Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

За онези, които не са на "ТИ" с компютрите, с уважение

Започната от velko, 29.05.2012 г., 19:59 ч.

« назад - напред »

velko

Тази тема е в помощ на онези, които не са съвсем "на "ТИ" с компютрите.

КАК ДА СЕ "ЛОГНА" ВЪВ ФОРУМА И СЛЕД ТОВА ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА СЕ "ЛОГВАМ" ВСЕКИ ПЪТ, КОГАТО ВКЛЮЧВАМ КОМПЮТЪРА?
Велко, 12 ГЗ, КАЛЕЕВ, 56520 Момчилград

velko

velko

2. На съответните места напишете:
       1. потребителското си име (например: "ЖИЦА")
       2. паролата (например "gerzovskiorel")
       3. продължителност на сесията в минути: 9999
       4. отбележете и, че желаете да бъдат запомнени потребителското име и парола (в "малкото квадратче" :) )
       5. кликнете върху бутона "вход"

velko

3. След като влезете в началната страница, кликнете върху бутона "Форум" и след това - върхи надписа "Отговора" (в горния десен ъгъл на Вашия екран). Така ще се отвори страница със списък на онези теми, в които Вие сте писали някога нещо и някой друг е публикувал нещо, след вашето последно посещение в съответната страница.

Ако желаете да Ви се отвири списък с всички теми, по които има публикувано нещо ново , тогава кликнете върху надписа "Непрочетени"

velko

4. След като се отвори желаната от Вас страница, позиционирайте някъде върху нея курсура на мишката и натиснете нейният десен бутон - ще се отвори меню, в което намерете надписа "Create shortcut". Кликнете върху него (с левия бутон):

velko

5. В малкото прозорче, което ще се отвори след това, изберете бутона "Yes". На вашия десктоп ще се появи икона- "шорткът" към страницата на форума. Когато кликнете х2 върху нея, тя автоматически ще отваря форума, на избраната от вас страница (със списъка на темите).

Важно!!!

Горното направете САМО ако Вие единствен ползвате компютъра!
Ако съвместявате ползването на един компютър и с други хора, те ще са в състояние да влизат във форума и да пишат от Ваше име и на Ваша отговорност!

georginankov

Благодаря ти velko! Аз уж съм на "ТИ" с компютрите и се справям с навигацията на Форума, но явно съм сбъркала. Научих много нови неща, които улесняват търсенето ми, защото вечно забравям къде съм писала и после ми е трудно да си спомня. Още един път, благодаря!
,,Последният бандит непременно трябва да се залови жив! Другите може с автомати и гранати да се унищожат..."

chekur/Барбов/

Така или иначе нищо не разбрах ама щом съм над 4 години тука и понякога и досаден значи се оправям някак си :-\
Кандидат-подофицер Барбов,ВЕЛИК КУЧОВОД на 6-та глуха- "Бобина"-не Елитен!Войн- спортист,плувец-значконосец.Брадат негодник и ментарджия! Грубиян и оплюващ, обижда.Комсомолски-лизач на мед! ЦСР-0885069774

GK1063

С компютъра съм на ВИЕ ,трудно се справям ,децата не са при мене и когато си идват ги питам .Ще ми е нужно време за да разбера лекцията .Благодаря.Не мога да трия или редактирам когато напиша някоя глупост или не излезе това което желая и не мога да го поправя.Трудно е за някои от по -старите и затова сме малко и се губим из форума.Поздрави.

velko

Цитат на: GK1063 - 30.05.2012 г., 06:51 ч.
С компютъра съм на ВИЕ ,трудно се справям.....
Не се притеснявай да питаш и да търсиш помощ. За каквото и да е - няма "маловажни въпроси", ако нещо пречи да общуваш във форума. Разбира се - ако предпочиташ - можеш да ми пишеш на лични.
Горните указания са за браузър MS Explorer - той е (засега) най-масово използваният. Ако някой използва друг браузър (например  Google Chrome) -  нека пише, ще се опитам да му бъда полезен.

dobrev621

Писах ти на лични ако можеш помагай братле.
GSM-0887655071

стателов

Така като чета май аз най-елементарно влизам във форума. /вярно, че на този комп, който ползвам може всеки да слезе обаче той - компа се използва само от мен/.
И така ....
Влязох във форума след регистрация за първи път началото на февруари и от тогава не съм използвал за повторно влизане нито ник-нейма нито паролата си.
При първото влизане - "отметнах" форума. И сега когато иска да вляза просто влизам от отметките. Не ми се налага да пиша имена и пароли.
Кликваш и влизаш в начална страница

velko

Цитат на: стателов - 30.05.2012 г., 22:59 ч.
...................
При първото влизане - "отметнах" форума. И сега когато иска да вляза просто влизам от отметките. Не ми се налага да пиша имена и пароли.
Кликваш и влизаш в начална страница
Ти си направил най-важното - "отметнал си" форума :)

gogata622

Здравейте! Може ли някой да ми даде съвет за компютъра? Значи проблемът е, че смених системата от уиндоус 7 на уиндоус 10 и сега ткато отворя филмите ми излизат всякакви субтитри но не и българските. Какво нрябва да се нап рави в пози нлучай? Дали трябва да се инсталира нещо допълнително и какво е то? Благодаря ви предварително!

pavlovski

Влез в Control Panel -> Region -> Administrative, кликваш върху Change system locale, след което избираш Bulgarian (Bulgaria) и рестартираш.

Или:

Влизаш в Control Panel -> Clock, Language, and Region -> Change date, time, or numbers format -> Administrative -> Language for non-Unicode programs.

И го настройваш да е на Bulgarian (Bulgaria)

И пиши какво стана :)

Статистика

Members
Total Members: 4737
Latest: Боньо
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 511107
Total Topics: 1917
Most Online Today: 1290