Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

под. 10310 / 56460, 11 ГО Кюстендил

Започната от smehoran4o, 02.05.2009 г., 13:36 ч.

« назад - напред »

Залп

Моля да бъда извинен, видях, че в началото е била публикувана историята!

Залп

Не видях в таблицата позивната "Великан"

ranik56

" Залп" -. Какъв е проблема   -   какво ти  пречи да ни кажеш  -  стария  номер   на   под  .  ГО - Кюстендил  ?!
Просто няма начин  да не го знаеш  -  нали  ,това е  историята  на отряда  .  /10- 2. . . . мвр.?!/
Все пак  - там си служил   , дълги  години .   /това   отдавна  ,вече  е  престанало  да е  военна    тайна  /?!?!?!?
Този  номер  е въпрос на  време  -  просто   един Граничар   от   този отряд  - трябва да   научи   за  форума   и . . . . .     Тайно се надявах  ,че  " Каметел " - знае  /той е служил    в този  отряд  /

Залп

Цитат на: ranik56 - 10.02.2010 г., 23:48 ч.
" Залп" -. Какъв е проблема   -   какво ти  пречи да ни кажеш  -  стария  номер   на   под  .  ГО - Кюстендил  ?!
Просто няма начин  да не го знаеш  -  нали  ,това е  историята  на отряда  .  /10- 2. . . . мвр.?!/
Все пак  - там си служил   , дълги  години .   /това   отдавна  ,вече  е  престанало  да е  военна    тайна  /?!?!?!?
Този  номер  е въпрос на  време  -  просто   един Граничар   от   този отряд  - трябва да   научи   за  форума   и . . . . .     Тайно се надявах  ,че  " Каметел " - знае  /той е служил    в този  отряд  /
Не става въпрос за тайна. Не съм запознат с тази номерация и в интерес на истината за първи път я виждам. Ще опитам да го разбера.

Йол 5ГЗ 2ГО-56 530

Здравей ЗАЛП,сигурно познаваш Манов,по мое време беше в РО на Драгоманският отряд беше л-т,голям дивак ама в положителния смисъл на думата ;D Доста често идваше на наща застава,по-късно разбрах че е бил станал командир на Кюстендилският ГО.

Залп

Цитат на: Йол 5ГЗ 2ГО-56 530 - 11.02.2010 г., 18:51 ч.
Здравей ЗАЛП,сигурно познаваш Манов,по мое време беше в РО на Драгоманският отряд беше л-т,голям дивак ама в положителния смисъл на думата ;D Доста често идваше на наща застава,по-късно разбрах че е бил станал командир на Кюстендилският ГО.
Прав си  :)

Йол 5ГЗ 2ГО-56 530

Знаеш ли нещо за него?Той май си е кюстендилец ако не се лъжа.

Залп

Последните 10 години не съм го виждал.Знам, че бе станал КГрО

Йол 5ГЗ 2ГО-56 530

То и мойта информация е до там ;D Мерси все пак

emkl

Цитат на: bushido - 28.05.2009 г., 12:11 ч.
Има ли някой от служил в поз. 56460 МВР гр. Кюстендил 1987-1989г.
Аз съм младши сержант Александър Иванов. Служил съм като шофьор в отряда  и на финала, последните 8 месеца в МГ-то. Командир ни беше Губи (майор Стоянов).

Къде сте мегейци ?
Сашо, ти не беше ли отдельонен в шофьорския взвод на новобранците през есента на 1988 г.? После дойде малко на "Чавдар" при Слона. Аз бях от набор 70 самоче в кашишки взвод на 1-ва рота после до края бях на "Чавдар"

emkl

Служих в този отряд само че на 14 ГЗ "Чавдар" през 1988-1990г. Бяхме последния набор служил 2 години без 23 дни

smehoran4o

Цитат на: emkl - 27.02.2010 г., 21:45 ч.
Служих в този отряд само че на 14 ГЗ "Чавдар" през 1988-1990г. Бяхме последния набор служил 2 години без 23 дни

Значи със сигурност сме се виждали :) на 14 ГЗ "Чавдар" Ст. Лисичково ;)
но едва ли се помним.- аз бях свързочник в Отряда и ни качиха РГ на заставата за около 2-3 дни за да свалим кабела от кльона :)

smehoran4o

Цитат на: fenixa - 07.02.2010 г., 10:11 ч.
Аз бях в МГ-то 1989-1990г. Командир през по - голямата част от службата ми беше майор Иван Стоянов-Губи. Млако време ми беше командир м-р Николай Суичмезов-Суича.

Ефрейтор от Маневрена група Божков. Произведоха ме в Драгоманския граничен отряд за заслуги два месеца преди уволнението на 31 август 1990 г. Последните 7 месеца от службата служих в Драгоманския граничен отряд, под. 56530 МВР.

Хахахаха.... Божкооооввввв   ей сега се сетих кой си... изплува ми физиономията ти... Все даваше началник караул.... Здравей наряд - през ден наряд :)

emkl

Цитат на: smehoran4o - 27.02.2010 г., 22:02 ч.
Цитат на: emkl - 27.02.2010 г., 21:45 ч.

Значи със сигурност сме се виждали :) на 14 ГЗ "Чавдар" Ст. Лисичково ;)
но едва ли се помним.- аз бях свързочник в Отряда и ни качиха РГ на заставата за около 2-3 дни за да свалим кабела от кльона :)
Имаше доста РГ-та по онова време. Нали тогава сваляхме съоръжението. Аз бях дива нарядна бройка и рядко се застоявах в заставата.

bobenoo

Незнам дали някой гледа по време на блокадата на ГКПП Кулата новините по БТВ , там се появи ротния на поделението - не  помня как се казваше - Къши ли беше или нещо друго?

Аз съм служил там от 01.1996 - докато не ни хванаха, че ходихме само новобранци на дискотека в града в НЕРОН!
После ни качиха по заставите. Мен ме качиха на 3-та застава  Долно Уйно и там изкарах до УВО-то!

Ще се радвам ако има някой, който да  е споделил своят дълъг към родината по същото време и на същото място!

Статистика

Members
Total Members: 4737
Latest: Боньо
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 511108
Total Topics: 1917
Most Online Today: 1825
Most Online Ever: 8646