Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

до администратора

Започната от мл.с-т Любомиров, 17.03.2010 г., 18:57 ч.

« назад - напред »

ranik56

Цитат на: tocian - 19.07.2011 г., 18:36 ч.
Тези от 2юли разбрах къде са , става въпрос за 4-5 черно-бели отвремето на службата които бяха заедно с тези - тях не мога да ги открия.......
Да  не  търсиш  тези   от   темата  "  Снимки  от 11ГЗ  "НИСА" -16ГО  "   -  Там  има  твои  снимки  /черно   бели  / ;)

Ивайло Христов

Цитат на: tocian - 19.07.2011 г., 18:36 ч.
Тези от 2юли разбрах къде са , става въпрос за 4-5 черно-бели отвремето на службата които бяха заедно с тези - тях не мога да ги открия.......

Ето темата, в която са снимките от времето на службата ти: http://granichar.org/forum/index.php/board,39.40.html
От нея отделих постовете съдържащи новите снимки от 2 юли ето тук: http://granichar.org/forum/index.php/topic,1898.0.html
Поздрави!

P.S. Rishko, аз с tocian се познавам лично, затова писах, че с него ще се разберем в "Кривото" (без да приемам рушвети под формата на бира и т.н.).  ;)
От браздата започва Родината!

Вишиста

Що не се помисли да се пусне един онлайн чат, където всеки да може да "поздравява" всеки в реално време, при което "душевния оргазъм" ще е гарантирано по-голям?

velko

Цитат на: Вишиста - 29.07.2011 г., 10:53 ч.
Що не се помисли да се пусне един онлайн чат, където всеки да може да "поздравява" всеки в реално време, при което "душевния оргазъм" ще е гарантирано по-голям?
Тестове на такъв бяха направени преди време, ноне бяха успешни.
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

ilia2003

До Администратора, и до Модераторите.

На какво мяса това на цигански панаир или е Форума на Граничарите на България.То бива, бива, ама във всяка тема простотии.
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

velko

Цитат на: ilia2003 - 29.07.2011 г., 12:15 ч.

На какво мяса това на цигански панаир или е Форума на Граничарите на България.То бива, бива, ама във всяка тема простотии.
Илия, прав си!
Не знам, дали е от силното слънце, но много теми се замазват с оф-топици.
Вземам си бележка :)

stanyanev

Цитат на: ilia2003 - 29.07.2011 г., 12:15 ч.

+ 1
С. Янев

tocian

след обновлението  снимката ми от лрофила я няма - знаеш ли нещо по вълрос?????

velko

Цитат на: tocian - 07.08.2011 г., 11:27 ч.
  след обновлението  снимката ми от лрофила я няма - знаеш ли нещо по вълрос?????
Тоци, ами сигурно е защото на нея си небръснат :)
Поздрави!

tocian

Eee , Велко тя ми е от времето когато не се бръснех оше ( 2 петъка служба)  .  Айде със здраве!!! ;) ;) ;)

alex0610

Извинете ме но имам въпрос.Трябва ли да си сложа нова снимка на профила че нещо е изчезнала след обновяването?    Благодаря ви.
серж. Александров И.С.К.  "Вегур"  7ГЗ "Богатир"   1 Видински отряд

tiger

и моята изчезна, но си я сложих пак. :)
НИТО КРАЧКА НАЗАД, ЗАД НАС Е БЪЛГАРИЯ !

velko

Цитат на: VALENTIN STEFCHEV - 07.08.2011 г., 15:15 ч.
Велко ама и храбрия войник не го виждам, да не си го махнал
И при мен като при Тоци - забегна нейде :)

alex0610

Ок ще го възстановя.

серж. Александров И.С.К.  "Вегур"  7ГЗ "Богатир"   1 Видински отряд

Админ

Цитат на: alex0610 - 07.08.2011 г., 22:03 ч.
      Ок ще го възстановя.

Възможно е да е "избягала" някъде, така, че слагай я отново !

Статистика

Members
Total Members: 4737
Latest: Боньо
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 1
Stats
Total Posts: 511077
Total Topics: 1917
Most Online Today: 510
Most Online Ever: 8646