Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

Нов сериал на БНТ – “На границата”

Започната от licho, 02.07.2014 г., 23:30 ч.

« назад - напред »

dobrev621

GSM-0887655071

dobrev621

GSM-0887655071

BGeorgiev

morski

Снимките край морето са от района на Синеморец.Вишката е построена върху НП-то на Стефчев. :)

morski

Лошото е,че забравих да изкарам нотариален акт за този "имот". >:( Това лято там пак снимаха някакъв филм там с Жан Клод Вандам.

майор ТЕНЕВ

Цитат на: BGeorgiev - 03.11.2014 г., 15:28 ч.
"На границата", 1ви епизод (от Zamunda.net)
Засега нищо интересно. Прескачат във времето за секунди, повече се върти около ТВУ-то.
Ще видим нататък.

сппом

тъп засега върви очаквах да е по-добър ;)

Ивайло Христов

Да сте виждали хубав български филм след 1989 г.?
Защото аз не съм. Деля ги на такива, които ги понасям докрая и такива, които им дърпам шалтера след десетата минута. ;)
От браздата започва Родината!

ilia2003

Цитат на: ivailo_hr - 03.11.2014 г., 21:45 ч.
Да сте виждали хубав български филм след 1989 г.?
Защото аз не съм. Деля ги на такива, които ги понасям докрая и такива, които им дърпам шалтера след десетата минута. ;)

И на такива, дето не си правя труда да ги гледам ;)
...Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за благото на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че сме се квалифицирали да правим всичко от нищо.

zlatko

да прав е ivailo_hr няма хубав филм след 89-та

Черен Метър

Не са само мутренски.
Този определено ми хареса, а е сравнително нов (Самотни сърца /2007/).
http://vbox7.com/play:e2783c9fd4
В процеса на изграждането на Гранични войски се утвърждават и военните ритуали, които допринасят за войнското, естетическото и нравственото възпитание не само на граничарите, но и на техните близки, на граничното население.

jivodar___66

Хайка за вълци-нали е за Добруджа.
Живко Христов Христов

Статистика

Members
Total Members: 4737
Latest: Боньо
New This Month: 2
New This Week: 2
New Today: 0
Stats
Total Posts: 511113