Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Смартфон (smartphone) и Форум "Граничарите на България"

Започната от Админ, 06.08.2013 г., 21:36 ч.

« назад - напред »

Админ

Скъпи приятели,
В нашето ежедневие все повече използваме т.н. "умни телефони" - смартфон (smartphone) за да влизаме в глобалната мрежа.
За да отговорим на предизвикателствата на новото време, решихме за улеснение на тези от вас, които ползват тези "умни телефони", да направим Форума във вид, удобен за четене с помощта на вашия смартфон.
За да можете да се възползвате от тази новост, вие трябва да разполагате със смартфон с операционна система Андроид, на който да е инсталирано приложението Tapatalk.
За тези от вас, които все още не са навлезли в дебрите на тази технология, ще обясним накратко как да направите четенето на форума по-приятно, по-лесно, и най-важното във всеки един момент да сте на линия с обичания от вас Форум "Граничарите на България".
За ваше улеснение можете директно да свалите приложението Tapatalk от следната връзка:
http://granichar.org/forum/tapatalk/TptalkForum2_4_13_mod_col.apk
Също така бихте могли да свалите това приложение от сайта на Google Play.
Бихме желали да посочим още веднъж, че Екипа ви моли след като свалите това приложение от нашия сайт, изпробвате го, и то ви допадне - да изтрието това приложение от вашия смартфон, и да закупите платената версия от Google play или да свалите безплатното приложение на Tapatalk.

След инстарилане на приложението, вие можете да откриете нашия форум по следния начин - отваря се приложението и върху знака "лупа" в горния десен ъгъл вписвате "granichar.org" - извършвате търсене и след като откриете форума - започвате приятните моменти на комуникация с останалите Граничари на България!

жицата

Уважаеми Админе, а за такива неометляци като моя милост ,ще остане ли сегашното положение?

stely1971

Не бях влизал във сайта през телефона си поне седмица и ето, че днес при зареждането през смартфона ме подканиха да си инсалирам Tapatalk. Исталнах free-версията веднага и ето, че сега като видях съобщението на админ-а вече пиша чрез него и сме в крак с комуникациите..... ;)

Sent from my PAP4040_DUO using Tapatalk 4

Админ

Остава !

Админ

Цитат на: жицата - 06.08.2013 г., 22:14 ч.
Уважаеми Админе, а за такива неометляци като моя милост ,ще остане ли сегашното положение?

Спокойно - остава! Просто се въвежда улеснение за потребителите на смартфони.

stely1971

Цитат на: жицата - 06.08.2013 г., 22:14 ч.

Другарю Жица ;) от 9 до 29 септември съм отново в София така,че заповядай - ще ти изберем един тузарски смартфон и ще те обучим как да работиш с Tapatalk.... :) Сигурен съм, че и Наката пазарджишки ще се включи с желание в инициативата..... Поздрави!!!

MLADEN

И няма бури ,  няма  вражи  сили  моща  на  ГРАНИЧАРЯ  да  сломят !!!

0898 78 43 58

жицата

Добре де, ама не вденах- СМАРТ илиСМрад фон е ,че има съществена разлика! И после, ако чакате да извадя мънито, не сте познали! Иначе съм нави да направим встречата у кривата застава!! Ти синецо ли ше инспектираш или си намерил нещо чуждо!!  ;D ;D ;D ;D

stely1971

Цитат на: жицата - 08.08.2013 г., 14:38 ч.
Иначе съм навит да направим встречата у кривата застава!! Ти синецо ли ше инспектираш или си намерил нещо чуждо!!  ;D ;D ;D ;D

20 дни на лекции в Академията.... ;)

майор ТЕНЕВ

Доци

От няколко дни имам смартфон Microsoft Lumia 535. Не можах да  разуча някои функции, които не зависят от директните настройки.
Питането ми е, ако някой има такава техника, и я е разучил, как да прехвърля информацията от сим картата, на телефона и съответно да превключвам от сим на телефон.
Другото питане е за скайпа. Изтеглих го, / не разбрах как /, влязох със съответните имена и пароли, при излизане избрах отписване, и би трябвало при следващото влизане пак да иска потребителско име и парола, обаче не. Като избера иконката, излиза скайпа готов за влизане, само да натисна бутона впиши ме. Въпроса ми е как да изляза от скайпа напълно.

zmiori

Ми ти си излизаш, ама пущиняка те помни и с влизането те зарежда директно. Забелязал лиси че ина много места дет си се регнал после нети иска парола ако си му дал да те помни. И вифитоти и то така не вувеждаш постоянно парола.
А пък и ти май не ползваш андро ам. И-ос.
"Терминът "русофоб" е измислен от руснаците и техните мекерета, за да дамгосат българските патриоти, които поставят интересите на България над интересите на Русия."

Barko

Цитат на: Доци - 21.05.2015 г., 21:08 ч.
От няколко дни имам смартфон Microsoft Lumia 535. Не можах да  разуча някои функции, които не зависят от директните настройки.
Питането ми е, ако някой има такава техника, и я е разучил, как да прехвърля информацията от сим картата, на телефона и съответно да превключвам от сим на телефон.
Другото питане е за скайпа. Изтеглих го, / не разбрах как /, влязох със съответните имена и пароли, при излизане избрах отписване, и би трябвало при следващото влизане пак да иска потребителско име и парола, обаче не. Като избера иконката, излиза скайпа готов за влизане, само да натисна бутона впиши ме. Въпроса ми е как да изляза от скайпа напълно.
Здравей Доци.Ако имаш време изтегли си от мрежата продукта за синхронизация Nokia Suit.Много е лесен за ползване и ще ти реше почти всички проблеми.Много важно е да избереш точния модел на телефона и да имаш съответния интерфейсен кабел.

mitko20050

Здрасти и от мен. Синът ми ми подхвърли една подобна Lumia 610 Windows Phone. Правих разни снимки с нея. Като рекох да ги прехвърля в компютъра се оказа голям проблем. Сигурно и ти ще се сблъскаш с тоя проблем ако не си го решл вече де. Не става по стария начин. Трябва да се инсталира една програма - Zune.
С много проклет интерфейс е  ;D Сигурно един час цъках и чак накрая разбрах че снимките са цъфнали в "моите документи"  ;D ;D ;D

Доци

Цитат на: zmiori - 21.05.2015 г., 23:04 ч.
Ми ти си излизаш, ама пущиняка те помни и с влизането те зарежда директно. Забелязал лиси че ина много места дет си се регнал после нети иска парола ако си му дал да те помни. И вифитоти и то така не вувеждаш постоянно парола.
А пък и ти май не ползваш андро ам. И-ос.
Операционната система не е Андроид, а е Microsoft 8.1.
Учудва ме това, че не съм му дал да ме помни нито на компютъра, нито на телефона. Дори на телефона в момента когато го изтеглих, и го отворих от иконата, директно ми излезе с името, акаунта в Microsoft, и надписа 'впиши'. И от тази му позиция няма излизане.

Статистика

Members
Total Members: 4737
Latest: Боньо
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 511107
Total Topics: 1917
Most Online Today: 1290
Most Online Ever: 8646