Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

За онези, които не са на "ТИ" с компютрите, с уважение

Започната от velko, 29.05.2012 г., 19:59 ч.

« назад - напред »

ilia2003

Цитат на: chekur/Барбов/ - 08.08.2015 г., 19:53 ч.
Цитат на: ilia2003 - 08.08.2015 г., 17:35 ч.
Лиценза, руски ли ти е или оригинален!?
Хамерикански е, брат ми донесе топа от хамерика-гешенкт 8)...зареден ;D

Рекох, да не си станал официален спонсор на Бил Гейтс!!!!?
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

Доци

Как да изтрия текст.И аз не разбрах как съм повторил заявката за тениски, искам да премахна втората. Дори съм я написал като отговор.

ilia2003

Цитат на: Доци - 13.02.2016 г., 17:38 ч.
Как да изтрия текст.И аз не разбрах как съм повторил заявката за тениски, искам да премахна втората. Дори съм я написал като отговор.

Аз ще я свърша ;)
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

uestli1

Цитат на: uestli1 - 08.04.2016 г., 19:49 ч.
Цитат на: velko - 08.04.2016 г., 19:28 ч.

....Починът на Тонката, с поставянето на воден печат с "granichar.org", върху знаковите снимки от дейността на Форума, също би спомогнало много, както за ограничването на "кражбите", така и за по-бързото популяризиране на Форума - форумните снимки, с такъв "печат", могат да се виждат и разпространяват от много повече хора, чрез социалните мрежи. Затова призовавам всички, които имат техническата възможност, да слагат този надпис, на подходящо място, в снимките от форумните събития.
+ 1.Нека запознатите да разяснят как се поставя този воден печат "granichar.org" .Най- важното технически възможно ли е? Аз съм първия дето ще ги ,,пляскам,,тези печати.Пък ако искат по целия свят да ги публикуват. :)
Tова е пост от друга тема.Нека знаещите и можещите да кажат как се прави това -поставяне на воден знак върху снимка?Моля!

anton

Става във Photoshop, Coreldraw. За по професионална работа.Отнема и време. Иначе в програма с която намаляха снимките би трябвало да има вкарване текст върху снимката. Пишете - granichar.org избирате бледа цветова гама и я поставяте в някой от ъглите това е най общо. Направете го така че да ви хареса. Това еподписа ви.

ilia2003

uestli1

Доци

Цитат на: uestli1 - 09.04.2016 г., 19:15 ч.
Цитат на: uestli1 - 08.04.2016 г., 19:49 ч.
Цитат на: velko - 08.04.2016 г., 19:28 ч.

....Починът на Тонката, с поставянето на воден печат с "granichar.org", върху знаковите снимки от дейността на Форума, също би спомогнало много, както за ограничването на "кражбите", така и за по-бързото популяризиране на Форума - форумните снимки, с такъв "печат", могат да се виждат и разпространяват от много повече хора, чрез социалните мрежи. Затова призовавам всички, които имат техническата възможност, да слагат този надпис, на подходящо място, в снимките от форумните събития.
+ 1.Нека запознатите да разяснят как се поставя този воден печат "granichar.org" .Най- важното технически възможно ли е? Аз съм първия дето ще ги ,,пляскам,,тези печати.Пък ако искат по целия свят да ги публикуват. :)
Tова е пост от друга тема.Нека знаещите и можещите да кажат как се прави това -поставяне на воден знак върху снимка?Моля!
Това ли имате впредвид?

anton

chekur/Барбов/

Има програми за разглеждане на снимки които предлагат воден знак!
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

uestli1

Внимание! Вчера компа на сина бе атакуван от хакери с Ransomware (изнудвачите)вирус и то успешно.Анти вирусната изобщо не е реагирала а е добра.Прихванато е всичкото инфо (снимки,музика,свалени файлове и т.н) в компа.Пратили са му съобщение ,че срещу 500 USD всичко ще бъде разблокирано.Не му е толкова важна информацията и няма да ги плати.Но аз реагирах и всичкото инфо от моя комп го свалих на флашка.

http://www.geakom.net/index.php/25-news/18-ransomware

цапар

Child in Time

красимир_ванков

Търся съвет от стари'ло и от пати'ло . Тук един прозорец ми се отваря при всеки старт сутрин и ме приканва да се възползвам от безплатно  надстройване до Windows 10 . Какво е вашето мнение . Има ли капан , преебушка , Версията пробна ли е , като  се тегли от нет-а - лицензирана ли  е , има ли вече натрупан опит ? Заслужава ли си . После какво се случва с потребителите ? Всяко мнение ми е важно , щото не съм от  "майсторите на спорта " Благодаря предварително . Не ми е зор да минавам на десятка , свикнал съм с осмицата , просто  се интересувам от любопитство и за обща култура . А може и други побратими да се интресуват
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

стателов

Безплатно е 30 дена. След това за да продължиш да го имаш трябва да платиш. Аз съм на 10ката, но се учим взаимно. Няколко пъти ме е намирало да се върна на 7цата.

Sent from my E2105 using Tapatalk

стателов

Няколко пъти ме е налитало

Sent from my E2105 using Tapatalk

Статистика

Members
Total Members: 4737
Latest: Боньо
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats