Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Има ли все още "Минно поле" и "Стари теми"?

Започната от efr_stanilov, 07.04.2013 г., 15:33 ч.

« назад - напред »

майор ТЕНЕВ

Цитат на: жицата - 13.07.2013 г., 22:39 ч.
Зарков, вденах, освен това сме у неговио дом и требе да спазваме НЕГОВИТЕ правила!!! А това си е чист диктат и налагане на еднолична воля!! да му е честито единоначалието!!
Жица, под наблюдение си! Налягай си парцалите.

нешо

Цитат на: майор ТЕНЕВ - 13.07.2013 г., 23:05 ч.
Зарков, вденах, освен това сме у неговио дом и требе да спазваме НЕГОВИТЕ правила!!! А това си е чист диктат и налагане на еднолична воля!! да му е честито единоначалието!!
Жица, под наблюдение си! Налягай си парцалите.
Нищо лошо не е казал, просто сега чак е разбрал кой е шефът тук.
"Ние, силните, сме длъжни да понасяме немощите на слабите и не на себе си да угаждаме: всеки от нас е длъжен да угажда на ближния в доброто, за назидание."

Послание към римляните 15:1-2

Админ

Лично Вие сте доказали,че правилата са над вашата светла особа и нямате намерение да ги спазвате.
Ако не Ви харесват установените порядки и се чувствате жертва на еднолична  диктатура,моля подайте искане за заличаване на регистрацията Ви.Уверявам Ви,че  вашето желание ще бъде уважено веднага.

georginankov

Я по-леко.... Тук май във всяка тема някой мери нещо на другия. Тоя форум искрено и лично ли стана?
,,Последният бандит непременно трябва да се залови жив! Другите може с автомати и гранати да се унищожат..."

георги зарков

Цитат на: нешо - 13.07.2013 г., 23:13 ч.
Тъй като е затворена темата за протестите, ще го напиша тук. Видяхте ли днес по новините даваха репортаж от подкрепящия правителството митинг и човека отговорил на репортерката беше с наша форумна фланелка. За мой срам не го разпознах, но може някой да знае кой е?
А,това остава ...по митинги да ходим с форумните тениски.
Между другото и аз се заблудих онзи ден за тениските,ама само очертанията на държавата и трибагреника са същите,не забелязах нашите инициали.

Админ

Цитат на: жицата - 13.07.2013 г., 23:33 ч.
Е, Админе, такова удоволствие посмъртно няма да Ви доставя!! Нека всичко от тук нататък да лежи на Вашата съвест!!! А ,че няма е и не можете да ми изтриете приятелите , това не подлежи на съмнение! Всуе се морите, Админе , да изправяте кривите краставици и пристрастноста Ви избива очевадно!! Одавна Ви предложих да заровим томахавките , ама Вие нямате спиране- и тук и у фейса се драпате с моята светла личност! Като ме блокирате посмъртно ,бъдете така добър да ми вденете какво ще постигнете??? Стерилност на форума и само вашата дума да се чува!1 Мерси боку!! Не мога да си обясня поради что е тая неприязън- вероятно ,че не се вмъквам в калъпа Ви на послушност?!  Още веднъж  като по- възрастен Ви предлагам да заровим томахавките!!Форумът не заслужава да бъде свидетел на нашите драпания!! Имам чест!!!
Тогава следващото нарушение на някакво правило от ваша страна ще бъде повод за заличаване на регистрацията Ви.Вие а не аз пренасяте тук във форума всякакви аспекти от околният ви живот нямащи нищо общо с коментара в тази тема и конкретно за този случай в които заявявате отново пред всички:
Цитат на: жицата - 13.07.2013 г., 14:09 ч.
Я, и тука съм се из.одил- в тази тъй стара тема!!  ;D ;D ;D Имам впечатлението ,че шефа иска да ни стегне юздите, ама май нема да стане.
Вашият инат както и  нежеланието да се съобразявате с околните  и с правилата на форума все някога ще Ви скроят лоша шега.

efr_stanilov

Цитат на: admin - 13.07.2013 г., 18:37 ч.
Велко в качеството си на модератор е заключил темата защото са започнали да прехвърчат искри.
Аз в качеството си на админ ще е изтрия.
Дължа ли ви обяснения  за мотивите си????
Защото виждам,че напоследък коментарите ви са в  една определена посока.Бих  казал целенасочени,и търсещи конфронтация  с някой членове на форума.   

А това е последният коментар на заключилият темата.

Re: България след 14.06.2013
« Отговор #1143 -: Вчера в 22:51 >>
Приятели, много сте се разпалили - защо не седнете и да изпиете по  една хубава българска ракия?
Дано не сте изпуснали и волейболния мач с Полша - разцепихме ги!
Залата се пръскаше по шевовете  и всички викаха "Българи, юнаци!!" и "Кураж дружина, вярна сговорна.."

Приятели, нека малко поохладим страстите - утре ще играят отново България и Полша. Нека дотогава се поуспокоим - темата няма да избяга, нито проблемите, които се разискват в нея.   

От него е ясно,че темата е заключена до днес когато е волейболната среща с Полша.
Ако искахте някакво обяснение от Велко най спокойно можехте да му пишете на лични но вие решихте да го направите пред всички.И затова аз пред всички Ви отговарям.
Не знам на кой се е помагало и с какво по точно.Предполагам,че вие сте от тези дето са притеснени,че няма да им се чуе думата.
И пак да Ви припомня,че цензура тук никога не е имало...Дори тогава когато триехте в качеството си на модератор по 100 коментара на ден.
Но забелязвам няколко ваши обръщения към администрацията на форума  и те са винаги със забележки...
Може ли да почна в обратен ред?
Напълно естествено е моите обръщения към администрацията да "са винаги със забележки"!
Ако не сте си прочели надслова на раздела, то там пише:  Технически проблеми > Мнения, препоръки, въпроси
Ако администрацията държи да слуша само благи думи и похвали, то препоръчвам да си открие тема за похвали и потупвания по рамото - хем така няма похвалите да се разпиляват в многото теми.
За триенето ми преди време: И сега бих изтрил празните приказки точно в тая тема, в която пишем сега. Сторете си го вие и може да получите похвала, че си спазвате правилата.
За притеснението, дали ще ми се чуе думата - не не се притеснявам за моите думи, аз винаги ще си ги кажа. Останаха други думи неказани, а пък те могат да породят нечисти мисли в нечии глави. И това прави всички подозрителни - не се ли отпуснем, значи не можем и да се опрем един другимо.
Всъщност, защо ми говориш на Вие? И с кой общувам в момента - с администратора, с модератора, със собственика или с приятеля? Щото аз не съм те делил на четири! Нито преди, нито сега.
За писането до Велко - мога даже и да му се обадя, но това не е моя тема, а тема на всички и за това питам пред всички. Ако в други ден ти тръгнеш на море, то ще заключиш ли форума? Оправданието на заключването с волейболна среща е несериозно.
Можеш да изтриеш оная тема, може и тая, можеш и всички. В качеството си на админ и собственик не дължиш обяснения никому.
В качеството си на един от нас можеш да обясниш само едно: Защо сменяш правилата в движение?

velko

Цитат на: нешо - 13.07.2013 г., 23:13 ч.
Тъй като е затворена темата за протестите, ще го напиша тук. Видяхте ли днес по новините даваха репортаж от подкрепящия правителството митинг и човека отговорил на репортерката беше с наша форумна фланелка. За мой срам не го разпознах, но може някой да знае кой е?
Нешо,  аз лично отключих темата около 20.30 ч. - преди началото на мача,  както бях обещал.
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

Админ

Правилата никога не са сменявани,те са си такива от самото начало.Ако още в зародиш много неща бяха прекратени,на много хора им бе подсказано,че не са единствени и над всички ,че както едни могат да спазват правилата така и другите трябва да се съобразяват с тях ,мисля сега нямаше да водим този разговор.
Позволихме една по голяма свобода която някой припознаха като свободия.
А на въпроса ти с кой разговаряш в момента,над поста ми пише.И едното няма нищо общо с другото.
Аз съм научен,че в службата се разговаря по един начин когато е за работа,на масата се разговаря по друг начин когато е за удоволствие.
И доколкото прочетох всичко от самото начало когато Велко е заключил темата волейболната среща вече е била приключила...така,че нямат нищо общо.
Обещавам ти, вече ще бъде всичко по правилата,със пляскане през ръцете,триене на постове,слагане в карцера и всички тези правила който искаш да бъдат спазвани.
На теб липсва ли ти онази потисната атмосфера от преди време?На мен не....и на много други също.Но те имат чувство за такт и разум.

efr_stanilov

Цитат на: admin - 14.07.2013 г., 00:06 ч.
Правилата никога не са сменявани,те са си такива от самото начало.Ако още в зародиш много неща бяха прекратени,на много хора им бе подсказано,че не са единствени и над всички ,че както едни могат да спазват правилата така и другите трябва да се съобразяват с тях ,мисля сега нямаше да водим този разговор.
Позволихме една по голяма свобода която някой припознаха като свободия.
А на въпроса ти с кой разговаряш в момента,над поста ми пише.И едното няма нищо общо с другото.
Аз съм научен,че в службата се разговаря по един начин когато е за работа,на масата се разговаря по друг начин когато е за удоволствие.
И доколкото прочетох всичко от самото начало когато Велко е заключил темата волейболната среща вече е била приключила...така,че нямат нищо общо.
Обещавам ти, вече ще бъде всичко по правилата,със пляскане през ръцете,триене на постове,слагане в карцера и всички тези правила който искаш да бъдат спазвани.
На теб липсва ли ти онази потисната атмосфера от преди време?На мен не....и на много други също.Но те имат чувство за такт и разум.
Не съм искал никакви обещания. Поне не към мен.
Освен да почнем да се държим принципно и да си поемаме отговорността, когато сбъркаме.
Не е страшно да кажеш - сбърках. Ама пусти човешки очи - все ни се струва, че ако отстъпим ще изглеждаме по-малки от другите и за туй се пъчим и мъчим да се надигаме на пръсти. Па то колкото дал Господ, толкова.
Толкова по тая тема.

Сега без чувство за такт и разум ти казвам приятелски - грозно се заяждаш вече с "жицата". Стига си го чанчил! Трий си го, карцирай го, но не се опитвай да го надскачаш публично.

Админ

Цитат на: efr_stanilov - 14.07.2013 г., 00:33 ч.
Сега без чувство за такт и разум ти казвам приятелски - грозно се заяждаш вече с "жицата". Стига си го чанчил! Трий си го, карцирай го, но не се опитвай да го надскачаш публично.
Вече ще карам по правилата...както за теб,така и за него.....
Там е въпроса,че аз не съм го трил никога.На всичките ми приятелски писма той на лични обещаваше а после във форума се правеше на храбрец....
Така,че да ще те послушам за правилата.Ще ги сменя лекичко в движение утре за някой неща.

efr_stanilov

майор ТЕНЕВ

Жица, не си прав.
Нали българите сме прочути с гостоприемството си?! Админа ни е приел в своя дом.
Но трябва да се спазва и приличието от госта. Като отидеш в чужда страна се съобразяваш с нейните закони. Нали това беше нашата основна теза в терзанията на журналята за 'избитите' германци. Дошли са, приели сме ги с 'Добре дошли' и сме очаквали да се държат кулурно, като добри гости. Но те са рипнали да нарушават закона. И....са си понесли последствията.
Така е и тук. Има си правила, някои не ги спазваха и бяха 'отстреляни'. На кого трябва да се сърдят?
Ако нарушиш правилата в нечий дом, не очаквай потупване по рамото, а ритник в дупата!

ranik56

Намам    в  предвид    предходните   коментари     ,говоря  по  принцип    и като  цяло   в  интерес  на  Форума   .
Пичове  ,  нека  да   укротим    малко   топката    . 
Усеща  се    напрежение   ,което    води    до   изостряне  на   взаимоотношениия    и   неминуемо    до  ...междуличностни    конфликти   .
Не  искам  да   Адвокатствам   на  никого   ,но    в доста от   коментарите   и преди    и    в  последно    време    -  преобладава     неуважението   и  желанието  да  надприказваш  някого   .
Не трябва  да      рушим  това  ,което   направихме  за  тези 4-ри  години   .   
Споко  Пичове   ,  тук сме  за да    споделим   Спомени    и  да  накараме    нехаресващите  ни     да  разберат   ,че   им   е    Натрапено ,    на тях    и     на  Обществото   мнението...  "Че  ,ние  сме  Убийци и   ,че  сме  служили  на  Комунистическата  Партия   "  ,  и  още   куп  други  Простотии  ..  а  ,  именно  Ние   ,.трябва  да   затворим   по  Достоен  начин    Човките   на      нашите    Недоброжелатели   .
Вижте    само  ,какво  става  в  Интернет  ..където  и да  напишеш   думичката    "Граничар"     Моментално  се  отваря  ,  или  наше  клипче   , или   филма   за Вергил Ваклинов  ,  Снимки  от   Някоя   наша  среща   .
Ние  буквално  Заляхме     пространството  със Събития     и   Дела   . Вижте  , приблизително  от  около  година   ,   дори  изчезнаха  негативните  коментари    по  наш  адрес  .
Няма   място    за   отстъпление   .

velko

Раденко, моите почитания за горния коментар!
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

Статистика

Members
Total Members: 4737
Latest: Боньо
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 511108
Total Topics: 1917
Most Online Today: 1825