Промяна новините на форума:

Скъпи потребители, предстои преструктуриране на форума. Тази дейност ще отнеме време. Ако форума прекъсне или се загуби, не се притеснявайте това ще е за кратко и ще бъде с цел обновяване. С тази новина искам да опровергая слуховете за закриване на форума.

Main Menu

България над всичко!

Започната от NANIOX, 08.07.2011 г., 07:53 ч.

« назад - напред »

цапар

153 г. от рождението на полковник Борис Стоянов Дрангов - български офицер и военен педагог. Пример и вдъхновител за родолюбците и за безчет български военни в миналото, настоящето и бъдещето.
Поклон.
Child in Time

gorog

Первый рассвет-тебе пограничник! Первый цветок-тебе пограничник! Первая пуля-тоже тебе...

красимир_ванков

Цитат на: цапар - 15.03.2025 г., 11:48 ч.
153 г. от рождението на полковник Борис Стоянов Дрангов - български офицер и военен педагог. Пример и вдъхновител за родолюбците и за безчет български военни в миналото, настоящето и бъдещето.
Поклон.

Бях на РГ-то в Петрелик. За това пропуснах на датата да положа китка пред паметника. Поклон и вечна слава за полк. Дрангов.
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

цапар

Цитат на: красимир_ванков - 16.03.2025 г., 23:19 ч.
Поклон.

Бях на РГ-то в Петрелик.
За това пропуснах на датата да положа китка пред паметника. Поклон и вечна слава за полк. Дрангов.
Забележителна работа на РГ, поздравления!!! - чак се притесних, че току виж областните бюрократи се затръшкат и обявят "незаконен строеж" и пратят булдозер...
А пред паметника в 11:00 бях сам :( Докато стоях там смълчан мина и се позасуети колебливо един мъж с професионален фотоапарат, но не се заговорихме - той си замина, след него и аз :(
Child in Time

красимир_ванков

Цитат на: цапар - 17.03.2025 г., 08:42 ч.
Цитат на: красимир_ванков - 16.03.2025 г., 23:19 ч.
Поклон.

Бях на РГ-то в Петрелик.
За това пропуснах на датата да положа китка пред паметника. Поклон и вечна слава за полк. Дрангов.
Забележителна работа на РГ, поздравления!!! - чак се притесних, че току виж областните бюрократи се затръшкат и обявят "незаконен строеж" и пратят булдозер...
А пред паметника в 11:00 бях сам :( Докато стоях там смълчан мина и се позасуети колебливо един мъж с професионален фотоапарат, но не се заговорихме - той си замина, след него и аз :(

Очаквам "областните бюрокЛати" да припознаят  и този паметник в категорията "Войнишки паметници", за които се полагат държавни грижи и държавни средства" . Началото е положено. От тук нататък следват грижите и поддръжката.
Държавната граница на РБ е свещена и неприкосновена !
0988 869 514

uestli1

По повод истеричните крясъци на фанатизираните макета ,че цар Самуил е техен цар живите му потомци доказани като такива от историческия архив на Ватикана с неуспорими исторически документи казват така SAMUEL + 1014 986 ZAR DES BULGARES! Без превод точно ясно и категорично!

https://www.ploshtadslaveikov.com/tsar-samuil-ima-zhivi-potomtsi-v-italiya/

Статистика

Members
Total Members: 4736
Latest: stavrito
New This Month: 1
New This Week: 1
New Today: 1
Stats
Total Posts: 511058
Total Topics: 1917
Most Online Today: 410