,  http://granichar.org/forum/index.php/topic,276.0.html.

muskalmuskal

Благодаря за топлото посрещане. Антоне, ако става въпрос за офицера Теодосиев, по мое време вече не беше на "Спартак". Командир беше Суичмезов.

Антон

Цитат на: muskalmuskal - 27.08.2013 г., 23:33 ч.
Благодаря за топлото посрещане. Антоне, ако става въпрос за офицера Теодосиев, по мое време вече не беше на "Спартак". Командир беше Суичмезов.
Точно.

muskalmuskal

До колкото си спомням, Теодосиев беше на 13-та ГЗ - Църварица по времето, когато аз бях на 12-та ГЗ. Но не съм много сигурен. Зная от моите стари войници, че той им е бил командир. Явно до като съм бил в УЦ се е преместил.

sacho58

Здравей Мускал! Почти съм ти набор, служих в 11 ГО през 1976/ 78 година, а през времето януари / октомври 78 на 12 ГЗ "Спартак". Някои снимки от онова време можеш да видиш на http://granichar.org/forum/index.php/topic,2763.30.html. Добре дошъл във форума.

muskalmuskal

Здравей Сашо. Имам снимки и в близките дни ще ги сканирам и ще ти изпратя линк. Би ли ми казал кой е офицера на сн. 7. Прилича ми на Стоянов - Губи, но не съм много сигурен. Регистрирал съм се като Мускал, защото така се казваше кучето, което водех.

Иво Кръстев

Здравей Мускал, на снимката е Иван Спасов. Известен като вуйчо Спайч.По мое време 1986 - 1987г. аз бях ЗКПЧ на 12ГЗ, Спасов бе 125 на 11ГЗ - Раково.
"...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо."

sacho58

Здравейте! Иво е прав. На снимката е Спасов /Спайч/, а СК наистина се казваше Мускал. По мое време имаше и едно черно, не помня как се казваше.

muskalmuskal

Черното куче се казваше Лизан, но всички го знаеха Джими. Беше уникален артист.

Николай Божилов

Здравейте! Скоро открих този сайт. Служих на 12-та "Спартак' 1989-91 г. М.С. Божилов - БАЦИЛА. Командир на заставата беше: кап. Ангелов. Ако някой от този набор чете, нека пише! Старите : Карабашев, Ангушев, от наборите: Николай Велков-Ключки, Средков... Пишете!

майор ТЕНЕВ

Здравей, Божилов.
За кой Ангелов става дума, че са доста. Опиши го, ако не помниш имената му?

Николай Божилов

Здравейте, майор Тенев!

Служих на заставата 1990-1991 г. Нашия набор беше първият, който служи една година и шест месеца.  По това време командир на заставата беше капитан Ангелов.
Среден на ръст, с руса до рижа коса.

майор ТЕНЕВ

Цитат на: Николай Божилов - 12.08.2015 г., 22:02 ч.
Здравейте, майор Тенев!

Служих на заставата 1990-1991 г. Нашия набор беше първият, който служи една година и шест месеца.  По това време командир на заставата беше капитан Ангелов.
Среден на ръст, с руса до рижа коса.
Явно е завършил след 1984г.

Статистика

Members
Total Members: 4737
Latest: Боньо
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 511089
Total Topics: 1917